Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν νομιζω οτι μηχανακια 6-7ετιας στεκονται το ιδιο αξια με τα φρεσκα μοντέλα.
Δεν ειναι μονο το brand, αλλα και καλυτερη υποστηριξη σε codecs, καλυτερο Wi-Fi κλπ...
Αφήστε που οι περισσότεροι πλεον ζητανε ανοιχτό λειτουργικο με apps,YouTube και σια...

Δεν νομιζω οτι μηχανακια 6-7ετιας στεκονται το ιδιο αξια με τα φρεσκα μοντέλα.
Δεν ειναι μονο το brand, αλλα και καλυτερη υποστηριξη σε codecs, καλυτερο Wi-Fi κλπ...
Αφήστε που οι περισσότεροι πλεον ζητανε ανοιχτό λειτουργικο με apps,YouTube και σια...

Σε περιβάλλον και παραφερνάλια, ναι... Τα νεώτερα μηχανάκια είναι καλύτερα...

Bitperfect έξοδο εικόνας όμως και ακλόνητο 23,976Hz που δίνει το WD, δεν έχουμε δει ακόμα από τα καινούρια μηχανάκια...

Σε περιβάλλον και παραφερνάλια, ναι... Τα νεώτερα μηχανάκια είναι καλύτερα...

Bitperfect έξοδο εικόνας όμως και ακλόνητο 23,976Hz που δίνει το WD, δεν έχουμε δει ακόμα από τα καινούρια μηχανάκια...

Σιγα που δεν εχουμε δει. Zidoo, Minix και Beelink ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλό. Dune και Popcorn απο παλιά.

Σιγα που δεν εχουμε δει. Zidoo, Minix και Beelink ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλό. Dune και Popcorn απο παλιά.

Τα Dune και Popcorn ναι, αλλά δεν αποτελούν καινούρια μηχανάκια...

Για τα υπόλοιπα, μέχρι να μετρηθούν και σε σχέση με το τί έχω δει και μετρήσει από άλλα κινέζικα ανδροϊδή, επέτρεψε μου να κρατάω μικρό καλάθι... :smile:

Τα Dune και Popcorn ναι, αλλά δεν αποτελούν καινούρια μηχανάκια...

Για τα υπόλοιπα, μέχρι να μετρηθούν και σε σχέση με το τί έχω δει και μετρήσει από άλλα κινέζικα ανδροϊδή, επέτρεψε μου να κρατάω μικρό καλάθι... :smile:

Βρε τα πάντα επιτρέπονται. Απλα αν θυμαμαι καλά η εμπειρία σου με τα android media boxes δεν συμπεριλάμβανε "δυνατα" σχετικά νεα μοντέλα.
Πίστεψε με θα εκπλαγείς ευχάριστα. (τα ιδια ελεγα με εσενα μεχρι πριν 1.5 χρόνο)

Tιποτα δεν μετανοιωσα οσο αγορα Android media player (κατηγοριας 50-60 USD και απο τα δημοφιλεστερα της εποχης) για δευτερο σε υπνοδωματιο.

Απιστευτη και non stop ταλαιπωρια, δε θελω να μπω σε λεπτομερειες.

Αντικατασταθηκε με mini pc VOYO (περιπου 80 USD) και βρηκα την υγεια μου, το μονο χρησιμο απο το android ηταν το remote που δουλευει μια χαρα με το mini pc.

Βασικο media player παραμενει το Netgear 550 μεχρι να παραδωσει πνευμα ...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειλικρινά, γιατί;
Αφού μόλις πήρες το mibox3..

MeCOOL M8S PRO Plus: 4K Netflix & Youtube Stream

προ-παραγγελια με κουπονακι 20MM8P6
τελικη τιμη 29 ευροπουλα.
μολις χτυπησα ενα...

http://www.xiaomitoday.com/mecool-m8s-pro-plus-deal-best-price/
https://www.banggood.com/Mecool-M8S...-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=cart

Εξαιρετική τιμή αλλά δεν βλέπω πουθενά καμμία εκτίμηση για ημερομηνία αποστολής.

Βρε τα πάντα επιτρέπονται. Απλα αν θυμαμαι καλά η εμπειρία σου με τα android media boxes δεν συμπεριλάμβανε "δυνατα" σχετικά νεα μοντέλα.
Πίστεψε με θα εκπλαγείς ευχάριστα. (τα ιδια ελεγα με εσενα μεχρι πριν 1.5 χρόνο)

Τσ-τσ-τς... Αμέσως να μου το αδυνατίσεις και παλαιώσεις το Xiaomi... :laugh:

Καλησπέρα παιδιά έχω διαβάσει αρκετά ποστ αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι να αγοράσω. Ψάχνω να αντικατάστησω το nvidia ion htpc που έχω με κάτι πιο καινούργιο αλλά δεν ξέρω τι. Να επιλεξω κάτι σε htpc / android media player / συσκευή τύπου dune κλπ.

Πανω απο όλα με ενδιαφέρει να παιζει σωστα όλα τα βίντεο και σε 23.976 καρε.
Δεν έχω άμεση αναγκη απο 4κ μιας καο δεν έχω 4κ προβολέα.
Να υποστηριζει dts hd/ atmos κλπ

Τι προτεινετε ???

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο ειναι το καλυτερο vfm αυτη τη στιγμη?
Και εννοειτε να παιζει 4k videos και να εχει υποστήριξη.