Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το αν έχεις κάνει κάποιο χαρούμενο μπορείς να το δεις από το ιστορικό παρακολούθησης μέσα από τον λογαριασμό σου στο netflix.

Τιμουλα?
Θεσσαλονικη βρίσκομαι κ εγω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Medi

ακόμα χειρότερα δηλαδή.
έβαλα ένα app που δεν ξέρω ποιος το έχει φτιάξει και πόσο safe είναι τα credentials.
αν ήταν από την zidoo τότε υπήρχε μία ελπίδα αλλά με αυτό που λες ... κάποιον θα έχω κάνει χαρούμενο με δωρεάν view

Οχι βρε, εισαι υπερβολικος.
Το Zidoo εχει δικη του εκδοση (απο δικο του ftp προφανως) οποτε οποια και να ειναι ειναι δοκιμασμενη.
Εχει πουλήσει αρκετά το συγκεκριμένο οποτε αν υπηρχε τετοιο θεμα θα ειχε γινει κακος χαμός και θα το ξέραμε.

Σε νεες τιμές τα νεα tv box της Mecool με stock Android TV και φωνητική αναζήτηση!
Σε ολες τις αναφορες γινεται λογος για HD Netflix. Ειδικα για οσους εψαχναν ενα πιο δυνατο (S912, 3GB RAM) Xiaomi Mi Box με επιπλεον ενσυρματο δικτυο, το M8S Pro L ειναι ταμαμ.

1516586586675124382.jpg

Mecool M8S Pro W στα 38 και αποστολή με registered->belgium.

1519867362913744158.jpg

Mecool M8S Pro L στα 56 και αποστολή με registered->belgium.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες το Zidoo H6 Pro TV Box απο Gearbest μετά από ένα μήνα αναμονή αλλά απογοητευτικά με το Netflix που για αυτό το αγόρασα. Δεν έχει την έκδοση για Android TV παρά μόνο την απλή για τάμπλετ η οποία δεν βολεύει καθόλου με το κοντρόλ του. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Όποιος ενδιαφέρετε και το θέλει (στα 70 ευρώ) παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.

Εγω παραπανω το ειχα πει...αλλα μερικοί σε αλλοι ενοτοιτα εκει που λεει netflix HD επέμεναν οτι υποστηριζει....το αγορασα κι εγω και μετα το εδωσα.

Εγω παραπανω το ειχα πει...αλλα μερικοί σε αλλοι ενοτοιτα εκει που λεει netflix HD επέμεναν οτι υποστηριζει....το αγορασα κι εγω και μετα το εδωσα.

Δοκιμασε και αυτην https://netflixhelp.s3.amazonaws.com/netflix-4.16-200147-release.apk

Κοίτα HD παίζει. Απλά η έκδοση που έχει είναι για tablet πράγμα που δεν βολεύει καθόλου με το δικό του χειριστήριο. Πάντως τελικά με το που το έβαλα για πώληση στο insomnia έφυγε αμέσως.

Απο χθες κατοχος του Mecool M8S PRO L με ATV OS και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρνητικοτατες,ο προεγκατεστημενος kodi κρασαρει 2στις5,απο κει και περα οτι βερσιον του kodi η spmc του εγκατεστησα κρασαρει απο την πρωτη στιγμη. Ενω ειναι ρουταρισμενο παρ'ολα αυτα και ο supersu κρασαρει επισης, καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει μηνυμα οτι το youtube σταματησε να λειτουργει,ο στοκ media player δεν αποκωδικοποιει dts παρα μονο dolby,δεν συνδεεται με το pc μεσω usb καλωδιου,παμε στα θετικα συνδεεται με το pc μεσω ftp επισης εγκατεστησα τον mxplayer pro και τρεχει μια χαρα,αλλο ενα καλο του ειναι οτι η ασυρματη συνδεση στο δικτυο εινα εφαμιλλη του mi box στο youtube υποστηριζει 4Κ@30 στα θετικα επισης ειναι οτι οποια εφαρμογη και να εγκατεστησα βγαζει την ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ της στην αρχικη οθονη με αποτελεσμα να μην χρειαζεται o sideload launcher ( αυτο το τελευταιο με βαζει σε σκεψεις ως προς την καθαροτητα του ATV OS),και τελος η φωνητικη αναζητηση ειναι λιγο καλυτερη απο του mi box.

Απο χθες κατοχος του Mecool M8S PRO L με ATV OS και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρνητικοτατες,ο προεγκατεστημενος kodi κρασαρει 2στις5,απο κει και περα οτι βερσιον του kodi η spmc του εγκατεστησα κρασαρει απο την πρωτη στιγμη. Ενω ειναι ρουταρισμενο παρ'ολα αυτα και ο supersu κρασαρει επισης, καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει μηνυμα οτι το youtube σταματησε να λειτουργει,ο στοκ media player δεν αποκωδικοποιει dts παρα μονο dolby,δεν συνδεεται με το pc μεσω usb καλωδιου,παμε στα θετικα συνδεεται με το pc μεσω ftp επισης εγκατεστησα τον mxplayer pro και τρεχει μια χαρα,αλλο ενα καλο του ειναι οτι η ασυρματη συνδεση στο δικτυο εινα εφαμιλλη του mi box στο youtube υποστηριζει 4Κ@30 στα θετικα επισης ειναι οτι οποια εφαρμογη και να εγκατεστησα βγαζει την ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ της στην αρχικη οθονη με αποτελεσμα να μην χρειαζεται o sideload launcher ( αυτο το τελευταιο με βαζει σε σκεψεις ως προς την καθαροτητα του ATV OS),και τελος η φωνητικη αναζητηση ειναι λιγο καλυτερη απο του mi box.

Υπάρχει περιπτωση να εχεις πεσει σε μυστηριο κομματι?
Ειδες/διαβασες αλλου παροιμοια περιστατικα?
Δοκιμασες factory reset?

α)ολα πιθανα
β)οχι αλλα ειναι νωρις ακομα, το μποξακι αγοραστηκε με προπαραγγελια αρχες Φεβρουαριου οποτε ειμαι ενας απο τους πρωτους που το εχουν.
γ) ναι και οχι μονο μια φορα επισης εγκατεστησα το MagiskManager αλλα και με αυτο δεν ειδα προκοπη.
προς το παρον θα περιμενω καποια αναβαθμιση (ελπιζω οτι δεν ακυρωσα κατα καποιο τροπο on air update εγκαθιστοντας το MagiskManager) και ελπιζω να αγορασα mi tv box killer και οχι αυτο που βλεπω.

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το δικό του kodi και να βάλεις αυτό του Play Store?
Δες στο freaktab αν έχει βγει κάποιο update.

Ναι, και εβαλα και του play store και του aptoide και leila και αρκετες εκδοσεις του spmc (νεες και παλιοτερες) αλλα τζιφος στις περισοτερες κρασαρει με το πυ ανοιγεις την εφαρμογη και σε αλλες μολις επιλεξεις αρχειο για αναπαραγωγη. Στο freaktab το μονο που υπαρχει ειναι μια παρουσιαση αλλα οπως σου ειπα νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα αφου το μποξακι εινα φρεσκαδουρα.

Δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπε το παιδί. Netflix FHD παίζει κανονικά αλλά ΜΟΝΟ με την εργοστασιακή έκδοση. Άλλωστε το λέει και στα σχόλια της version 1.0.11 που ήταν η πρώτη που το υποστήριξε : 1.Netflix suppots 1080P playback(Please use the version from launcher). Μην τα ξαναλέμε.

Καλησπέρα,
Είδα ότι έβαλε σε προσφορά το geekbuying το MECOOL M8S PRO Plus (2-16) στα 37 (από Γερμανία λέει) . Βρβαια προσθέτει +17 ευρώ μεταφορικα. Δυστυχώς δε προλαβατη προσφορά του banggod. Ίσως περιμένω να μπει ξανά σε προσφορά.

Αξίζει για την παρακάτω χρήση που σκοπεύω να το αξιοποιήσω;

-Θέαση ταινιών 1080p mkv x265 με MX player, bs player (κλασσικός τρόπος)

-Ισως Netflix 1080p - πιθανότατα όχι

-Ισως Kodi ( έχω 7 mbps οπότε ίσως δεν το αξιοποιήσω λόγω ταχύτητας )

-Youtube 1080p

-Σερφαρισμα απλο με google chrome

Θα συνδεθεί σε 24 άρι μόνιτορ. Αντε και σε καμία 1080p μικρή 30αρα τηλεόραση.

Ευχαριστώ

Last edited:

Εχει κανεις το Alfawise X5; Σκεφτομαι να παρω αυτο ή καποιο android tv box και να το συνδεσω στην οθονη του υπολογιστη. Πλεον τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω κυριως για σερφαρισμα, youtube και καμια ταινια. Τσαμπα ρευμα καιει. Γενικα ψαχνω κατι που θα το χρησιμοποιησω σαν mini pc. Ευχαριστω.

Ο υπολογιστής με τις εφαρμογές του παίζει ότι θες απροβλημάτιστα σχεδόν.
Τώρα με αυτά τα κουτιά θα μπλέξεις.

Εχει κανεις το Alfawise X5 ή καποιο αντιστοιχο, αρκετο καιρο για να πει εντυπωσεις;

Εχει κανεις το Alfawise X5 ή καποιο αντιστοιχο, αρκετο καιρο για να πει εντυπωσεις;

Για τι χρηση ακριβώς το θέλεις.
Το ειχα καποτε οποτε θα μπορώ να σου πω.

Το θελω για mini pc, για να μην ανοιγω το desktop pc και ερχονται χωρις λογο μεγαλοι λογαριασμοι ρευματος. Κυριως σερφαρισμα, youtube και ταινιες απο εξωτερικο σκληρο.