Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Στο beelink gt1 παρατηρώ και εγώ προβλήματα με το ασύρματο τις τελευταίες μέρες όπως έχουν πει και άλλοι. Τελικά η γνώμη μου αρχίζει να γίνεται αρνητική με όλα αυτά τα κουτιά που όλο ρυθμίσεις θελουν και άντε ξανά.

Στο beelink gt1 παρατηρώ και εγώ προβλήματα με το ασύρματο τις τελευταίες μέρες όπως έχουν πει και άλλοι. Τελικά η γνώμη μου αρχίζει να γίνεται αρνητική με όλα αυτά τα κουτιά που όλο ρυθμίσεις θελουν και άντε ξανά.

Φίλε το GT1 ultimate έχεις? Από αυτά τα 3 που γράφω επάνω ποιο μου προτείνεις? Το bb2 έχει και εξωτερική κεραία.. Αλλά και να μην έχει βάζει μόνος του κάποια είναι πολύ εύκολο.

Δεν μπορώ να προτείνω κάτι. με τα διάφορα που διαβάζω όλα έχουν τα κουσούρια τους.
Τώρα μόλις άλλαξα την ασφάλεια του router από WPA/WPA2-PSK σε WPA2-PSK. Δεν είναι θέμα κεραίας σχεδόν δίπλα στο router.
Τώρα κάτι γίνεται αλλά δεν είναι λύση αυτή. Να περιορίζουμε τον βαθμό ασφαλείας.ενώ όλες οι άλλες συσκευές στο σπίτι να δουλεύουν τέλεια.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με αυτή την αλλαγή που έκανες, δεν περιόρισες τον βαθμό ασφάλειας. Αντιθέτως.

Μια πρόταση αλλαγής με από τα 4 μοντέλα που έγραψα μιας και θέλω να πάρω ένα ακόμη για δοκιμή ποιο λέτε??

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με αυτή την αλλαγή που έκανες, δεν περιόρισες τον βαθμό ασφάλειας. Αντιθέτως.

Σωστά. Αν και είμαστε εκτός θέματος. Επειδή υπάρχουν και παλαιότερες συσκευές χρησιμοποιούσα WPAWPA2-PSK (TKIP/AES).
Θα δούμε πως πάνε και αυτές τώρα.
Διαβάζω πάντως ότι το beelink έχει τέτοια θεματάκια συνδεσιμότητας.

Λήγει σε λίγες ωρες και ειναι καλή προσφορά.

Το Tanix TX92 2GB RAM (S912 Octa core) στα 48 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium/ Παρουσίαση του μπορείτε να βρείτε εδω (ειναι ιδιος ΟΕΜ). Πολύ καλές επιδοσεις και ταχυτατη ROM.

Λήγει σε λίγες ωρες και ειναι καλή προσφορά.

Το Tanix TX92 2GB RAM (S912 Octa core) στα 48 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium/ Παρουσίαση του μπορείτε να βρείτε εδω (ειναι ιδιος ΟΕΜ). Πολύ καλές επιδοσεις σε ολους τους τομείς.

Μια πρόταση αλλαγής με από τα 4 μοντέλα που έγραψα μιας και θέλω να πάρω ένα ακόμη για δοκιμή ποιο λέτε??

Το bb2 θέλει μοντα ανεβάζει θερμοκρασία,
Το m8s pro αρκετά καλό,
Προσωπικά έχω δουλέψει τα tanix tx92 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, όπως και το αδερφάκι του το vorke z6 από wifi όλα να ξέρεις πάνω κάτω είναι τα ίδια καλύτερα ethernet.

Μετά την αγορά TV 4κ πάμε για το player.

Μέχρι τώρα είχα: egreat 31b, crystal audio pico & Mede8er 600.

Τιμή μέχρι 150 θα ήταν καλά (ή εκεί γύρο).

Θέλω να μπορώ να έχει εξώφυλλα σαν jukebox (όπως το scan του mede8er, γιατί παλιά με το egrate 31b ήταν λίγο φρίκη).

Υποστήριξη για τα υπάρχοντα format ήχου και εικόνας (atmos/hdr/...). Αργότερα θα αλλάξω και ενισχυτή (οπότε και να μπορεί να τα περάσει εκεί αλλά αρχικά αν γίνεται να μπορεί να τα απόκοδικοποιήσει για να τα ακούω στην TV).

Αν γίνεται να έχει οπτική για να παίρνω από τώρα τα μη HD format στον παλιό ενισχυτή.

Android όχι απαραίτητο (αν είναι να χάσω σε εικόνα/ήχο), αν και θα ήταν καλό για kodi.

Οπότε από ποια νήματα να αρχίσω το διάβασμα. Κάποια πρόταση ?

Zidoo X9S ?
minix neo U9-h ?

Υπάρχει κάποιο του τύπου βάζω -> παίζει όπως τα προηγούμενα που είχα ?

Βλέπω την συζήτηση και μια δεν παίζει το ένα την άλλη το άλλο ?

Καμιά γνώμη για το minix neo u9-h

θα δω λίγο και το egreat a5 που υπάρχει θέμα ανοιχτό.

Καλησπέρα παιδιά επειδή είναι επείγον θέλω να ξανά φλασαρω την μαμά ρομ στο H 96 Pro plus. Έχω στο pc το Amlogic burning tool 2.0.9 πείτε μου αφού φορτίσει το tool την ρομ, 1) πατάμε πρώτα start και μετά συνδέουμε το box με το usb η 2) πρώτα συνδέουμε το box να το διαβάσει το tool και μετά πατάμε το start για να ξεκινήσει το flash??3)Όταν πατάω στο flash tool το start και με την οδοντογλυφυδα πατημενη την κρατάμε μέχρι το τέλος για να προχωρήση η το αφήνουμε για να φορτώσει??

Θέλει usb 2.0 γιατί οι θύρες του πύργου μου είναι 3.0 πειράζει?? Επίσης για να το διαβάσει το tool θέλει και τροφοδοτικό να συνδέσουμε η μόνο το usb?? Ευχαριστώ.*

Υπάρχει κάποιο του τύπου βάζω -> παίζει όπως τα προηγούμενα που είχα ?

Βλέπω την συζήτηση και μια δεν παίζει το ένα την άλλη το άλλο ?

Καμιά γνώμη για το minix neo u9-h

θα δω λίγο και το egreat a5 που υπάρχει θέμα ανοιχτό.

Στην ίδια φάση είμαι και γω σχετικά με επιλογή tv box προς αντικατάσταση ενός egreat eg-m34 δεκαετίας.
Δυστυχώς για το minix neo u9-h δεν υπάρχουν πολλές αναφορές στο φόρουμ ενώ για το Zidoo X9S συμβαίνει το αντίθετο.

Γενικότερα πάντως το neo u9-h σε κριτικές και παρουσιάσεις στο youtube το minix θεωρείται από τα κορυφαία σε απόδοση, αξιοπιστία και υποστήριξη και συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορεί να διαθέσει 130+ ευρώ.

Η δική μου επιφύλαξη είναι μην τυχόν υπάρχει κάτι ανάλογο στα πιο φθηνά (μισή τιμή) κινέζικα Vorke, Mecool, Tanix κλπ.

(Παρεμπιπτόντως το minix το έχω βρει στα 122 ευρώ μαζί με Α3 airmouse με δωρεάν μεταφορικά από Κίνα)

Review του Mecool M8S Pro L μεχρι να ανεβει και εδω στα ελληνικά την επομενη εβδομάδα.
Εξαιρετικο μηχανακι με 1080p Netflix απο τη stock rom χωρίς μοντες.

Review του Mecool M8S Pro L μεχρι να ανεβει και εδω στα ελληνικά την επομενη εβδομάδα.
Εξαιρετικο μηχανακι με 1080p Netflix απο τη stock rom χωρίς μοντες.
ναι αλλά χωρίς ψηφιακή έξοδο ήχου! είναι δυνατόν;;;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kαλησπερα και απο μενα. Λιγο ασχετος με τον χωρο των Tv box, αγορασα πριν λιγο καιρο το TX3 max της Tanix απο Gearbest στην τιμη των 30 ευρω περιπου. Βασικος λογος που το εκανα ηταν για να δω περιεχομενο Netflix απο την TV που διαθετω και η οποια δεν ειναι Smart TV. Το προβλημα μου ειναι πως το Tv box μετα απο 1/2 με 1 ωρα αρχιζει να κολλαει,( κρασαρει ) αν το λεω σωστα, παγωνουν τα παντα, με αποτελεσμα για να ξαναλειτουργησει να χρειαζεται να βγει απο ρευμα και να ξαναμπει για να ξαναφορτωσει το λογισμικο. Ξανα περιεχομενο Netflix, παιζει κανονικα για λιγη ωρα και ξανα τα ιδια. Δοκιμασα και στικακι απο τα usb που διαθετει με περιεχομενο 720p που ειχα αποθηκευμενο, πολλα σπασιματα εικονας και μετα απο λιγη ωρα παλι παγωμα. Αλλαξα καλωδια ethernet και hdmi μηπως υπηρχε προβλημα απο κει αλλα τιποτα. Αλλαξα και τις εισοδους hdmi στην TV, αλλα ματαιος ο κοπος. Πειραξα αναλυσεις ,ρυθμισεις, τα παντα, δεν βγαινει ακρη.Η ερωτηση ειναι υπαρχει σωτηρια ? Ξερει καποιος την γιατρεια η το στελνω πισω απο κει που το πηρα ?

Μάλλον για πρόβλημα του λογισμικού μου φαίνεται από όσα διαβάζω. Περιμένεις για κάποια αναβάθμιση ή ψάχνεις για κάποια άλλη custom ROM στο διαδίκτυο.

Δεν ειναι θεμα λογισμικού. Αφου το κανει μετά απο ωρα εμενα μου μυρίζει θέμα υπερθέρμανσης. Το πιθανοτερο ειναι να εχει φυγει καμμια ψυκτρα απο τη θεση της κτλ.
Τα Tanix θεωρούνται καλά μηχανάκια, ειδικότερα το συγκεκριμένο.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Το προβλημα υπερθερμανσης περασε και απο το δικο μου το μυαλο, να πω την αληθεια. Το θεμα ειναι , μπορω να κανω κατι μονος μου για να λυσω το προβλημα ? Στελνω μυνημα στην Gearbest ? το επιστρεφω ? Δεν ξερω και τι δυνατοτητες εχω. Πρωτη μου αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα. Υπαρχει αναλογη εμπειρια απο καποιον ?

Να σου γράψω κι εγώ μια παρόμοια περίπτωση που είχα με διαφορετικό κουτί από το ίδιο μαγαζί. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με το κατάστημα και τους αναφέρω το πρόβλημα. Μου ζήτησαν να τραβήξω ένα βίντεο με το πάγωμα στο βίντεο και να τους το στείλω. Το έκανα και μου επέστρεψαν το ποσό χωρίς που δαπάνησα χωρίς επιστροφή του προϊόντος ή κάποια άλλη ταλαιπωρία.

Μετά αφού πήρα τα χρήματα μου πίσω και είχα το κουτί, αποφάσισα να προχωρήσω σε πειραματισμούς. Οι πρώτες υποψίες μου και εμένα ήταν για πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες. Άνοιξα το κουτί και είδα την ψήκτρα να εφάπτεται πλήρως στον επεξεργαστή με μια κουταλιά του γλυκού θερμοαγώγιμη πάστα όμως που είχε ξεχειλίσει τριγύρω.

Το καθάρισα επιμελώς και επανακόλλησα την ψήκτρα με thermal pad που είχα και δούλεψα το κουτί "cabrio" για να ψύχεται πλήρως αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έπειτα επιχείρησα downgrade του firmware αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα μόνιμο bootloop. Το firmware που φορούσε δεν μπόρεσα να το βρω και παράτησα το κουτί στην άκρη. Μέχρι που μετά από καιρό διάβασα για κάποιο firmware άλλης εταιρείας που δουλεύει και στο δικό μου μοντέλο.

Το πέρασα, εκκίνησε κανονικά και ως εκ θαύματος είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα! Δεν ξέρω αν και στην περίπτωση σου ισχύει το ίδιο αλλά το θεωρώ πιθανό. Σε συμβουλεύω να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και όταν καταλήξεις κάπου να επιχειρήσεις έπειτα flashαρισμα της ROM και "εγχείρηση" του κουτιού αν το κατέχεις.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Το προβλημα υπερθερμανσης περασε και απο το δικο μου το μυαλο, να πω την αληθεια. Το θεμα ειναι , μπορω να κανω κατι μονος μου για να λυσω το προβλημα ? Στελνω μυνημα στην Gearbest ? το επιστρεφω ? Δεν ξερω και τι δυνατοτητες εχω. Πρωτη μου αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα. Υπαρχει αναλογη εμπειρια απο καποιον ?

Φίλε θερμοκρασία είναι το πρόβλημα σου αν ξέρεις όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θέλει "εγχείρηση" και αλλαγή ψυκτρας, ή thermal pad γιατί τώρα τελευταία δεν βάζουν ψυκτρα αλλά ένα thermal pad κακής ποιότητας που ακουμπάει επάνω στον επεξεργαστή και αυτό με την σειρά του επάνω σε μια μεταλλική πλάκα.
Εγώ προσωπικά πάντα τα αλλάζω στα δικά μου.