Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν υπάρχει κάποιος δικτυακός περιορισμός.
Θα έπρεπε να τα βλέπει τα shares σου. Αν τα βλέπει αλλά δείχνει κενό το περιεχόμενο τους, τότε θα πρέπει στα shared folder σου να βάλεις user+pass.
Ειδικά μέσω KODI δεν θα έπρεπε να έχεις θέματα.
Για το VLC δεν ξέρω να σου πω.
Αν το netflix δεν εμφανίζεται (μάλλον λόγω root) μπορείς σίγουρα να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα.
Καλορίζικο! Το δικό μου το περιμένω ακόμα!

Την βρήκα την άκρη όμως μου έφαγε περίπου 3-4 ώρες χτες αλλά είμαι ικανοποιημένος πολύ και πιο ειδικά με το Jodi Και το περιεχόμενο του.Ενα τελευταίο θεματάκι έχω στο Netflix όπου αν και βλέπω εικόνα σε 1080p δεν έχω ήχο. Μήπως μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι;

Mini M8S Pro - C (με S912) στα 35.4 δεν σφυρίσατε και απο εδω μεριά ! :)

παντος με το mecool m8s pro+ δουλεύει απροβλημάτιστα καθημερινά kodi + youtube . (νετφλιχ δεν δοκίμασα )

(στο lan με plex κάνετε stream ?)

Δεν κάνω stream γιατί έχω NAS με δικτυακο folder δεν υπάρχει δλδ ενεργός media server στο NAS μου.

Καλησπέρα
Ακόμα είμαι σε αναζήτηση νέου tv box. Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι απροβληματιστο hd audio (atmos, dtsx) hdmi passthrough χωρίς προβλήματα lipsync κτλ. Ακόμα θα προτιμούσα να έχει android 7 για να κρατήσει σε βάθος χρονου. Επίσης καλό wifi είναι ζητούμενο.
Καλη αναπαραγωγή 4κ θα είναι συν αλλά όχι απαραίτητο αφού θα συνδεθεί σε 1080p προβολέα.
Παλιότερα μου είχε προταθεί η nvidia shield αλλά δεν μπορω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο τιμών.
Ενδεικτικά αναφέρω το όριο των εκατό ευρώ.
Παρακάτω μερικές συσκευές που έχω ξεχωρίσει:
Tanix TX92 ή vorke z6
Mecool M8S PRO L
Zidoo H6 Pro
XIAOMI 4K Mi Box

Η γνώμη σας;

Παιδιά ένας φίλος από το εξωτερικό έφερε μαζί του ένα egreat a11.. Μου το δίνει σε πολύ καλή τιμή εκεί που ήμουν έτοιμος για Nvidia shield. Τι λέτε (τα παιχνίδια δεν με νοιαζουν τόσο και ο ενισχυτής μου denon 4308 δεν έχει audio pass through)

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Η6 pro δεν έχω καταφέρει να περάσω HD audio...

Περίεργο γιατί στα διάφορα reviews λένε για θέματα σε DTS-HD αλλά ότι περνά τα υπόλοιπα...

π.χ.
Audio Codec in Video PCM 2.0 Output HDMI Pass-through
AC3 / Dolby Digital 5.1 OK OK
E-AC-3 / Dolby Digital+ 5.1 OK OK
Dolby Digital+ 7.1 OK OK
TrueHD 5.1 OK OK
TrueHD 7.1 OK OK
Dolby Atmos 7.1 OK TrueHD 7.1 (OK)
DTS HD Master OK DTS 5.1
DTS HD High Resolution OK DTS 5.1
DTS:X OK DTS 5.1

καλησπερα .ειμαι αναμεσα στο MECOOL M8S W και στο VORKE Z5 και τα δυο παιζουν με τις ιδιες δυνατοτητες 2gb 16gb s905 klp
δεν μπορω να αποφασισω.καποια γνωμη?
να πω πως σε αυτη την φαση δεν θελω κατι ανωτερο οποτε εχω κλεισει σε αυτα τα 2
στο vorke μου αρεσει πολυ το Interface
Netflix και τα δυο δεν παιζουν ουτε καν 720P ?
τελος στην περιπτωση του mecool η ρομ που κυκλοφορει για android tv συνεπαγεται και unrouted?
παιζει δηλαδη μετα να υποστηριζει τα εγχωρια tvgo?
Μπορει να ειναι ακρως γελοια η τελευταια ερωτηση αλλα σε κινητο παιζω με windows phone οποτε καταλαβαινετε

Το Pro W παιζει NetflixHD. To Vorke νομιζω πως οχι.
Για το unrooted δεν ξερω.

σε ευχαριστω ισως εκει καταληξω αλλα οσον αφορα το interface ειναι η μερα με την νυχτα.μκακο πραγμα η αναποφασιστικοτητα

Καλησπέρα

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για TV media player.

Βασικές απατήσεις ...
- Να παίξει άνετα την συνδρομή NetFlix που απέκτησα
- Νεράκι τα 1080p ... Αν υπάρχει και 4Κ ( ακόμα καλύτερα ) :)
- Να παίζει άνετα τα γνωστά Fortmat από ταινίες που κ@τεβά...
- Να παίζει και να μπορεί να κατεβάσει ελληνικούς υπότιτλους
- Να μπορώ να συνδέσω σκληρό ή να έχει και δικό του
- Καλό WiFi για σύνδεση φορητού ή tablet που να μπορεί να παίξει μέσω sream

Ποσό έως 50-60 euro ...

Αγορά θα προτειμούσα να είναι από την Ελλάδα ή αν είναι από εξωτερικό καλό είναι από αποθήκη Ευρώπης ,,, μην έχω μπλεξίματα

Από αυτά που έχω καταλάβει και διαβάσει ... καλό είναι να βρω κάτι με τουλάχιστον 3GB και τον Amlogic s912, σωστά ?

Last edited:

Ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό ... το οποίο ξεφεύγει λίγο με τα μεταφορικά ... Αξίζει ? ή μπορώ να βρώ κάτι λίγο χαμηλότερα :)
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_591548.html?wid=89

Με αυτα που ζητας και αφου το wifi ειναι βασικο για σενα θα ελεγα να πας σε xiaomi φιλε μου.
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=89 ή https://www.geekbuying.com/item/-Of...IAOMI-Mi-Box-4K-H-265-Android-Box-381148.html

σε boxακι με windows στο airmouse πως γίνεται η αλλαγή γλώσσας;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παρέλαβα προχθές το tanix tx3 max που μου συνέστησε εδώ ο φίλος vadergr, ήρθε σε 15 μέρες περίπου με συνολικό κόστος 42 . Δείχνει πολύ καλό για τα λεφτά του, ειδικά το remote control καμία σχέση με τα συνηθισμένα των φτηνών κουτιών. Έχει προεγκατεστημένο το Alice, το οποίο απλοποιεί την λειτουργία του κουτιού, οπότε προσφέρεται για χρήση από άσχετους (παππούδες, γιαγιάδες κ.λ.π.). Κατά τα λοιπά είναι ήδη root και μπορείς να το πειράξεις όσο θέλεις χωρίς να ψάχνεσαι με kingoroot και άλλα αμφίβολης ασφάλειας κόλπα. Τρέχει απροβλημάτιστα μέχρι 720p μέσω wifi σε απόσταση περίπου 7 μέτρα, πίσω από κλειστή πόρτα, για παραπάνω δεν το δοκίμασα μια και η οθόνη που προβάλει δεν πάει παραπάνω (παλιά 32άρα).

Το μόνο πρόβλημα (που αντιμετωπίζω και στα άλλα tv box) είναι ο χειρισμός στο netflix: αφού δεις τα πρώτα 5-6 επεισόδια πως πας παρακάτω οέο? Εννοώ ότι δεν έχω βρει τρόπο είτε με τα βέλη, είτε με τον κέρσορα να προχωρήσω προς τα κάτω στην λίστα των επεισοδίων μετά τα πρώτα που φαίνονται στην οθόνη. Κάποια λύση?

Last edited:

@Geoav75
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά με προβληματίζουν τα 2GB ? και ο παλιότερος επεξεργαστής . Κάνω λάθος ?
Αν βάλω κάνα 20άρι παραπάνω πέρνω κάτι πιο καινούργιο ( ασφαλές ) ?

@Geoav75
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά με προβληματίζουν τα 2GB ? και ο παλιότερος επεξεργαστής . Κάνω λάθος ?
Αν βάλω κάνα 20άρι παραπάνω πέρνω κάτι πιο καινούργιο ( ασφαλές ) ?
Το box δεν το ξερω προσωπικα αλλα στην τιμη που θες και με ολα αυτα που ζητας, θεωρητικα ειναι το καλυτερο.
Δες εδω για περαιτερω : http://avclub.gr/forum/showthread.php/153838-Xiaomi-Mi-Box-Review-(2GB-RAM-Voice-control-4K-Netflix)

Καλησπέρα στη ομάδα

Είμαι στην ανευρεση νέου media player καθώς μετα από σύντομο ψάξιμο είδα οτι έχω μείνει πολύ πίσω τεχνολογικά.
Αυτή την στιγμή έχω ενα WD media player gen3 συνδεδεμένο με ενισχυτή 5.1 προκειμένου να βλέπω αποκλειστικά ταινίες στην τηλεόραση. Οι ταινίες είναι πάντα μέσω σκληρού δίσκου κατευθείαν στο wd και δεν ασχολούμαι καθόλου με προβολή μέσω δικτύου.
Αυτό που θα ήθελα είναι ενα media player που να έχει οπωσδήποτε δυνατότητα DTS-MA/HD passthrough προκειμένου την αποκωδικοποίηση να την κάνει ο ενισχυτής για τον ήχο. Η τηλεόραση είναι μια 55αρα FHD
Από οτι βλέπω media players τυπου WD έχουν πεθάνει. Υπάρχει κάτι που να με εξυπηρετεί και να μπορεί να παίξει αυτά out of the box χωρις πειράγματα ή να απαιτεί ενασχόληση μαζί του? αν θα είχε δυνατότητα αναπαραγωγης netflix σε HD θα ήταν ενα + για κάποιες σπάνιες περιπτώσεις(για καθημερινή χρήση έχω ενα chromecast που με εχει βολέψει)
Ευχαριστώ!

Το zidoo x8 x9s θα αντικαταστήσουν επάξια το wdtv παιζοντας τα παντα απο εικονα και ήχο μεχρι και dtsX, καλη ποιοτητα κατασκευής χωρίς υπερθερμανσεις κτλ αλλά δεν υποστηρίζει hd netflix.

απο το λίγο που διαβασα το x9s ειναι πολυ αν και δεν το είχα ξανακούσει. σε σχέση με το Xiaomi Mi box?
απο που το τσιμπάμε? υπάρχει ελλάδα ή από κίνα(με φοβο τελωνείου)