Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τσίμπησα και εγώ ένα Mecool M8S Pro στα 35 με DHL για έναν φίλο μου που θέλει Netflix. Θα το παραλάβω εγώ, θα του αλλάξω Rom και γενικώς θα του αλλάξω τα φώτα και αν τελικά μου αρέσει περισσότερο θα του πασάρω το Fire Stick :p

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Λοιπόν.. πρώτες εντυπώσεις από Mecool M8S Pro W θετικότατες!! Με το που μπουταρε πρώτη φορά είχα έτοιμο το αρχείο της custom rom στο στικάκι, περάστηκε μέσω του updater του box χωρίς κανένα πρόβλημα και σε μερικά λεπτά το σεταρισα και μπήκα στην αρχική του οθόνη.
Καταρχάς όμορφο ui. Λιτό, με τις εφαρμογές στη σειρά και όμορφη κίνηση και animations. Απευθείας μπήκα στο playstore, κατέβασα Netflix και ξεκίνησε η δοκιμή! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Σίγουρα hd (δεν κατέβασα πρόγραμμα να το τεσταρω, αύριο θα γίνουν όλα!), τέλεια εικόνα και ήχος, τέλεια κίνηση. Ούτε buffering ούτε τπτ. Πραγματικά με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Η σύνδεση είναι ethernet, οπότε δεν μπορώ να κρίνω το wifi του. Κατόπιν δοκίμασα YouTube. Εξαιρετικά και εκεί. Έπαιξε κανονικά τα πάντα χωρίς κομπιάσματα και buffering.
Δεν είχα χρόνο για άλλα, μέσα στο ΣΚ θα γίνουν εκτεταμένες δοκιμές. Αρχεία και τηλεόραση 4k δεν έχω, θα δοκιμαστούν μέσω kodi πολλά bd remux. Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα. Πάντως για 35 ευρώ είναι νομίζω εξαιρετική αγορά αυτή τη στιγμή. ;)

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Λοιπόν.. πρώτες εντυπώσεις από Mecool M8S Pro W θετικότατες!! Με το που μπουταρε πρώτη φορά είχα έτοιμο το αρχείο της custom rom στο στικάκι, περάστηκε μέσω του updater του box χωρίς κανένα πρόβλημα και σε μερικά λεπτά το σεταρισα και μπήκα στην αρχική του οθόνη.
Καταρχάς όμορφο ui. Λιτό, με τις εφαρμογές στη σειρά και όμορφη κίνηση και animations. Απευθείας μπήκα στο playstore, κατέβασα Netflix και ξεκίνησε η δοκιμή! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Σίγουρα hd (δεν κατέβασα πρόγραμμα να το τεσταρω, αύριο θα γίνουν όλα!), τέλεια εικόνα και ήχος, τέλεια κίνηση. Ούτε buffering ούτε τπτ. Πραγματικά με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Η σύνδεση είναι ethernet, οπότε δεν μπορώ να κρίνω το wifi του. Κατόπιν δοκίμασα YouTube. Εξαιρετικά και εκεί. Έπαιξε κανονικά τα πάντα χωρίς κομπιάσματα και buffering.
Δεν είχα χρόνο για άλλα, μέσα στο ΣΚ θα γίνουν εκτεταμένες δοκιμές. Αρχεία και τηλεόραση 4k δεν έχω, θα δοκιμαστούν μέσω kodi πολλά bd remux. Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα. Πάντως για 35 ευρώ είναι νομίζω εξαιρετική αγορά αυτή τη στιγμή. ;)

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Να σαι καλά για το mini review! Το περιμένω λογικά μέσα στη βδομάδα κι εγώ. Όντως εξαιρετική επιλογή για τα λεφτά του. :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Σχετικα με το mecool, έχω αυτή τη στιγμή raspberry με osmc και ψάχνω κάτι για τα Η265. Απλα το Android δεν το έχω πολύ σε εκτιμιση και δεν θέλω να εδώ θέματα σταθερότητας και κολλήματα επειδή μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορεί να διαδειριστει την μνήμη του όπως πρέπει. ΤΟ θέλω απλα για kodi και ένα τορρενταδικο. Ούτε YouTube, ούτε Netflix, μιας και αυτά τα έχω και στην τηλεόραση.

Η custom rom που λέτε τι ακριβώς περισσότερο δίνει; Επαναφορά στην μαμισια γίνεται μετά; Να του περασω osmc η κάτι αντίστοιχο για να μην έχω android μπορώ; Τα usb του δίνουν αρκετο ρεύμα για 2.5αρι σκληρό;

Επίσης στα παραπάνω λινκ μπερδεύτηκα με το ποια ειναι τα ευρωπαϊκά warehouses. ΝΑ υποθέσω αυτά που σου δείχνουν την τιμή σε ευρώ και όχι σε δολάρια;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με το wifi μπορείς να κανεις καμία δοκιμή φίλε?
Το θέλω για φίλο μου και δεν το εχει με τα καλώδια.
Θα πρεπει να το φτιάξω εγω και να του το δώσω έτοιμο.
Η διαδικασία με την Καστομ ειναι εύκολη?
Ευχαριστω

Same Sh1t...Different Day

Καλημέρα.. Θα κάνω όταν μπορέσω δοκιμές μέσα στο ΣΚ με wifi και θα ενημερώσω. Εξαρτάται βέβαια από πολλούς παράγοντες το σήμα του ασύρματου. Το πέρασμα της custom rom είναι παιχνιδάκι.

Με το wifi μπορείς να κανεις καμία δοκιμή φίλε?
Το θέλω για φίλο μου και δεν το εχει με τα καλώδια.
Θα πρεπει να το φτιάξω εγω και να του το δώσω έτοιμο.
Η διαδικασία με την Καστομ ειναι εύκολη?
Ευχαριστω

Same Sh1t...Different Day

Μετά την εγκατάσταση της rom που ανέβασε ο φίλος apotsi το Mecool M8S PRO W έγινε αγνώριστο, ευτυχώς γιατί είχα αποφασίσει να το δώσω, κανονικά hd netflix 1080,
είναι λίγο πιο αργό από το mi box που έχω, έχει το ίδιο ui, αλλά γενικά παίζει απροβλημάτιστα και το wifi του αρκετά καλό.

Δοκιμασμένο ήδη, και σε σχέση με το κορυφαίο mi box.

Μπράβο, εξαιρετικά νέα, γιατί και εμένα με ενδιαφέρει πολύ το Wi Fi και ήταν ένας από τους προβληματισμούς που είχα πριν το παραγγείλω.

Επειδή όμως δεν το πολυέχω με τα Android, καθότι iOS user, με τα updates των app τι παίζει? Εννοώ ότι αν βγάλει ένα update το Netflix για την εφαρμογή του στο Google Play το παίρνουμε κανονικά και αν ναι ως πότε?

Επίσης στα παραπάνω λινκ μπερδεύτηκα με το ποια ειναι τα ευρωπαϊκά warehouses. ΝΑ υποθέσω αυτά που σου δείχνουν την τιμή σε ευρώ και όχι σε δολάρια;

Κάτω από τον τίτλο υπάρχει η επιλογή Warehouse options. Στο Mecool ας πούμε υπάρχει η επιλογή China, GW5 και GW6. Επιλέγοντας το GW5 ή 6 πατάς ακολούθως στο shipping cost και σου αναφέρει που βρίσκεται η αποθήκη που έχεις επιλέξει όπως επίσης και την επιβάρυνση των μεταφορικών.

Last edited:

Ότι και ένα κινητό Android φίλε μου. Μόλις έρθει το update στο Playstore αναβαθμίζει κανονικά.

Ότι και ένα κινητό Android φίλε μου. Μόλις έρθει το update στο Playstore αναβαθμίζει κανονικά.

Μέχρι να σταματήσει να αναβαθμίζει για τη συγκεκριμένη έκδοση Android που φοράει το μηχανάκι δηλαδή. Thanx!

Με την 7.1.1 που φοράει το μηχάνημα έχει ακόμη χρόνια αναβαθμίσεων στις εφαρμογές του.

Καλημερα παιδια
Σημερα αυριο παραγγελνω καινουργιο media player για να αλλαξω ενα HIMEDIA 910 A το οποιο επαιξε για 4 χρονια απροβληματιστα
Λογος αλλαγης? 4Κ αρχεια και νεα φορμα ηχου
Λεω να παω για το Xidoo x9s
2 ερωτησεις εχω
1.Εχετε καποια καλυτερη προταση γιατι αυτο ειναι ηδη 14 μηνες μοντελο?με τα ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω
2.επειδη θα αλλαξω και ενισχυτη για τα νεα φορμα ηχου DTX X και Dolby ATMOS το zidoo τα κανει downstream ωστε να τα ακουω?
μπατζετ οχι παραπανω απο 150-170 euros
Ευχαριστω
EDIT
το βρισκω σημερα απο geekbuying απο αποθηκη Γερμανιας/Ισπανιας 96 euros
Ποια ειναι η σωστη επιλογη αποστολης για μικροτερο ρισκο τελωνειου?(γιαιτ δε θυμαμαι :bigcry: )

Last edited:

Καλημερα παιδια
Ποια ειναι η σωστη επιλογη αποστολης για μικροτερο ρισκο τελωνειου?(γιαιτ δε θυμαμαι :bigcry: )

Αν έρθει από αποθήκη Γερμανίας/Ισπανίας δεν υπάρχει ρίσκο τελωνείου

Καλημερα παιδια
Σημερα αυριο παραγγελνω καινουργιο media player για να αλλαξω ενα HIMEDIA 910 A το οποιο επαιξε για 4 χρονια απροβληματιστα
Λογος αλλαγης? 4Κ αρχεια και νεα φορμα ηχου
Λεω να παω για το Xidoo x9s
2 ερωτησεις εχω
1.Εχετε καποια καλυτερη προταση γιατι αυτο ειναι ηδη 14 μηνες μοντελο?με τα ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω
2.επειδη θα αλλαξω και ενισχυτη για τα νεα φορμα ηχου DTX X και Dolby ATMOS το zidoo τα κανει downstream ωστε να τα ακουω?
μπατζετ οχι παραπανω απο 150-170 euros
Ευχαριστω
EDIT
Ποια ειναι η σωστη επιλογη αποστολης για μικροτερο ρισκο τελωνειου?(γιατι δε θυμαμαι :bigcry: )
Kαι λιγο off topic...ποια η σωστη επιλογη στη φωτογραφια????

45.JPG

Αν έρθει από αποθήκη Γερμανίας/Ισπανίας δεν υπάρχει ρίσκο τελωνείου
Ισπανια και Γερμανια τελικα εχουν πανω απο 25 euros μεταφορικα και DHL..που σημαινει τελωνειο νομιζω,η οχι?
Ευρωπαικη η αποθηκη αλλα τι παιζει με DHL τελικα?

Ισπανια και Γερμανια τελικα εχουν πανω απο 25 euros μεταφορικα και DHL..που σημαινει τελωνειο νομιζω,η οχι?

Αν ερθει απο Ευρωπαικη αποθηκη το μονο που εχει σημασια για την επιλογη courier ειναι η ταχυτητα που θα φθασει στα χερια σου σε συνδυασμο με το κοστος. Δεν περναει τελωνειο απο Ευρωπαικη αποθηκη.

Μπήκα στο geekbuying και έβαλα ένα Zidoo X9s στο καλάθι, επέλεξα αποστολή από Ιταλία και μου βγαίνει με παράδοση DHL σε 2 εργάσιμες μέρες 96,71 το μηχανάκι και 6,61 τα μεταφορικά.

Δεν υπάρχει περίπτωση τελωνείου, είναι ήδη εκτελωνισμένο, μην τα ξαναλέμε

Μπήκα στο geekbuying και έβαλα ένα Zidoo X9s στο καλάθι, επέλεξα αποστολή από Ιταλία και μου βγαίνει με παράδοση DHL σε 2 εργάσιμες μέρες 96,71 το μηχανάκι και 6,61 τα μεταφορικά.

Δεν υπάρχει περίπτωση τελωνείου, είναι ήδη εκτελωνισμένο, μην τα ξαναλέμε
Δεν είναι ανάγκη να μιλάς έτσι επιθετικά.
Αν δεν θες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

Δεν είναι ανάγκη να μιλάς έτσι επιθετικά.
Αν δεν θες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

Δεν μίλησα επιθετικά, κακώς το εξέλαβες έτσι, απλά ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ότι δεν παίζει τέτοια πιθανότητα...

Έλα Χριστέ και Κύριε...

bpf366.jpg

bpf366.jpg

Last edited:

Παιδιά πως τσεκαρουμε σε τι ανάλυση παίζει το Netflix;
Εχω Nvidia Shield και ήθελα να επιβεβαιώσω ότι όντως είναι 1080.
Αν και είναι απίστευτη εικόνα και η κίνηση της ισως καλύτερη και απο 1080p κατεβασμένη.