Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν εννοείς μέσω kodi δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει, για mkv μιλάς ή iso, στο GTQ που έχω παίζει hsbs mkv, iso δεν έχω να δοκιμάσω

μιλαω για Frame Sequential/Frame Packing.εχεις δοκιμασει τετοιο ειδους 3D?

Όχι και δεν ξέρω τι είναι κιόλας με έπιασες αδιάβαστο :)

Καλησπέρα και από εμένα!

Είχα πάρει προ (...δεν θυμάμαι πόσο αλλά έχει πολλάααα χρόνια) ένα media player (egreat). Του είχα αλλάξει και το firmware και μέχρι και τον προηγούμενο μήνα ήταν "σπαθί". Αλλά τον τελευταίο μήνα μου κάνει κάποια νερά (πρέπει να το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές για να "δει" τον δίσκο - ο δίσκος είναι δοκιμασμένα οκ). Με την ευκαιρία τις έναρξης του Netflix και στην Ελλάδα (έστω και στα αγγλικά....) θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα media player με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Να υποστηρίχει full hd
2. Να παίζει ελληνικούς υπότιτλους
3. Να παίζει iso, vob, ts, mts, avi, mp4 οπωσδήποτε.
4. Να έχει ένα εύχρηστο Interface για το Netflix
5. Να υποστηρίζει σύνδεση με έναν τουλάχιστο εξ. σκληρό (κατά προτίμηση -αλλά όχι απαραίτητα- usb3)
6. Να έχει αξιοπιστία
7. Να έχει χαμηλή τιμή!!!

Καμμιά γνώμη;

μπορεί να βοηθήσει κανείς στο παρακάτω;

έχω για media player ένα wd tv live (το τελευταίο νομίζω) από το οποίο δεν είμαι και ενθουσιασμένος

θέλω να το αλλάξω με κάτι που να παίρνει apps τύπου netflix, να δοκιμάσω επιτέλους και το kodi, να μη μου κολλάει κάθε τρεις και λίγο κλπ

αν έχει και ένα torrent client και αν μπορώ να το χειρίζομαι και από ένα laptop ή ένα tablet/smartphone ακόμα καλύτερα

γενικά θέλω να περάσω στο επόμενο επίπεδο χωρίς να πάω σε λύση htpc

υπάρχει τέτοιο μηχανάκι?

τα android boxes διαβάζω ότι έχουν πρόβλημα στην αναπαραγωγή και τα φοβάμαι... επίσης διαβάζω για πολλά bugs που θέλουν firmware updates κλπ

μπορεί να βοηθήσει κανείς στο παρακάτω;

έχω για media player ένα wd tv live (το τελευταίο νομίζω) από το οποίο δεν είμαι και ενθουσιασμένος

θέλω να το αλλάξω με κάτι που να παίρνει apps τύπου netflix, να δοκιμάσω επιτέλους και το kodi, να μη μου κολλάει κάθε τρεις και λίγο κλπ

αν έχει και ένα torrent client και αν μπορώ να το χειρίζομαι και από ένα laptop ή ένα tablet/smartphone ακόμα καλύτερα

γενικά θέλω να περάσω στο επόμενο επίπεδο χωρίς να πάω σε λύση htpc

υπάρχει τέτοιο μηχανάκι?

τα android boxes διαβάζω ότι έχουν πρόβλημα στην αναπαραγωγή και τα φοβάμαι... επίσης διαβάζω για πολλά bugs που θέλουν firmware updates κλπ

HTPC.......

^^ Intel NUC. Όμορφο, ποιοτικό HTPC.
Μακριά από τα android boxes.

σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απάντηση, θα το ψάξω και θα ποστάρω στην άλλη κατηγορία

σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απάντηση, θα το ψάξω και θα ποστάρω στην άλλη κατηγορία

Δυστυχώς, έτσι όπως περιέγραψες το επόμενό σου στάδιο, ανέβασες τον πήχυ. Είναι δύσκολο απρόσκοπτα να τα πετύχεις όλα χωρίς μικροπροβλήματα από έναν Media Player, που by default η δουλειά του είναι να κάνει καλά συγκεκριμένα πράγματα. Αναπαραγωγή όλων των media files + όλων των sound format. Ok...άντε και κάποιων υπηρεσιών internet steaming . Εκεί αξιολογείται.!

Καλησπέρα και από εμένα!

Είχα πάρει προ (...δεν θυμάμαι πόσο αλλά έχει πολλάααα χρόνια) ένα media player (egreat). Του είχα αλλάξει και το firmware και μέχρι και τον προηγούμενο μήνα ήταν "σπαθί". Αλλά τον τελευταίο μήνα μου κάνει κάποια νερά (πρέπει να το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές για να "δει" τον δίσκο - ο δίσκος είναι δοκιμασμένα οκ). Με την ευκαιρία τις έναρξης του Netflix και στην Ελλάδα (έστω και στα αγγλικά....) θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα media player με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Να υποστηρίχει full hd
2. Να παίζει ελληνικούς υπότιτλους
3. Να παίζει iso, vob, ts, mts, avi, mp4 οπωσδήποτε.
4. Να έχει ένα εύχρηστο Interface για το Netflix
5. Να υποστηρίζει σύνδεση με έναν τουλάχιστο εξ. σκληρό (κατά προτίμηση -αλλά όχι απαραίτητα- usb3)
6. Να έχει αξιοπιστία
7. Να έχει χαμηλή τιμή!!!

Καμμιά γνώμη;

Κανένας βρε παιδιά;

πιο πολύ το ψάχνω για δύο λόγους:

- το wd μηχανάκι που έχω κολλάει συχνά για διάφορους λόγους και στην πράξη πέρα από 2 επιπλέον υπηρεσίες (internet radio βασικά και youtube ), δεν έχω δει καμιά σημαντική βελτίωση από ένα cyclon micro των 30 λιρών που είχα πάρει από Αγγλία πριν από αρκετά χρόνια
- έχω βαρεθεί το να μεταφέρω αρχεία από το λαπτοπ στον εξωτερικό σκληρό για αναπαραγωγή (αυτό φαντάζομαι είναι πρόβλημα για τους περισσότερους με τα κλασικά media players)

σκεφτόμουν ότι αφού θα ψάξω κάτι καλύτερο, να βρω κάτι που πραγματικά θα αξίζει, ώστε να μην την ξαναπατήσω όπως το με wd live tv: για να μη δώσω πολλά χρήματα, αγόρασα κάτι που δεν πρόσφερε κάποια σημαντική αναβάθμιση

αν βγάλω κάποια από τα παραπάνω (στην πράξη τα εξής δύο: τον torrent client και το χειρισμό από pc/tablet/smartphone) έχω εναλλακτικές σε media player?

εχουμε να προτεινουμε καποιο media player με δυνατοτητα αναπαραγωγης 3d(ολων των ειδων)?

πιο πολύ το ψάχνω για δύο λόγους:

- το wd μηχανάκι που έχω κολλάει συχνά για διάφορους λόγους και στην πράξη πέρα από 2 επιπλέον υπηρεσίες (internet radio βασικά και youtube ), δεν έχω δει καμιά σημαντική βελτίωση από ένα cyclon micro των 30 λιρών που είχα πάρει από Αγγλία πριν από αρκετά χρόνια
- έχω βαρεθεί το να μεταφέρω αρχεία από το λαπτοπ στον εξωτερικό σκληρό για αναπαραγωγή (αυτό φαντάζομαι είναι πρόβλημα για τους περισσότερους με τα κλασικά media players)

σκεφτόμουν ότι αφού θα ψάξω κάτι καλύτερο, να βρω κάτι που πραγματικά θα αξίζει, ώστε να μην την ξαναπατήσω όπως το με wd live tv: για να μη δώσω πολλά χρήματα, αγόρασα κάτι που δεν πρόσφερε κάποια σημαντική αναβάθμιση

αν βγάλω κάποια από τα παραπάνω (στην πράξη τα εξής δύο: τον torrent client και το χειρισμό από pc/tablet/smartphone) έχω εναλλακτικές σε media player?

εχουμε να προτεινουμε καποιο media player με δυνατοτητα αναπαραγωγης 3d(ολων των ειδων)?

Αυτή τη στιγμή - και για τους 2 - ο Media player που κάνει τις δουλειές που θέλετε είναι ο MED 800 και 10003d. (εγώ προσωπικά έχω τον 1000Χ3D) Υπάρχει εφαρμογή χειρισμού του από κινητό. Παίρνει εσωτερικό δίσκο. (μπορείς τα αρχεία που αποσυμπιέζονται με τον Jdownloader ας πούμε, να δηλώσεις να γίνονται εκεί) Παίζει 3D frame packing που ξέρω ότι θέλει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

πολυ ωραια μηχανηματα και τα 2 ενα καο εχουν δεν υπαρχουν στην ελλαδα πια και παραγγελια απο το site τους δεν γινεται

MEDE8ER MED800X3D/WP ,

MEDE8ER MED800X3D/WP-2000 και

MEDE8ER MED450X2
(ο τρίτος δεν ξέρω αν παίζει 3D)

υπάρχουν στο Media Markt , εγώ από 'κει πήρα το δεύτερο πριν μερικές μέρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια φτηνά δεν τα λές !!!!!

Last edited:

MEDE8ER MED800X3D/WP ,

MEDE8ER MED800X3D/WP-2000 και

MEDE8ER MED450X2
(ο τρίτος δεν ξέρω αν παίζει 3D)

υπάρχουν στο Media Markt , εγώ από 'κει πήρα το δεύτερο πριν μερικές μέρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια φτηνά δεν τα λές !!!!!

τι θεμα υπαρχει με το τροφοδοτικο οταν βαζεις εσωτερικο σκληρο στα mede8er που διαβαζω?

τι θεμα υπαρχει με το τροφοδοτικο οταν βαζεις εσωτερικο σκληρο στα mede8er που διαβαζω?
Δεν το έχω αντιμετωπίσει γιατί μόλις το αγόρασα πήρα αμέσως και τροφοδοτικό 12V4A , με το μαμά δούλεψε περίπου 2-3 ώρες.
Απ' ότι λένε μέλη του φόρουμ (και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω) με το μαμά τροφοδοτικό έτρωγε κολλήματα και επανεκκινήσεις , ειδικά όταν υπήρχε πάνω σκληρός ή όταν δούλευε ο transmission ,αν αναζητήσεις στο νήμα του 800 θα δεις και τα ανάλογα σχόλια.

Δεν το έχω αντιμετωπίσει γιατί μόλις το αγόρασα πήρα αμέσως και τροφοδοτικό 12V4A , με το μαμά δούλεψε περίπου 2-3 ώρες.
Απ' ότι λένε μέλη του φόρουμ (και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω) με το μαμά τροφοδοτικό έτρωγε κολλήματα και επανεκκινήσεις , ειδικά όταν υπήρχε πάνω σκληρός ή όταν δούλευε ο transmission ,αν αναζητήσεις στο νήμα του 800 θα δεις και τα ανάλογα σχόλια.

ok-ευχαριστω