Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και μεταχειρισμενα nuc ειναι προτιμοτερα απο οποιοδηποτε ισόποσο μηντια πλευερ

Βγάλε τα Dune εκτός σκεπτικού σου ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βγάλε τα Dune εκτός σκεπτικού σου ...

Το nuc ως υπολογιστης κανει πολυ περισσοτερα πραγματα - υστερει βεβαιως στην ποιοτητα εικονας εναντι των ακριβων Dune (ειχα το max και κατεχω ...πραμα! - για τα μικροτερα/φθηνοτερα δεν ξερω) - μα την ευελιξια του δεν την εχει κανενα. Και ενα με i5 αρκει!

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν έχω δει ποιότητα του Dune (από screenshots μόνο τότε που διάβαζα) αλλά πιστεύω πως ένα nuc με μεσαίες ρυθμίσεις madVR που τις σηκώνει έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Για HDR που θέλει όμως πρέπει να πάρει λογικά νέας γενιάς CPU αν θέλει nuc. Αλλά την ευελιξία του δεν την έχει κανένα media player.

Πολύ ακριβά όμως

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι, αν αγορασειε καινουργιο - μεταχειρισμενο πετυχαινεις και κελεπουρια (με i5, ssd+σκληρο και 12gb μνημη βρηκα με 350 οταν καινουργιος πλησιαζε τα διπλασια)

Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.έχει βγάλει το γνωστό κίτρινο μαγαζί το nvidia shield tv στα 240, το 2017 μοντέλο, ρωτώ τους έμπειρους-κατόχους, αξίζει περισσότερο σε σχέση με ένα nuc.το nuc θα το φτιάξω από την αρχή.σαν απόδοση, player κτλπ.τι είναι πιο συνετή επιλογή

Τι χρήση θα κάνεις? Σύνδεση σε τηλεόραση η ενισχυτή?
Σύγκριση με ποιο nuc?

Acestream,spmc, πάνω σε home cinema .ήθελα windows μόνο για να σινταρω σε private ελληνικό tracker αλλά ξεφεύγει το θέμα από άποψη κόστους σε κάτι με i5.σκέφτηκα κάποια με i3 , έστω και από χέρι, δεν έχω λόξα με καινούργια μόνο, αλλά μην κατεβάσω να δω μια 4κ ταινία και κάνει λοξυγγες και το κάνω κομμάτια.για κατέβασμα εάν θελήσω κάτι έχω ένα Asus και πάνω κουμπωμένο ένα dock με δίσκο

Last edited:

το φθηνότερο nuc i3 που θα παίζει άνετα 4κ είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/10977591/Intel-NUC-Kit-NUC7i3BNK.html αρκετά παραπάνω από το shield και χωρίς μνήμη και δίσκο, 4κ θα παίζεις και με αυτό http://www.skroutz.gr/s/11129890/Intel-NUC-Kit-NUC6CAYH.html επίσης χωρίς μνήμη και σκληρό
Ευχαριστώ λεον, άρα καταλήγω στο shield

Στην ουσία όμως παίρνεις λάθος μηχάνημα, που κάνει και αυτό που θες μεν αλλά η κυρία δουλειά του είναι το streaming games (και συνδρομητικών καναλιών). Δεν ξέρω πόσο ανοιχτό είναι σαν λειτουργικό και πόσο εύχρηστο σε σχέση με ένα nuc. Σαφώς είναι πιο οικονομικό αλλά όπως ξέρεις ήδη τα PCs κάνουν τα πάντα με άνεση. Η εικόνα, αν έχεις αρχεία βίντεο σε εξωτερική συσκευή, είναι πολύ καλή ακόμη και με ένα ασετάριστο kodi ή MPC-HC. Πόσο μάλλον αν παίξεις και με φίλτρα.

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Έχω μια έκπτωση που είναι για μένα μόνο και μπορώ να πάρω το yundoo y8 4gb ram γύρο στα 70 euro και το πολύ σκέφτομαι . Αξίζει ? Από την άλλη σκέφτομαι και για το gt1 ultimate αν και 32bit και το alfawise96 pro που θα βγουν πολύ φθηνότερα . Θα ήθελα βέβαια την έκπτωση να την χρησιμοποισω σε κανένα κινητό αλλά είναι το τελωνείο ανάμεσα οπότε TV BOX καλύτερα . Ακούω γνώμες .

Στην ουσία όμως παίρνεις λάθος μηχάνημα, που κάνει και αυτό που θες μεν αλλά η κυρία δουλειά του είναι το streaming games (και συνδρομητικών καναλιών). Δεν ξέρω πόσο ανοιχτό είναι σαν λειτουργικό και πόσο εύχρηστο σε σχέση με ένα nuc. Σαφώς είναι πιο οικονομικό αλλά όπως ξέρεις ήδη τα PCs κάνουν τα πάντα με άνεση. Η εικόνα, αν έχεις αρχεία βίντεο σε εξωτερική συσκευή, είναι πολύ καλή ακόμη και με ένα ασετάριστο kodi ή MPC-HC. Πόσο μάλλον αν παίξεις και με φίλτρα.
Βάση και του κοστολόγιου αναφέρομαι, δεν υποτιμώ τα nuc.ανοιχτό δεν είναι πάντως το λογισμικό.έμεινα ευχαριστημένος από ένα φτηνό tv box ου έχω και θα το έχω πλέον on the go μαζί μου, έτσι ελέω και 4κ σοβαρής τηλεόρασης θέλω να κάνω μια αναβάθμιση.μακάρι να είχε βγάλει η zidoo το x10 με 3γ ραμ, θα έπαιρνα εκείνο

ψαχνω για φιλο ενα android tv box ,δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις,δεν εχει home cinema μονο μια τηλεωραση hd.Απλα να μπορει να παιζει kodi καλα.Τι προτηνεται?

Βάση και του κοστολόγιου αναφέρομαι, δεν υποτιμώ τα nuc.ανοιχτό δεν είναι πάντως το λογισμικό.έμεινα ευχαριστημένος από ένα φτηνό tv box ου έχω και θα το έχω πλέον on the go μαζί μου, έτσι ελέω και 4κ σοβαρής τηλεόρασης θέλω να κάνω μια αναβάθμιση.μακάρι να είχε βγάλει η zidoo το x10 με 3γ ραμ, θα έπαιρνα εκείνο

με το shield μαλλον ξεχνας τα τορρεντς. Ειχε παρει ενας απο το φορουμ και δοκιμασε να στησει torrent client πανω του και δεν τα καταφερε. Το shield (το οποιο εχω και λατρευω) κανει καποια πραγματα καταπληκτικα και ειναι πολυ ευχρηστο και ευχαριστο στη χρηση, αλλα δεν εχει τις δυνατοτητες software ενος pc, που ειναι το nuc. Αν το streaming παιχνιδιων δεν σε ενδιαφερει (που ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα του shield σε σχεση με ολα τα αλλα media players), τοτε δες λιγο και προς xiaomi για το οποιο εχουν ειπωθει πολυ καλα λογια, προσφερει 4Κ και ειναι και πολυ πιο οικονομικο. Υπαρχει νημα τοσο για το shield οσο και για το xiaomi, οπου μπορεις να δεις πληροφοριες/προβληματισμους των κατοχων.

Το nuc παντως, ουτε θα σε προβληματισει, ουτε θα μετανιωσεις που το αγορασες.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με το shield μαλλον ξεχνας τα τορρεντς. Ειχε παρει ενας απο το φορουμ και δοκιμασε να στησει torrent client πανω του και δεν τα καταφερε.
Τα κατάφερα βρε τελικά.
Το πούλησα όμως γιατί στην περιοχή μου δεν έχει vdsl και χωρίς vdsl το κατέβασμα 4k είναι χτικιό.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τα κατάφερα βρε τελικά.

σοβαρα; αφου θυμαμαι οτι ειδα πωλητηριο και ο λογος που ειχε δωσει ηταν οτι δεν μπορει να δουλεψει τορρεντ. Τεσπα, προφανως δεν θυμαμαι κατι καλα εγω (ισως το πουλησε για αλλο λογο). Μου ειχε φανει παραξενο οτι ελεγε οτι δεν μπορουσε να βαλει torrent client, αλλα επειδη δεν ειναι κατι που δοκιμασα ο ιδιος, δεν το αμφισβητησα.

πηγα παλι στο νημα και ειδα οτι εσυ ησουν :)

με το shield μαλλον ξεχνας τα τορρεντς. Ειχε παρει ενας απο το φορουμ και δοκιμασε να στησει torrent client πανω του και δεν τα καταφερε. Το shield (το οποιο εχω και λατρευω) κανει καποια πραγματα καταπληκτικα και ειναι πολυ ευχρηστο και ευχαριστο στη χρηση, αλλα δεν εχει τις δυνατοτητες software ενος pc, που ειναι το nuc. Αν το streaming παιχνιδιων δεν σε ενδιαφερει (που ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα του shield σε σχεση με ολα τα αλλα media players), τοτε δες λιγο και προς xiaomi για το οποιο εχουν ειπωθει πολυ καλα λογια, προσφερει 4Κ και ειναι και πολυ πιο οικονομικο. Υπαρχει νημα τοσο για το shield οσο και για το xiaomi, οπου μπορεις να δεις πληροφοριες/προβληματισμους των κατοχων.

Το nuc παντως, ουτε θα σε προβληματισει, ουτε θα μετανιωσεις που το αγορασες.
Δεν μπόρεσε να βάλει έναν torrent client; για ποιο λόγο; android είσαι