Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To K1 το έχω δοκιμάσει, άριστο, το άλλο δεν το ξέρω, όμως οι κριτικές είναι καλές απ όλους οπότε είναι σχετικά ασφαλές να πούμε ότι είναι άρτιο. Η τιμή με προβληματίζει λίγο. Πολύ χαμηλή. Σκέφτομαι μήπως είναι κλώνος υποδεέστερης ποιότητας κατασκευής. Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος με τα κινεζομάγαζα... Πέραν τούτου (που εσύ θα το ζυγίσεις και θα το κρίνεις) νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι να σκέφτεσαι :)

ΥΓ Οι κλώνοι, έχουν το ΙΔΙΟ (γνήσιο) τσίπ. Και η πλακέτα είναι πιστό αντίγραφο στο σχεδιασμό. Διαφέρουν πολύ στην ποιότητα της συνολικής κατασκευής (από καλούπια πλαστικών που μπορεί να μην είναι τέλεια, μέχρι κακές κολλήσεις στην πλακέτα κτλ)

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι και τα δύο αξιόπιστα κινεζομάγαζα το έχουν πανομοιότυπο (με μόνη εμφανή διαφορά το logo 4K που όμως δεν αντιστοιχεί σε διαφορές προδιαγραφών) με διαφορά 5-6$. Ρώτησα στο chat, ρώτησαν κι αυτοί - γιατί δεν βλέπαν διαφορές - και τους είπαν ότι είναι από διαφορετικούς προμηθευτές... Οπότε δίνεις την διαφορά για το "γνήσιο" :flipout:

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Χρειάζομαι δυο media players, ένα απλό για αναπαραγωγή τα πάντα όλα αλλά χωρίς απαιτήσεις στο θέμα ήχος και ανάλυση - θα παίζει σε μια 32άρα τηλεόραση σκέτη, και ένα με DVTB δέκτη και ίδιες απαιτήσεις. Για το 2ο έχω μάλλον καταλήξει στο Κ1 PLUS S2, αλλά για το πρώτο βλέπω κάποιες πολύ οικονομικές λύσεις όπως αυτό http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Pro-4K-Ultra-HD-KODI-Android-5-1-Lollipop-TV-Box-64bit-Amlogic-S905-Quad-Core-H-265-Hardware-Decoding---Black-361629.html στα 33$. Από προδιαγραφές νομίζω ότι με καλύπτει, γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό?

Cacau πωλειται ενα Boxee box (εδω ή διπλα), σε καλη τιμη - θα σε καλυψει πολυ περαν των απαιτησεών σου (δεν εχω σχεση με τον πωλητη εννοειται, μα εχω ...δυο απο αυτα☺)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακυρον, μολις ειδα οτι πουληθηκε...

Καλησπέρα, αποκλειστικα για kodi (ταινίες σειρές) τι λέτε για αυτό

https://www.amazon.co.uk/Wireless-k...ceiver-speakers&ie=UTF8&qid=1464372422&sr=1-6

αν έχετε κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά περίπου......

Στα χαρτιά κανένα δεν είναι κακό .
Στη θέση σου θα κοιτούσα το telos που έχουμε παρουσιάσει.
Το καλύτερο kodi android.

Καλησπέρα, αποκλειστικα για kodi (ταινίες σειρές) τι λέτε για αυτό

https://www.amazon.co.uk/Wireless-k...ceiver-speakers&ie=UTF8&qid=1464372422&sr=1-6

αν έχετε κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά περίπου......

Προσοχή ..... αυτά γράφει το amazon Sorry, we can't deliver this item to Greece

Καλημέρα! Δεν ξέρω άμα είναι το κατάλληλο μέρος για να ποστάρω. Παρόλα αυτά είχα πάρει τον Σεπτέμβρη ένα mxq s805 αυτό με την κόκκινη ρίγα. Λοιπόν τελευταία έχει αρχίσει και μου βγάζει ένα πρόβλημα.. Όταν βλέπω ταινία ή σειρά κολλάει η εικόνα και συνεχίζεται μόνο ο ήχος. Δεν φτιάχνει μέχρι να κάνω στοπ και να κάνω resume. Δοκίμασα με clear data τίποτα.. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ

Καλημέρα! Δεν ξέρω άμα είναι το κατάλληλο μέρος για να ποστάρω. Παρόλα αυτά είχα πάρει τον Σεπτέμβρη ένα mxq s805 αυτό με την κόκκινη ρίγα. Λοιπόν τελευταία έχει αρχίσει και μου βγάζει ένα πρόβλημα.. Όταν βλέπω ταινία ή σειρά κολλάει η εικόνα και συνεχίζεται μόνο ο ήχος. Δεν φτιάχνει μέχρι να κάνω στοπ και να κάνω resume. Δοκίμασα με clear data τίποτα.. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ

Είναι γνωστο πρόβλημα των android MXIII MXQ M8
Εγκατέστησε SPMC/ για να βλέπεις ταινίες και σειρές (είναι ίδιο με το kodi -* θέλει root)

Αχά είναι και γνωστό πρόβλημα; Τελευταία πάντως άρχισε να μου το κάνει.. ε ρουτ είναι το μηχάνημα. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ!

Κατέβασα το spmc από το playstore πάλι τα ίδια.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτο το spmc τι διαφορα εχει απο το επισημο kodi?

Και επειδη σκεφτομαι να αγορασω το tronsmart s95 telos θελω να το δοκιμασω κατα ποσο δουλευει στο samsung galaxy s4 κινητο μου και κατα ποσο μπορει να αναπαραγει τα full hd & 4k mkv video files για να δω αν αξιζει σαν προγραμμα ή οχι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι λετε γι' αυτο?

Απ' οτι λεει παιζει 4k και υποστηριζει και h.265.

Ωραία κατέβασα από το σάιτ που έστειλες το Latest Jarvis build apk από εδώ https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.3.0-spmc Δεν με ζήτησε στην αρχή να δώσω δικαιώματα ρουτ.. Επίσης ακόμα και με αυτό δεν έφτιαξε

Στα χαρτιά κανένα δεν είναι κακό .
Στη θέση σου θα κοιτούσα το telos που έχουμε παρουσιάσει.
Το καλύτερο kodi android.
Τόσο καλό είναι το telos;;; Υπάρχει κάποιο review στα ελληνικά;;;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα. Εχω μπερδευτει λιγο και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ειμαι ασχετος και δεν καταλαβαινω αυτα τα kodi και τα σχετικα. Θελω ενα καλο και φτηνο μηχανημα, να το συνδεσω με την τηλεοραση και το δικτυο και να παιζω ολες τις ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ, κυριως mkv 720p και 1080p. Η συνδεση μπορει να ειναι ασυρματη και ενσυρματη. Αυτο το telos με καλυπτει ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο. Απλα να σημειωσω οτι θελω ενα μηχανημα plug and play. Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα. Εχω μπερδευτει λιγο και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ειμαι ασχετος και δεν καταλαβαινω αυτα τα kodi και τα σχετικα. Θελω ενα καλο και φτηνο μηχανημα, να το συνδεσω με την τηλεοραση και το δικτυο και να παιζω ολες τις ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ, κυριως mkv 720p και 1080p. Η συνδεση μπορει να ειναι ασυρματη και ενσυρματη. Αυτο το telos με καλυπτει ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο. Απλα να σημειωσω οτι θελω ενα μηχανημα plug and play. Ευχαριστω
Φίλε το συγκεκριμένο μηχάνημα θα σε καλύψει και με το παραπάνω .Υπαρχουν και ποιο φτηνές λύσεις βέβαια...

Καλημέρα και πάλι. Έκανα Factory reset εγκατάσταση μόνο του spmc και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα με πριν που παγώνει η εικόνα. Κάποια βοήθεια; Υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι το box;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια πως το αγοραζετε; to paypal δεν δεχεται πληρωμη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια πως το αγοραζετε; to paypal δεν δεχεται πληρωμη

Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τη Revolut .. Googlare το λίγο και θα βρεις άκρη ευκολα