Και μια προταση (θα εκανα edit αλλα δεν αφηνει)
Μηπως, λέω μηπως... να αωοιξει καινουργιο θεμα γιατι εδω εχει φτασει τις 500 σελιδες και ειναι απο το 2011 και καπου χανομαστε... ;
Γεια στην παρέα!
Επειδή έχω χαθεί στο νήμα αυτό (αλλά και στο θέμα γενικότερα), και επειδή είμαι κ άσχετος, λέω να κάνω την ερώτηση μου κ όποιος καλός Σαμαρείτης μπορέσει, ας μου απαντήσει!
Λοιπόν:
Έχω τηλεόραση στο σαλόνι, ενισχυτή κ ηχεία και το wd tv live του 2011. Έχω συνδέσει με hdmi το wd με τον ενισχυτή και από εκεί με hdmi ξανά την τηλεόραση. Οπότε μπορώ όταν βλέπω κάτι είτε να ανοίγω τον ενισχυτή κ να ακούω από τα ηχεία ή να τον αφήνω κλειστό (passthrough?) και απλά να ακούω από τα ηχεία της τηλεόρασης. Το υλικό που βλέπω είναι σε εξωτερικούς σκληρούς οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με το wd.
Το wd τα έχει παίξει πλέον. Θέλω αλλαγή.
Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να πάρω που να κάνω αυτά τα απλά που έκανα μέχρι τώρα; Αν μπορώ να κάνω κ παραπάνω, είναι καλοδεχούμενο αλλά αυτά τα απλά τα θέλω οπωσδήποτε (ρωτάω επειδή είδα ότι το hdmi passthrough κ η συνδεση των εξωτερικών σκληρών δεν είναι αυτονόητα πράγματα).
Επίσης ρε παιδιά, δεν υπάρχουν πια μηχανάκια plug & play για εμάς τους άσχετους κ μη έχοντες χρόνο; Γιατί διαβάζω για κάτι root, για κάτι παραμετροποιήσεις κτλ. κ με πιάνει ζαλάδα!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!
Αν θες να εχες κλειστο τον ενισχυτη και να περναει ο ηχος passthrough προς την τηλεοραση ειναι ικανοτητα του ενισχυτη.Αν στο κανει στο παλιο, θα το κανει και στο νεο media box.
Ο ενισχυτης σου υποστηριζει HD Audio η μονο μεχρι dolby digital / DTS ?
Θελεις και HD Netflix η θα παιζεις μονο υλικο αποθηκευμενο στους δισκους σου?
Πες μας το budget σου.
Θα πρότεινα zidoo x8 η dune solo lite.
XIAOMI MI BOX ANDROID 6.0 TV BOX
- Διαθέτει Android TV 6.0.
- Τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A53 για να μπορείτε να παίξετε παιχνίδια.
- Bluetooth φωνητικές εντολές: Απλά μιλήστε στο τηλεκοντρόλ του Mi Box και αυτό θα κάνει αναζήτηση για οτιδήποτε θελήσετε.
- Η HDR 4K H.265 VP9 Profile-2 4K αποδικοποίηση θα σας προσφέρει απόλυτα ζωντανή αντίθεση εικόνας, ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια.
- Με HDMI 2.0 για την ταχύτερη επικοινωνία με την τηλεορασή σας όσον αφορά τον ήχο και την εικόνα.
- Υποστήριξη Dolby και DTS αποδικωποίηση για τον απόλυτο πολυκάναλο ήχο.
99 ευρώ
http://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-box-android-60-tv-box-p-PER.938549
Ευχαριστώ και τους 2. Αυτά τα βγάζω από το κουτί τα συνδέω και παίζουν; Αντίστοιχα μηχανήματα με το wd μου, τα popcorn κτλ. που δεν είχαν android δεν υπάρχουν; Ή δεν αξίζουν; Ή αξίζουν σαν ποιότητα εικόνας αλλά είναι ακριβότερα;
@vadergr αυτά τα παραγγέλνω από τα γνωστά Κινεζομάγαζα;
Ξαναευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
Ευχαριστώ και τους 2. Αυτά τα βγάζω από το κουτί τα συνδέω και παίζουν; Αντίστοιχα μηχανήματα με το wd μου, τα popcorn κτλ. που δεν είχαν android δεν υπάρχουν; Ή δεν αξίζουν; Ή αξίζουν σαν ποιότητα εικόνας αλλά είναι ακριβότερα;
Μην περιμένεις να βρεις την ποιότητα αναπαραγωγής του WD και του popcorn σε μηχανάκια android πάντως. Θα κάνουν περισσότερα πράγματα, θα έχουν πιο εντυπωσιακό περιβάλλον, ευρύτερη συμβατότητα με νέα φορμά, αλλά σε ποιότητα αναπαραγωγής χωλαίνουν...
Μην περιμένεις να βρεις την ποιότητα αναπαραγωγής του WD και του popcorn σε μηχανάκια android πάντως. Θα κάνουν περισσότερα πράγματα, θα έχουν πιο εντυπωσιακό περιβάλλον, ευρύτερη συμβατότητα με νέα φορμά, αλλά σε ποιότητα αναπαραγωγής χωλαίνουν...
@vadergr αυτά τα παραγγέλνω από τα γνωστά Κινεζομάγαζα;
Ξαναευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.