Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σας ευχαριστω και τους δύο.
Το xiaomi δεν βλεπω να εχει ethernet. μαλλον θα μπαινει με καποιο ανταπτορα.
τα αλλα ειναι μικρα htpc απο οσο καταλαβαινω.
θα κοιταξω μηπως συνδεσω ενα mac του 2011 που εχω στο σαλονι να δω πως τα πάει αρχικα και
να βγαλω επιτελους το wd live που εχω απο το 2010.

Σας ευχαριστω και τους δύο.
Το xiaomi δεν βλεπω να εχει ethernet. μαλλον θα μπαινει με καποιο ανταπτορα.
τα αλλα ειναι μικρα htpc απο οσο καταλαβαινω.
θα κοιταξω μηπως συνδεσω ενα mac του 2011 που εχω στο σαλονι να δω πως τα πάει αρχικα και
να βγαλω επιτελους το wd live που εχω απο το 2010.

με wifi εισαι οκ για 1080 απο netflix.
εαν εχεις και router που υποστηριζει το πρωτοκολλο ac πας τρενο..
υπαρχει και ανταπτορας αλλα θα σε βολεψει το wifi.

Για να παίζω full hd και Dolby Atmos/X δε με καλύπτει το WD live ?? Θα δω καλύτερη ποιότητα από κάποιο Zidoo πχ;;
Αναπαραγωγή μόνο από σκληρό και αδιάφορος για 4Κ και 3D.

Για να παίζω full hd και Dolby Atmos/X δε με καλύπτει το WD live ?? Θα δω καλύτερη ποιότητα από κάποιο Zidoo πχ;;
Αναπαραγωγή μόνο από σκληρό και αδιάφορος για 4Κ και 3D.

Δεν νομιζω το live να υποστηρίζει ATMOS/DTS X.
Ακομα και διαφορές να υπάρχουν στην εικονα, χλωμο να κανουν μπαμ σε οθονη ως 50 ιντσες.
Ειδικά αν δεν αναπαράγεις full blu ray και ανω υλικό.

Άρα Χρήστο για τη δουλειά που το θέλω μια χαρά μου κάνει τη δουλειά μου, καλά που δεν το παρήγγειλαν λοιπόν ..

to wdtv live υποστηρίζει κανονικα DOLBY ATMOS αλλά μονο απλο dts, OXI DTS X ή DTS HD MA

Για να παραγγείλω X8 παταω regisrered kai μετά στο τσεκάουτ μου βγαζει τη επιλογή για Belgium;Το κουπόνι BFRIGR98 ισχύει κανονικα για χ8 στα 76 ευρώ.

Last edited:

Για να παραγγείλω X8 παταω regisrered kai μετά στο τσεκάουτ μου βγαζει τη επιλογή για Belgium;Το κουπόνι BFRIGR98 ισχύει κανονικα για χ8 στα 76 ευρώ.

Ακριβώς.

Ενώ τα Zidoo τα υποστηρίζει και αυτά τα format???

το wdtv το συζηταμε σε περιπτωση που υπαρχει καπου ξεχασμενο απο κανενα φιλο οχι για να παραγγειλεις να αγορασεις τωρα πια γιατι είναι παρωχημενο. εγω το χρησιμοποιω εχει πολυ καλη εικόνα και απλο interface αλλά 2 προβλήματα που εχω αρχίσει να αντιμετωπίζω είναι το πρωτο είναι οταν δε βρισκω ταινια με atmos και τη βρισκω σε dts x ή dts hd ma τη παίζει σε απλό dts που είναι ακουστά υποδεέστερο του atmos και δέυτερο ταινιες που βρισκω με ατμοσ έχουν 4κ ανάλυση και δε τις παίζει και αν τις βρω σε 1080p δεν έχουν atmos και πάει λέγοντας.Γιαυτό ακόμα και αν δεν έχεις 4κ tv ακόμα παραγγέλνεις 4κ player για να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, αν κατεβάσω περιεχόμενο UHD μπορώ να το παίξω σε FHD αλλά να κρατήσω τον Atmos ??
το wdtv το συζηταμε σε περιπτωση που υπαρχει καπου ξεχασμενο απο κανενα φιλο οχι για να παραγγειλεις να αγορασεις τωρα πια γιατι είναι παρωχημενο. εγω το χρησιμοποιω εχει πολυ καλη εικόνα και απλο interface αλλά 2 προβλήματα που εχω αρχίσει να αντιμετωπίζω είναι το πρωτο είναι οταν δε βρισκω ταινια με atmos και τη βρισκω σε dts x ή dts hd ma τη παίζει σε απλό dts που είναι ακουστά υποδεέστερο του atmos και δέυτερο ταινιες που βρισκω με ατμοσ έχουν 4κ ανάλυση και δε τις παίζει και αν τις βρω σε 1080p δεν έχουν atmos και πάει λέγοντας.Γιαυτό ακόμα και αν δεν έχεις 4κ tv ακόμα παραγγέλνεις 4κ player για να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία.

Ακριβώς αυτό λεω ότι μπορείς, το player θα στείλει στην tv τη μέγιστη ανάλυση που μπορεί να παιξει και ο ήχος ειτε είναι στέρεο ειτε είναι atmos ή dtsx θα παίξει κανονικά απο το ηχοσυστημα.

Ευχαριστώ πολύ Φώτη , τώρα κατάλαβα πλήρως το future proof,όπως λένε και στο χωριό μου, της συσκευής ..
Ακόμη κλαίω που δεν πρόλαβα το χθεσινό κουπόνι (για το Χ8)που ανέβασε ο Χρήστος και το άφησα για σήμερα το πρωί...
Ψήνομαι και για το Χ9 αλλά αφού ούτε SATA θα βάλω , ούτε πρόκειται να κάνω streaming,μάλλον μου είναι υπερβολικό ,άλλη διαφορά για απλή χρήση δε βλέπω να έχει ..
Ακριβώς αυτό λεω ότι μπορείς, το player θα στείλει στην tv τη μέγιστη ανάλυση που μπορεί να παιξει και ο ήχος ειτε είναι στέρεο ειτε είναι atmos ή dtsx θα παίξει κανονικά απο το ηχοσυστημα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

to wdtv live υποστηρίζει κανονικα DOLBY ATMOS αλλά μονο απλο dts, OXI DTS X ή DTS HD MA

Κάποιο λάθος έχεις, το WD TV LIVE gen3 περνάει κανονικά DTS HD MA & DTS HD, τσέκαρε το !!!

ΥΠΑΡΧΕΙ -bye-
http://avclub.gr/forum/showthread.php/157574-WD-TV-LIVE-(Gen-3)?highlight=

Δεν νομιζω το live να υποστηρίζει ATMOS/DTS X.
Ακομα και διαφορές να υπάρχουν στην εικονα, χλωμο να κανουν μπαμ σε οθονη ως 50 ιντσες.
Ειδικά αν δεν αναπαράγεις full blu ray και ανω υλικό.

Οσο για το atmos να κάνω μια παρένθεση. Οσα έργα έρχονται με atmos έχουν πάντα και dts-hd !!