Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορά mediaplayer , please help

συμφωνώ, med600 ... και αν δεν βρίσκεις με med με wifi τότε κοτσάρεις ένα access point

Re: Απάντηση: Αγορά mediaplayer , please help

Μετά τι accessoar point .. Να μην υπερβεί και η τιμή !
Έχω έχω ένα πολύμπριζο και τα έχω οκά συνδεμένα εκεί .. Εάν βάλω το access point εκεί δεν θα επηρεάσει τα αλλα που ειναι συνδεμένα εκεί;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδή ειμαι λιγο άσχετος εάν συνδέσω tp link στο πολύμπριζο δεν θα μου κάνει χαλάστρα στα αλλα που έχω συνδεμένα ;;
Συγνώμη τώρα τα μαθαίνω χαχαχ

ναι το access point θέλει ρεύμα
στο προτείνω γιατί θέλεις wifi και σε περίπτωση που δε βρίσκεις το med600 με wifi τότε μπορείς να πάρεις το απλό και να προσθέσεις ένα access point.
θυμόμουν ότι ήταν πιο φτηνά, γύρω στα 35 ευρώ βλέπω τώρα.

Re: Αγορά mediaplayer , please help

Σε ευχαριστώ, αλλα πως θα γίνει με το πολύμπριζο εάν έχω και αυτο εκεί συνδεόμενο .. Ο ενισχυτής θα δουλεύει μετά, η τηλεόραση ;

εκτός και αν κάτι χάνω από αυτά που λες, το ρεύμα δε θα επηρεάσει τα υπόλοιπα, αν υπάρχει κενή θέση στο πολύπριζο το βάζεις εκεί. Αν όχι τότε αλλού αν υπάρχει πρίζα ελεύθερη κοντά.
Και το media player θέλει μία πρίζα για να παίξει.

Απλά ειχα ακούσει ότι αυτά tp link εάν συνΔεμενα με αλλα στο πολύμπριζο θα κάνει παρεμβολές !

Βρε παιδια άλλο access point και άλλο Powerline?
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και σας πριζω, αλλα στην δικιά μου περίπτωση εγώ τι θέλω ;
Απλά να έχει wi-fi το med που θα πάρω !! Και μετά εάν κατάλαβα σωςτα Περνάω ένα μικρού μήκους καλώδιο Ethernet sto med απο το accespoint ??Και αν ειναι και όλας θα μπορώ να συνδέσω και εξωτερικό σκληρό η κανα στικάκι sto acces point η μετά ανεβαίνει η τιμή;; Βλέπω πολλά να κυκλοφορούν αλλα μπερδεύομαι γι αυτο μιλάω σε σας τους ειδικούς !! Και πάλι συγνώμη

α) άλλο access point, άλλο powerline.
β) το med έχει USB όπου εκεί θα βάζεις τα sticks, εξωτερικούς σκληρούς
γ) αν βρεις med600 με wifi τότε δε χρειάζεσαι access point, το med600 θα συνδεθεί κατευθείαν στο router μέσω wifi
αν βρεις med600 χωρίς wifi τότε:
γ1) είτε ρίχνεις καλώδιο δικτύου από το med μέχρι το router
γ2) είτε συνδέεις ένα access point πάνω στο med οπότε είναι med600 -> καλώδιο δικτύου -> access point -> wifi σύνδεση με router
γ3) χρησιμοποιείς ένα powerline οπότε είναι med600 -> καλώδιο δικτύου -> powerline -> ηλεκτρικό ρεύμα -> poweline -> καλώδιο δικτύου -> σύνδεση με router
γ4) τίποτα από αυτά τα δικτυακά γιατί χρησιμοποιείς USB sticks και USB δίσκους οπότε κάνεις μόνος σου τη μεταφορά

Σε ευχαριστώ με κάλυψες, πιο καλη λύση τλκ ειναι το access point.εσεις τι προτινετε ; Κάποιο σε νορμαλ τιμή και να έχει έστω 2 θύρες Ethernet για να συνδέσω και Xbox η και παραπάνω !
Κάποιο δοκιμασμένο acces point , αυτο ξέχασα θα ενισχύει ταυτόχρονα και το wifi ;; ! Σε ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπερα σκεφτομαι για αγορα νεου media player και ειμαι ενα βημα πριν απο την αγορα του zidoo x6 pro
να πω οτι εχω τωρα ενα wd player τον πρωτο που κυκλοφορισε
απο πλευρας smart features δεν πολυ ενδιαφερομαι γιατι τα εχω απο την tv(55h7000) αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει χωρις προβλημα ολες τις ταινιες-φορματ
και να εχει καλη εικονα.
εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο?

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι γνώμη έχετε για το Dune HD tv 102??
Ειναι σαν med 600?? παίζει λιγότερα αρχεία; Απο εικόνα και ήχο;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν θα στο συνιστούσα καθόλου το tv-102.Σε εικόνα είναι πολύ καλό,αλλά ξεχνάς όχι μόνο όλα τα hd format ήχου,αλλά ακόμη και απλό dts core καθώς το μηχανάκι υποστηρίζει μόνο Dolby Digital.
Αν θες Dune τότε πήγαινε στο 303D που είναι πλήρες media player με όλες τις δυνατότητες που λείπουν από το 102,αρκετά πιο ακριβό όμως.

αν παμε σε λυση mini pc(nuc pc ) η οπως αλλιως τα λενε με kodi πως το δουλευουμε απο την αποψη πληκτρολογιου και ποντικη η υπαρχουν remote?

^^ Υπάρχει android εφαρμογή (official και το Yatse) που με το κινητό σου κάνεις τα πάντα στο Kodi.
Φυσικά παίζει και ποντίκι (το βρίσκω πιο χρήσιμο καθώς κάνεις και άλλα πράγματα στα Windows).

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τηλεκοντρόλ με κουμπάκια, τι άλλο για media center? Ποντίκι/πληκτρολόγιο πάρε ένα ασύρματο σετ με διακόπτες απενεργοποίησης οπωσδήποτε και χώσ'το σε κανένα συρτάρι για όταν χρειαστεί.

Ποντίκι ασύρματο φυσικά. Αλλιώς τι νόημα έχει να σηκώνεσαι. Παίρνει κ ενσύρματο εννοείται. Αν όμως πάρεις τελικά, πάρε οπωσδήποτε Bluetooth καθώς οι ασύρματοι αντάπτορες έχουν θέμα με τα USB 3. Εχει και το ίδιο το nuc ir αλλά η συμβατότητα περιορίζεται σε κάτι χειρίστρια Xbox και 2-3 ακόμη (υπάρχει λίστα στο site της Intel).

Λογω αγορας ΤV 4Κ , ψαχνω ενα σχετικα καλο TVBOX με καλη αναπαραγωγη σε 4Κ videos. επειδη σε ebay , gearbest κλπ υπαρχουν πολλα θα ηθελα μια βοηθεια για να επιλεξω