Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά έχω μια τηλεόραση lg 7000 και θέλω να τη μετατρέψω σε smart tv με κάποιο android box. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο media player θα μου προτείνατε για μέχρι 100 - 120 ευρώ(Αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο)

Θα ήθελα αρχικά να μπορώ να αναπαράγω/αντιγράψω/σβήσω κ.τ.λ. αρχεία μέσω δικτύου(Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με το ίδιο ρουτερ) και όχι μέσω dlna προγραμμάτων.

Εννοείτε να έχει usb2 και αν είναι δυνατόν usb3 και φυσικά wifi & lan.

Αν έχει την δυνατότητα να αναπαράγει και ταινίες bluray με το μενού τους είναι ένα συν αλλά δεν καίγομαι κιόλας.

Ποια η άποψη σας για τα android media player γιατί από το λίγο ψάξιμο που έκανα είναι αρκετά φτηνά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν και τα περισσότερα απ' ότι διαβάζω τουλάχιστον υποστηρίζουν 4k και υποστήριξη full bluray menu κάτι που δεν προσφέρουν όλα τα άλλα μη android media player.

Αν μπορώ να βρω ένα media player που θα υποστηρίζεται για αρκετό με επίσημα ή μη επίσημα firmware ακόμα καλύτερα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για ένα media player για να βλέπω ταινίες (avi, divx, mkv) 720p/1080p με ελληνικούς υπότιτλους srt.
Φίλος μου έχει προτείνει το MINIX NEO U1.
Ξέρω ότι κάνει ΠΟΛΛΑ παραπάνω από αυτά που θέλω.
Συμφωνείτε στην αγορά του ή υπάρχει κάτι οικονομικότερο?

Ποιο media player θα μου προτείνατε για μέχρι 100 - 120 ευρώ(Αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο)

Θα ήθελα αρχικά να μπορώ να αναπαράγω/αντιγράψω/σβήσω κ.τ.λ. αρχεία μέσω δικτύου(Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με το ίδιο ρουτερ) και όχι μέσω dlna προγραμμάτων.

Εννοείτε να έχει usb2 και αν είναι δυνατόν usb3 και φυσικά wifi & lan.

Αν έχει την δυνατότητα να αναπαράγει και ταινίες bluray με το μενού τους είναι ένα συν αλλά δεν καίγομαι κιόλας.

Ποια η άποψη σας για τα android media player γιατί από το λίγο ψάξιμο που έκανα είναι αρκετά φτηνά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν και τα περισσότερα απ' ότι διαβάζω τουλάχιστον υποστηρίζουν 4k και υποστήριξη full bluray menu κάτι που δεν προσφέρουν όλα τα άλλα μη android media player.

Αν μπορώ να βρω ένα media player που θα υποστηρίζεται για αρκετό με επίσημα ή μη επίσημα firmware ακόμα καλύτερα.

To S95 θα σε καλύψει.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για ένα media player για να βλέπω ταινίες (avi, divx, mkv) 720p/1080p με ελληνικούς υπότιτλους srt.
Φίλος μου έχει προτείνει το MINIX NEO U1.
Ξέρω ότι κάνει ΠΟΛΛΑ παραπάνω από αυτά που θέλω.
Συμφωνείτε στην αγορά του ή υπάρχει κάτι οικονομικότερο?

Ολα σχεδόν τα android media players κανουν αυτά που ζητάς.

Ευχαριστώ για την παραπάνω απάντηση.
Η ερώτηση μου αφορά αν τελικά χρειάζομαι ένα android media player το οποίο κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από ότι χρειάζομαι.
Υπάρχει κάποιο μη android που έχετε να προτείνετε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

TV LG UF850V 65''
Όταν συνδέω στην τηλεόραση μου σκληρό δίσκο με ταινία 3D ενώ κάνει σωστά την αναπαραγωγή εικόνας δε μου διαβάζει τους υπότιτλους,σε αντίθεση με μια απλή ταινία που τους διαβάζει.Φαντάζομαι πρέπει να οφείλεται στο αρχείο των υπότιτλων.Επειδή όταν βλέπω ταινία 3D μέσω του υπολογιστή χάνω και σε εικόνα και σε ήχο αυτό που θα ρωτήσω είναι το εξής:Αν αγοράσω ANDROID TV BOX και συνδέσω εκεί τον σκληρό θα μπορέσω να έχω σωστή αναπαραγωγή ταινιών 3D;Δηλαδή θα έχω και την εικόνα π.χ 1080p και τον ήχο DTS;

Y.Γ Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων χωρίς να χάσω σε ποιότητα ήχου και εικόνας ή κάποιος άλλος τρόπος ώστε να βλέπω απευθείας στην τηλεόραση είναι δεκτός.

TV LG UF850V 65''
Όταν συνδέω στην τηλεόραση μου σκληρό δίσκο με ταινία 3D ενώ κάνει σωστά την αναπαραγωγή εικόνας δε μου διαβάζει τους υπότιτλους,σε αντίθεση με μια απλή ταινία που τους διαβάζει.Φαντάζομαι πρέπει να οφείλεται στο αρχείο των υπότιτλων.Επειδή όταν βλέπω ταινία 3D μέσω του υπολογιστή χάνω και σε εικόνα και σε ήχο αυτό που θα ρωτήσω είναι το εξής:Αν αγοράσω ANDROID TV BOX και συνδέσω εκεί τον σκληρό θα μπορέσω να έχω σωστή αναπαραγωγή ταινιών 3D;Δηλαδή θα έχω και την εικόνα π.χ 1080p και τον ήχο DTS;

Y.Γ Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων χωρίς να χάσω σε ποιότητα ήχου και εικόνας ή κάποιος άλλος τρόπος ώστε να βλέπω απευθείας στην τηλεόραση είναι δεκτός.

Οι υποτιτλοι που βαζεις, ειναι srt?
Ρωταω γιατι κι εγω LG εχω (αλλο μοντελο 42LM3400) και τους srt τους βλεπει κανονικα (ειτε παιζει 3D ταινια ειτε "απλη")
Αν ειναι srt δοκιμασε (με το σημειωματαριο) να τους αλλαξεις κωδικοποιηση (σε ANSI η UTF-8) μηπως και φταιει αυτο.
Επειδη εμενα η τηλεοραση δεν παιζει DTS, Τις ταινιες (μεταξυ αυτων και τις 3D) τις βλεπω με WDTV- media player που εχω, αλλα εκει για να μπορεσω να δω τους υποτιτλους κανινικα, τους μετατρεπω σε SUB-idx με το 3Dsubtitler.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξερω αν γινεται με ενσωματωση.. αλλα επειδη η ενσωματωση σιγουρα θα ειναι χρονοβορα (Θα μου πεις ποσες ταινιες θα δεις σε 3D?) δοκιμασε να μεταρεψεις εναν υποτιτλο srt σε SUB-idx με το 3Dsubtitler, μηπως τους δει ετσι.

Last edited:

Οι υποτιτλοι που βαζεις, ειναι srt?
Ρωταω γιατι κι εγω LG εχω (αλλο μοντελο 42LM3400) και τους srt τους βλεπει κανονικα (ειτε παιζει 3D ταινια ειτε "απλη")
Αν ειναι srt δοκιμασε (με το σημειωματαριο) να τους αλλαξεις κωδικοποιηση (σε ANSI η UTF-8) μηπως και φταιει αυτο.
Επειδη εμενα η τηλεοραση δεν παιζει DTS, Τις ταινιες (μεταξυ αυτων και τις 3D) τις βλεπω με WDTV- media player που εχω, αλλα εκει για να μπορεσω να δω τους υποτιτλους κανινικα, τους μετατρεπω σε SUB-idx με το 3Dsubtitler.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξερω αν γινεται με ενσωματωση.. αλλα επειδη η ενσωματωση σιγουρα θα ειναι χρονοβορα (Θα μου πεις ποσες ταινιες θα δεις σε 3D?) δοκιμασε να μεταρεψεις εναν υποτιτλο srt σε SUB-idx με το 3Dsubtitler, μηπως τους δει ετσι.

Ναι έτσι το κάνω με το 3Dsubtitler απλά η τηλεόραση δεν το αναγνωρίζει,το λαπτοπ μπορεί.Γιαυτό ρωτάω αν ένα ANDROID TV BOX μπορεί να το κάνει.

Εφοσον η τηλεοραση σου παιζει 3D νομιζω πως δεν θα πρεπει να μεταρεψεις τον υποτιτλο srt σε SUB-idx με το 3Dsubtitler αλλα να βαλεις μονο τον srt.

Όταν τους μετατρέπω σε srt δεν εμφανίζονται σωστά.Όταν το αρχείο είναι 3D είτε πάνω κάτω είτε δεξιά αριστερά αν δεν τους μετατρέψεις σε SUB-idx δεν εμφανίζονται (στη δική μου τηλεόραση).Απλά επειδή ο υπολογιστής μπορεί να το αναπαράγει έλεγα μήπως και τα android tv boxes μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Μια βοήθεια στον αναποφάσιστο.... :chinscratch:

Tronsmart Vega S95 Telos + TSM01 Air Mouse

Ή

Minix Neo U1 with A2 Lite Air Mouse

???

Μια βοήθεια στον αναποφάσιστο.... :chinscratch:

Tronsmart Vega S95 Telos + TSM01 Air Mouse

Ή

Minix Neo U1 with A2 Lite Air Mouse

???

Παρακαλω για την αποψη σας...
Ευχαριστω.

Μια γνώμη για αυτόν εδώ παιδιά;
Με ενδiαφέρει να παίρνει εσωτερικό σκληρό , WiFi.To γεγονός ότι δε παίζει 3 D αν δε κάνω λάθος είναι πως δεν μετατρέπει αυτόματα τους υπότιτλους σε 3D;
http://www.skroutz.gr/s/7092978/Mele-X1000-4K.html

Καλημέρα.
Ενδιαφέρομαι για αγορά media player με έμφαση σε πολυκάναλο ήχο DTS/AC-3, 3d ταινίες και υπότιτλους.
Η αναπαραγωγή θα γίνεται μέσω σκληρού δίσκου και μόνο.
Ευχαριστώ

Μια γνώμη για αυτόν εδώ παιδιά;
Με ενδiαφέρει να παίρνει εσωτερικό σκληρό , WiFi.To γεγονός ότι δε παίζει 3 D αν δε κάνω λάθος είναι πως δεν μετατρέπει αυτόματα τους υπότιτλους σε 3D;
http://www.skroutz.gr/s/7092978/Mele-X1000-4K.html

Ακριβό είναι για τα 1GB RAM που δίνει.
Προτείνω (αν και σε presale) να δώσεις κάτι παραπανω και να πας στο Pipo X6S το οποίο έχει 4GB RAM , ασύρματο δίκτυο 300ΜΒps , USB 3.0 θύρα , υποδοχή για HDD και το κυριότερο Windows 10.
Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω κι εγώ.

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι μέχρι 50 .

Θα το χρησιμοποιώ κυρίως streaming απο το NAS μου.
Επίσης με ενδιαφέρει να υποστηρίζει και HEVC/H.265.

Δεν έχω εμπειρία αλλά με λίγο ψάξιμο έχω ξεχωρίσει το M8S S812. Αξίζει?
Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?

Ευχαριστώ.

Θελω καιγω ενα media player bual boot androit&windows αν γινετε να περνει και σκληρο δισκο. Με τουλαχιστον 2gb ram, θελω να παιζει τα παντα κ 3d. Οταν το PC κολαει η θελει format να εχω το media player σαν εναλακτηκη. Φυσικα ολες οι τενειες ειναι σε δισκους USB πανω σεusb hub στον router αλλα κ στο pc. Ευχαριστω

Επειδή μόλις χτες πούλησα το παλιό μου media player θέλω να το αντικαταστήσω με ένα καινούργιο.

Σκεφτόμουνα να αγοράσω το meder8er med600x3d(Αξίζει πλέον η αγορά του?) ή Tronsmart Vega S95 Telos ή minix ή dune hd tv-102w ή himedia που να κοστίζει το πολύ μέχρι 120 ευρώ και να κάνει τα:

01. Να μπορώ να αντιγράφω/σβήνω/αναπαράγω αρχεία που είναι στο κοινόχρηστο φάκελο των windows 7 που έχω στα laptop/netbook/desktop μου χωρίς να χρειάζεται κάποιο dlna πρόγραμμα.

02. Απροβλημάτιστη αναπαραγωγή mkv(H.264, H.265) avi, m2ts, ts, κ.τ.λ. με οποιοδήποτε ήχο(dts, dts-hd, ac3, true hd κ.τ.λ.) έχουν.

Ενδιαφέρομαι για media player για τους γονείς μου ...Όσο το δυνατόν πιο απλό ,να μπορώ να συνδέω σκληρό για να βλέπουν ταινίες ,φωτογραφίες και βίντεο που τραβάνε με την φωτογραφική(Με rca και hdmi).Δεν με ενδιαφέρει σύνδεση με Ίντερνετ η κατι άλλο...
Καμία πρόταση ?

Last edited:

Καλησπέρα στην παρέα...
Λοιπόν σκέφτηκα να συνδυάσω ένα πλήρες πακέτο media player με gaming δυνατότητές.
Φυσικά δεν γνωρίζω αν αυτό είναι εφικτό.
Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα ps4 για όλα τα παραπάνω.
Το θέμα είναι,οτι δεν γνωρίζω υπέρ και κατά σχετικά με την επιλογή μου,κι αν φυσικά θα με καλύψει αυτό.
Καλά θα ήταν να κατεβάζω από την κονσόλα torrents πού να παίζουν αμέσως.
Η αν μπορώ μέσο wifi,να παίζω από κει ταινίες πού έχω στο laptop.
Με υπότιτλους επίσης δε γνωρίζω τι υποστηρίζει.
Με μορφές video λογικά υποστηρίζει τα πάντα.
Και τέλος,νομίζω οτι άνετα συνδέω 4 δίσκους πάνω του για προβολή ταινιών,σωστά?