Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Είδα αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=pRjZVCWRQqw
και κατέβασα αυτό
BOOM SHAKALAKA Build
κάνει 200ώρες να βρει τις ταινίες..
τι μπορεί να φταίει?
Κάνω αναζήτηση βάση χρονολογίας ή βάσει ονόματος και ψάχνει 200 ώρες..
Βάλε diamond build να βρεις την υγεία σου

Sent from my 1+3T

το diamond build που το βρίσκω..το έχει ο ίδιος με αυτό που έβαλα?

Μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ με οδηγίες για να το περάσω και εγώ.?

Μedia players σε καλή τιμή, ειδικα το Tanix TX3 και τα πάντα εξαιρετικα Xiaomi και GT1 Ultimate.

Tanix TX3 Max στα 30 με κουπόνι GBTX3MAX και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Beelink GS1 στα 51.5 με κουπόνι GBGS1 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Egreat A8 (εξαιρετικο σε αποδοση, ειδικα σε UHD/BD υλικο απο τοπικο δίκτυο) στα 163 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Xiaomi Mi TV Box στα 60 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Beelink GT1 Ultimate στα 58.5 με κουπονι ChristmasGBGR125 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Zidoo X9s στα 103 με κουπονι GBZX9S και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Egreat A8 (εξαιρετικο σε αποδοση, ειδικα σε UHD/BD υλικο απο τοπικο δίκτυο) στα 163 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.
Καλή Χρονιά !
Το Egreat A8 έχω βάλει στο μάτι , έχω λογαριασμό στο gearbest άλλα δεν έχω κάνει κάποια αγορά μέχρι τώρα ,πως αγοράζουμε "με registered->belgium";
Νομίζω κάπου το έχεις εξηγήσει , δώσε κάποιο link .

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας και καλή χρονιά!
Θέλω να παραγγείλω το Zidoo H6 PRO από το Geekbuying από Ιταλία.Στην τελική φόρμα πληρωμής μου βγάζει αυτές τις επιλογές :

Shipping MethodsBusiness Days Shipping Cost
Italy-DHL 1-2 Business days EUR 3.94

Add Shipping Insurance to your order Why get insurance? EUR 1.66

*Note: The time mentioned below are the shipping days by couriers, not including the order processing days by our warehouse.
Add Italia Local Return Service to your order Why Local Return Service? EUR 2.49

For DHL parcels, please suggest us the declare value: At Actual Amount Under $75

Χρειάζεται να επιλέξω κάτι για καλύτερη ασφάλεια;
Ευχαριστώ πολύ!

Καλή Χρονιά !
Το Egreat A8 έχω βάλει στο μάτι , έχω λογαριασμό στο gearbest άλλα δεν έχω κάνει κάποια αγορά μέχρι τώρα ,πως αγοράζουμε "με registered->belgium";
Νομίζω κάπου το έχεις εξηγήσει , δώσε κάποιο link .

Είσαι ήδη logged in και μετά πατάς το link που εδωσα.
Μετά add to cart->proceed->registered->Belgium

Ειναι από τα κορυφαία media player σε ότι έχει να κάνει με αναπαραγωγή βιντεο.

Γεια σας και καλή χρονιά!
Θέλω να παραγγείλω το Zidoo H6 PRO από το Geekbuying από Ιταλία.Στην τελική φόρμα πληρωμής μου βγάζει αυτές τις επιλογές :

Shipping MethodsBusiness Days Shipping Cost
Italy-DHL 1-2 Business days EUR 3.94

Add Shipping Insurance to your order Why get insurance? EUR 1.66

*Note: The time mentioned below are the shipping days by couriers, not including the order processing days by our warehouse.
Add Italia Local Return Service to your order Why Local Return Service? EUR 2.49

For DHL parcels, please suggest us the declare value: At Actual Amount Under $75

Χρειάζεται να επιλέξω κάτι για καλύτερη ασφάλεια;
Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ βάζω πάντα add shipping insurance.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Είσαι ήδη logged in και μετά πατάς το link που εδωσα.
Μετά add to cart->proceed->registered->Belgium

Ειναι από τα κορυφαία media player σε ότι έχει να κάνει με αναπαραγωγή βιντεο.
Το κοίταξα ,να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο.
Στο Order Requirement , το τσεκάρουμε ;
Υπάρχει περίπτωση να βγει τελωνείο;
Ευχαριστώ !

Εγώ βάζω πάντα add shipping insurance.

Τα υπόλοιπα είναι περιττά;Το Return Service λέει τίποτα ή είναι μούφα;Μιας και θα έρθει από Ιταλία φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος να δηλώσουν μικρότερο ποσό.

Τα υπόλοιπα είναι περιττά;Το Return Service λέει τίποτα ή είναι μούφα;Μιας και θα έρθει από Ιταλία φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος να δηλώσουν μικρότερο ποσό.

Ακριβως.
Δεν νομίζω ότι απαιτείται κάτι άλλο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το κοίταξα ,να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο.
Στο Order Requirement , το τσεκάρουμε ;
Υπάρχει περίπτωση να βγει τελωνείο;
Ευχαριστώ !

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.
Εννοεις το shipping insurance? Αν θες βαλε το για ψυχολογικους λογους. Ουτε αυτο απαιτειται.
Με belgium post δεν εχει περασει ουτε ενα δεμα τελωνειο. Και εχουμε αρκετές δεκάδες εδω μέσα. Απο την αλλη, η gearbest εχει δηλώσει κιολας οτι αν προκύψουν τελη θα τα καλύψει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.
Εννοεις το shipping insurance? Αν θες βαλε το για ψυχολογικους λογους. Ουτε αυτο απαιτειται.
Με belgium post δεν εχει περασει ουτε ενα δεμα τελωνειο. Και εχουμε αρκετές δεκάδες εδω μέσα. Απο την αλλη, η gearbest εχει δηλώσει κιολας οτι αν προκύψουν τελη θα τα καλύψει.
Πιο κάτω στη σελίδα από το shipping insurance? έχει το "Order Requirement: Dropshipping "

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε

Πιο κάτω στη σελίδα από το shipping insurance? έχει το "Order Requirement: Dropshipping "

Δεν μου το εμφανιζει αλλα δεν το εχω επιλέξει ποτέ.
Σιγουρα δεν το χρειαζεσαι.

μου θυμιζει καποιος netflix HD ποια μηχανακια υποστηριζουν?(ξερω για το xiaomi mi box,αλλα?)

μου θυμιζει καποιος netflix HD ποια μηχανακια υποστηριζουν?(ξερω για το xiaomi mi box,αλλα?)

NVidia Shield, WETEK, Chromecast, Amazon Fire ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο νου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι

Δεν μου το εμφανιζει αλλα δεν το εχω επιλέξει ποτέ.
Σιγουρα δεν το χρειαζεσαι.
Το παρήγγειλα , οπότε περιμένω .
Ευχαριστώ !