Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να έχει και από τα δύο.
Γύρω στα 60 ευρώ.

Εχεις θεμα με το Netflix τοτε.
Το οικονομικότερο ειναι το Xiaomi Mi Box το οποιο ειναι εξαιρετικο, αλλα εχει μονο WiFi (ταχυτατο ομως)

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω βρει αυτό το boxaki https://m.gearbest.com/tv-stick-dongle/pp_679589.html
Το θέλω κυρίως για Kodi αλλά να έχει υψηλή ανάλυση και dts audio pass through. Θα μου κάνει την δουλειά μου η πεταμένα λεφτά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω βρει αυτό το boxaki https://m.gearbest.com/tv-stick-dongle/pp_679589.html
Το θέλω κυρίως για Kodi αλλά να έχει υψηλή ανάλυση και dts audio pass through. Θα μου κάνει την δουλειά μου η πεταμένα λεφτά ;

Η θεωρία λέει ναι. Δεν το εχω δοκιμάσει.

Η θεωρία λέει ναι. Δεν το εχω δοκιμάσει.

Το mi box σε σχέση με αυτό τι παραπάνω θα κάνει;

Χωρίς να υπολογίσουμε το Netflix?

Φανταζομαι πως πας στα δοκιμασμένα.

Beelink Ultimate GT1 αν θες και πειρατικα streams απο KODI
Zidoo X8 αν δεν σε νοιαζουν τα streams και θελεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα απο τοπικό περιεχομενο (USB, network).

Επιλέγεις σαν αποστολη Belgium post

Φανταζομαι πως πας στα δοκιμασμένα.

Beelink Ultimate GT1 αν θες και πειρατικα streams απο KODI
Zidoo X8 αν δεν σε νοιαζουν τα streams και θελεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα απο τοπικό περιεχομενο (USB, network).

Επιλέγεις σαν αποστολη Belgium post
Επανέρχομαι δυστυχώς με ερώτηση και λέω δυστυχώς διότι το mecool M8s pro plus που είχα παραγγείλει μάλλον δεν θα έρθει ποτέ και οδευω προς refund. Διαβάζοντας και κάποια προβλήματα όσον αφορά τα update και τις διάφορες ράμ του μοντέλου αποφάσισα να μην ξανακάνω την ίδια επιλογή.
Τώρα το θέμα μας είναι, σε αυτή πάνω κάτω την τιμή παίζει να βρω άλλη συσκευή με full HD Netflix και YouTube? Κατά προτίμηση χωρίς φλασαρισμα. Να ρισκάρω να ξαναπάρω το pro plus ελπίζοντας ότι λύθηκαν τα θέματα με τις ράμ και να περάσω τη ρομ του megadenz? Ευχαριστώ και πάλι.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επανέρχομαι δυστυχώς με ερώτηση και λέω δυστυχώς διότι το mecool M8s pro plus που είχα παραγγείλει μάλλον δεν θα έρθει ποτέ και οδευω προς refund. Διαβάζοντας και κάποια προβλήματα όσον αφορά τα update και τις διάφορες ράμ του μοντέλου αποφάσισα να μην ξανακάνω την ίδια επιλογή.
Τώρα το θέμα μας είναι, σε αυτή πάνω κάτω την τιμή παίζει να βρω άλλη συσκευή με full HD Netflix και YouTube? Κατά προτίμηση χωρίς φλασαρισμα. Να ρισκάρω να ξαναπάρω το pro plus ελπίζοντας ότι λύθηκαν τα θέματα με τις ράμ και να περάσω τη ρομ του megadenz? Ευχαριστώ και πάλι.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη θέση σου δεν θα ρίσκαρα με αλλο box και θα πηγαινα σε Xiaomi Mi Box.
Επεσες στα προβληματα με NL μάλλον.

γειά σας παιδία. είμαι καινούριος στο forum. Είμαι ανάμεσα σε Beeling GT1 ultimate και Xiaomi Mi Box. (με ενδιαφέρει βασικά για χρήση kodi) τι μου προτείνετε;
Eπίσης, στο gearbest λέει ότι μόνο από Kίνα είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχει η επιλογή τρόπου αποστολής Priority Line...

γειά σας παιδία. είμαι καινούριος στο forum. Είμαι ανάμεσα σε Beeling GT1 ultimate και Xiaomi Mi Box. (με ενδιαφέρει βασικά για χρήση kodi) τι μου προτείνετε;
Eπίσης, στο gearbest λέει ότι μόνο από Kίνα είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχει η επιλογή τρόπου αποστολής Priority Line...

Θα επιλεξεις Belgium post σαν μέθοδο αποστολής.
Έχεις καλό wifi?

Θα επιλεξεις Belgium post σαν μέθοδο αποστολής.
Έχεις καλό wifi?

ναι κι επισης θα είναι κοντά στο ρούτερ το box. Σαν μεθοδο αποστολής έχει μόνο: unregistered, registered air mail και expedited shipping.

εντάξει, δικό μου λάθος. Μου τα εμφανίζει σωστά όταν πάω για checkout. Έχει και belgium post και priority line+eu express. Οπότε πιο αξιοπιστα για να γλιτώσω εκτελωνισμούς επιλέγω belgium post;
ανάμεσα στο beelink gt1 ultimate και xiaomi mi box, τι να επιλέξω;

Αφού έχεις καλό Wi-Fi, το Xiaomi.
To eu express εγγυάται αποστολή χωρίς τελωνείο.

Ξανά απο Gearbest σε προσφορά το δοκιμασμένο Alfawise H96 Pro+ στα 41 με κουπονι 11.11GBGR0708
Η τιμή ειναι εξαιρετική. Επιλέξτε registered->Belgium σαν μεθοδο αποστολής.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ξανά απο Gearbest σε προσφορά το δοκιμασμένο Alfawise H96 Pro+ στα 41 με κουπονι 11.11GBGR0708
Η τιμή ειναι εξαιρετική. Επιλέξτε registered->Belgium σαν μεθοδο αποστολής.

Το έχω λίγο καιρό τώρα..πάει καλά και το θεωρώ και εγώ καλή αγορά.
Του έβαλα libreELEC και πάει σφαίρα πραγματικά.