ακόμα χειρότερα δηλαδή.
έβαλα ένα app που δεν ξέρω ποιος το έχει φτιάξει και πόσο safe είναι τα credentials.
αν ήταν από την zidoo τότε υπήρχε μία ελπίδα αλλά με αυτό που λες ... κάποιον θα έχω κάνει χαρούμενο με δωρεάν view
Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες το Zidoo H6 Pro TV Box απο Gearbest μετά από ένα μήνα αναμονή αλλά απογοητευτικά με το Netflix που για αυτό το αγόρασα. Δεν έχει την έκδοση για Android TV παρά μόνο την απλή για τάμπλετ η οποία δεν βολεύει καθόλου με το κοντρόλ του. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Όποιος ενδιαφέρετε και το θέλει (στα 70 ευρώ) παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.
Εγω παραπανω το ειχα πει...αλλα μερικοί σε αλλοι ενοτοιτα εκει που λεει netflix HD επέμεναν οτι υποστηριζει....το αγορασα κι εγω και μετα το εδωσα.
Κοίτα HD παίζει. Απλά η έκδοση που έχει είναι για tablet πράγμα που δεν βολεύει καθόλου με το δικό του χειριστήριο. Πάντως τελικά με το που το έβαλα για πώληση στο insomnia έφυγε αμέσως.Εγω παραπανω το ειχα πει...αλλα μερικοί σε αλλοι ενοτοιτα εκει που λεει netflix HD επέμεναν οτι υποστηριζει....το αγορασα κι εγω και μετα το εδωσα.
Απο χθες κατοχος του Mecool M8S PRO L με ATV OS και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρνητικοτατες,ο προεγκατεστημενος kodi κρασαρει 2στις5,απο κει και περα οτι βερσιον του kodi η spmc του εγκατεστησα κρασαρει απο την πρωτη στιγμη. Ενω ειναι ρουταρισμενο παρ'ολα αυτα και ο supersu κρασαρει επισης, καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει μηνυμα οτι το youtube σταματησε να λειτουργει,ο στοκ media player δεν αποκωδικοποιει dts παρα μονο dolby,δεν συνδεεται με το pc μεσω usb καλωδιου,παμε στα θετικα συνδεεται με το pc μεσω ftp επισης εγκατεστησα τον mxplayer pro και τρεχει μια χαρα,αλλο ενα καλο του ειναι οτι η ασυρματη συνδεση στο δικτυο εινα εφαμιλλη του mi box στο youtube υποστηριζει 4Κ@30 στα θετικα επισης ειναι οτι οποια εφαρμογη και να εγκατεστησα βγαζει την ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ της στην αρχικη οθονη με αποτελεσμα να μην χρειαζεται o sideload launcher ( αυτο το τελευταιο με βαζει σε σκεψεις ως προς την καθαροτητα του ATV OS),και τελος η φωνητικη αναζητηση ειναι λιγο καλυτερη απο του mi box.
Δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπε το παιδί. Netflix FHD παίζει κανονικά αλλά ΜΟΝΟ με την εργοστασιακή έκδοση. Άλλωστε το λέει και στα σχόλια της version 1.0.11 που ήταν η πρώτη που το υποστήριξε : 1.Netflix suppots 1080P playback(Please use the version from launcher). Μην τα ξαναλέμε.Εγω παραπανω το ειχα πει...αλλα μερικοί σε αλλοι ενοτοιτα εκει που λεει netflix HD επέμεναν οτι υποστηριζει....το αγορασα κι εγω και μετα το εδωσα.
Εχει κανεις το Alfawise X5 ή καποιο αντιστοιχο, αρκετο καιρο για να πει εντυπωσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.