Μετά την εγκατάσταση της rom που ανέβασε ο φίλος apotsi το Mecool M8S PRO W έγινε αγνώριστο, ευτυχώς γιατί είχα αποφασίσει να το δώσω, κανονικά hd netflix 1080,
είναι λίγο πιο αργό από το mi box που έχω, έχει το ίδιο ui, αλλά γενικά παίζει απροβλημάτιστα και το wifi του αρκετά καλό.
Πραγματικά όμορφη rom και κάνει ότι ακριβώς θέλουμε. Και με λιγότερο από 30 , έχεις 1080p Netflix και pure AndroidTV .
Είναι μέσα στη rom.κατεβασατε το apk κανονικα απο το store και επαιξε ή απο καπου αλλου;
Είναι μέσα στη rom.
αληθεια;; γιατι σε μένα (κατεβασα την τελευταια εκδοση που εχει ανεβασει ο dev) δεν ειναι, και οταν κατεβαζω απο το store το netflix app, δεν παιζει hd....
Τι να πω, εγώ κατεβασα το ota update από το link που έχει ανεβάσει ο apotsi και ήταν μέσα. Από που κατέβασες την rom;
απο το thread του developer, απο freaktab, και την περασα με local update. πολυ περιεργο....
Είναι μέσα στη rom.
Τι να πω, εγώ κατεβασα το ota update από το link που έχει ανεβάσει ο apotsi και ήταν μέσα. Από που κατέβασες την rom;
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Το link που έβαλα εγώ, από το freaktab, ΔΕΝ περιέχει μέσα το Netflix. Από το playstore το κατεβάζεις και λειτουργεί κανονικά Full HD.Λες να μην θυμάμαι καλά, όταν εννοείς δεν παίζει hd, το τσέκαρες με το test pattern και δεν σου βγάζει 1080;
Το έχεις δοκιμάσει σε άλλη τηλεόραση;Γειά χαρά σε όλους, ποιος μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα πράσινης οθόνης σε mi box?
Πως λύνεται?
Καλώδιο εχω αλλάξει, κάτι άλλο πρπει να κάνω.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι πρόβλημα ένα τόσο ποιοτικό box
Λογικά η tv σου είναι παλιό μοντέλο. Προσπάθησε μέσα από τις ρυθμίσεις που tvbox να χαμηλώσεις το resolution σε 720-50Hz.Γειά χαρά σε όλους, ποιος μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα πράσινης οθόνης σε mi box?
Πως λύνεται?
Καλώδιο εχω αλλάξει, κάτι άλλο πρπει να κάνω.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι πρόβλημα ένα τόσο ποιοτικό box
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.