Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε εικόνα HD είναι σχεδόν ισοδύναμα, με αρχεία SD το WD έχει καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη συμβατότητα...

Το Mede8er είναι καλύτερο σε κάποιες ευκολίες και σε υποστήριξη 3D...

SD οπως mp4 ή avi , με υποτιτλους ενσωματομενους ή μη,δεν αναπαραγει δλδ?
Καθως 3d δεν μ ενδιαφερει καθολου , μηπως να πηγαινα παλι σε WD νεοτερο μοντελο?

SD οπως mp4 ή avi , με υποτιτλους ενσωματομενους ή μη,δεν αναπαραγει δλδ?
Καθως 3d δεν μ ενδιαφερει καθολου , μηπως να πηγαινα παλι σε WD νεοτερο μοντελο?

Κάποια avi αρχεία το Mede8er δεν τα παίζει ή θέλει μετατροπές για να τα παίξει. Επίσης, κάνει χειρότερο upscale από το WD. Το κακό με την τρέχουσα έκδοση του WD είναι ότι πωλείται πολύ ακριβα, ΙΜΗΟ...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το mede8er δεν παίζει divx αρχεία, θέμα άδειας είναι που δεν έχει.

Ωραια αφου το mede8er δεν παιζει καποια αρχεια γενικα , ποιος ειναι αυτος ο player που παιζει τα περισσότερα ?

Ωραια αφου το mede8er δεν παιζει καποια αρχεια γενικα , ποιος ειναι αυτος ο player που παιζει τα περισσότερα ?
μόνο divx δεν παίζει ...

ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο player για bd iso 3D απο USB δισκο και δικτυο ?

Για 3d bd.iso μάλλον κανένα.
Δεν ξέρω τι κάνει το med8er σε αυτόν τον τομέα.
Για μη 3d , οποιοδήποτε dune.

Ότι έχω ταίσει το med σε 3D ISO το έχει παίξει. Αν πάντως ένα ISO έχει seemless branching, καλύτερα να γίνει remux σε mkv.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το tsmuxer όπου κάνεις remux την κυρίως ταινία και το αποθηκεύεις σαν iso 3d. Έτσι δεν χάνεις καθόλου σε ποιότητα εικόνας και διώχνοντας τα περιττά, μειώνεις το μέγεθος του αρχείου.

Το MakeMKV είναι πολύ καλύτερο σε αυτό. Σε μερικά λεπτά έχεις ένα MVC MKV και τέλος.

Το MakeMKV είναι πολύ καλύτερο σε αυτό. Σε μερικά λεπτά έχεις ένα MVC MKV και τέλος.

Σίγουρα μιλάς για hSBS ή hTAB. Όμως αυτή δεν είναι λύση για κάποιον που θέλει και να μην ξανασυμπιέσει από την αρχή την ταινία (οπότε θα χάσει ποιότητα) και να μην βλέπει την μισή ανάλυση.

Όχι δεν μιλάει για sbs. Με το makemkv μπορείς να φτιάξεις mvc mkv lossless. Απείραχτο το frame packed stream της ταινίας δηλαδή απλά σε περιτύλιγμα .mkv.

Παιδιά καλημέρα, μετα τόσα μοντέλα που εχουν κυκλοφορήσει επειδή έχω παλιο ενισχυτή χωρις hdmi yamaha rxv-1500, υπάρχει media που να έχει εξόδους RCA 5.1 για να ακούω true hd και dts ??
Οπως τα oopo 93, 103 αλλά σε πολύ πιο χαμηλό κόστος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Hd audio παίρνεις μόνο από hdmi.
Αν εννοείς γενικά πολυκάναλο ήχο, νομίζω το παλιό dune prime είχε αναλογικές εξόδους.
Καλύτερα όμως θα ήταν απλά να χρησιμοποιησεις optical η coaxial σε παλιό ενισχυτή.

Hd audio παίρνεις μόνο από hdmi.
Αν εννοείς γενικά πολυκάναλο ήχο, νομίζω το παλιό dune prime είχε αναλογικές εξόδους.
Καλύτερα όμως θα ήταν απλά να χρησιμοποιησεις optical η coaxial σε παλιό ενισχυτή.

απο τις αναλογικες πέρνεις true-hd απο optical και coaxial όμως νομίζω δε γίνεται

Δεν παίρνεις από αναλογικές hd audio. ..

νομιζω οτι οταν η πηγη βγαζει 5.1 ή 7.1 αναλογικες και τις καρφωσεις στις αντιστοιχες του ενισχυτη σου,περνεις hd audio.
αυτο εξηγει και ο τυπος εδω http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=40821