Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγώ αγόρασα πρόσφατα το Tanix Tx3 max το οποίο έρχεται με διπλό λειτουργικό Android, Libreelec. Στο μεν Android κολαει σε άσχετες στιγμές (περιμένουμε αναβάθμιση) στο δε Libreelec έχει συνέχεια σπασίματα ότι και να πάιξεις πράγμα που το καθιστά άχρηστο! Έβαλα λοιπόν σε μια sd card καθαρό libreelec και ησύχασα! Άψογη κίνηση και χωρίς κολλήματα πουθενά!

Αυτό έχει πάρει υγρασία ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, γύρνα το πίσω
τους έστειλα ενα απειλητικό μήνυμα οτι αν δε μου στειλουν καινουριο θα τους κανω μυνηση και θα τους βγαλω στο ίντερνετ και οτι γινει..αυτο δε θα το στειλω πισω γιατι μπορεί να το χασω εντελως.απλως ποτε ξανα απο geekbuying...

Πριν πιέσεις πολύ γιατί δεν τους είπες το πρόβλημα σου απλά για να τους δεις πως θα αντιδράσουν ? θα τους έδινες την ευκαιρία να δείξουν αν είναι σωστοί επαγγελματίες. Τα υπόλοιπα σε 2η φάση αν δεν κάνουν μόνοι τους ότι "πρέπει".

Το ανέκδοτο με το γρύλο μου θύμησες

Φιλικά

Πριν πιέσεις πολύ γιατί δεν τους είπες το πρόβλημα σου απλά για να τους δεις πως θα αντιδράσουν ? θα τους έδινες την ευκαιρία να δείξουν αν είναι σωστοί επαγγελματίες. Τα υπόλοιπα σε 2η φάση αν δεν κάνουν μόνοι τους ότι "πρέπει".

Το ανέκδοτο με το γρύλο μου θύμησες

Φιλικά
γιατι δεν εχω θεμα,δουλευει αψογα.επισης δεν ειμαι τυπος που θα πω ψεματα πχ να το χαλασω και να τους πω οριστε δε δουλευει.τους εστειλα σε φωτο την πλακέτα,αμφισβητώντας οτι ειναι καινουρια,ενω εγω πληρωσα για τέτοιο.θα το κρατήσω τωρα παντως.σημερα εβαλα και ανεμιστήρα.ενας φιλος μου που το ειδε παντως λεει οτι ισως ετσι να ειναι το νορμαλ επειδη αυτοι βαζουν κολλες και λοιπες επεξεργασιες..αν και το βλεπω χλωμό..

Δεν διαφωνώ ότι έχεις δίκιο. αυτό σχολίασα:
> τους έστειλα ενα απειλητικό μήνυμα οτι αν δε μου στειλουν καινουριο θα τους κανω μυνηση και θα τους βγαλω στο ίντερνετ και οτι γινει

γιατι δεν εχω θεμα,δουλευει αψογα.επισης δεν ειμαι τυπος που θα πω ψεματα πχ να το χαλασω και να τους πω οριστε δε δουλευει.τους εστειλα σε φωτο την πλακέτα,αμφισβητώντας οτι ειναι καινουρια,ενω εγω πληρωσα για τέτοιο.θα το κρατήσω τωρα παντως.σημερα εβαλα και ανεμιστήρα.ενας φιλος μου που το ειδε παντως λεει οτι ισως ετσι να ειναι το νορμαλ επειδη αυτοι βαζουν κολλες και λοιπες επεξεργασιες..αν και το βλεπω χλωμό..

Νορμάλ δεν είναι, απλά θα μπορούσες να τους ζητήσεις αντικατάσταση προτού του απειλήσεις. Εγώ πάντως έχω πάρει 2 από αυτούς και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... βέβαια δεν τα έχω ανοίξει

Νορμάλ δεν είναι, απλά θα μπορούσες να τους ζητήσεις αντικατάσταση προτού του απειλήσεις. Εγώ πάντως έχω πάρει 2 από αυτούς και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... βέβαια δεν τα έχω ανοίξει
για ανοιξτα πρωτα χαχ η μετατροπη εξετελεσθη.38° με 62-72° και σε φόρτωμα 80°που ειχα είναι υποθεση.πολυ αδυναμο αλλα συναμα αθορυβο ανεμιστηρακι με 2,5 και τοποθετηση στο κάτω μερος γιατι πανω είναι καπως περιεργα τα πραματα.αν το εβαζα με πατεντα απο πανω θα επεφτα σε επιπεδα Xiaomi κινητων (οτι καλύτερο εχω δει σε αυτο το θεμα)
5649569dade7f0c0ba7494e069521f02.jpg
6d0c4700c56fe6a19542bb89140119b4.jpg

αυτό που δίνει η wind μηχανάκι για την νέα της συνδρομητική τηλεόραση, λέει υποστηρίζει chromecast δηλαδή θα μπορώ από το πισι μέσω chrome να κάνω cast μια tab?
τώρα είπαμε έχω το wdtv αλλά το μόνο που μου λείπει είναι να μπορώ να στέλνω ένα tab από το πισι όταν θα δείχνει streaming αγώνες!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει καμία καλή ρομ για το Mecool M8S PRO+ ?

Καλημέρα, ξέρει κάποιος πιο μηχάνημα είναι αυτό που δίνει η Wind?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γειά σας.

Ψάχνω Media Player με τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Να παίζει Netflix HD και αν υποστηρίζει 4Κ για το μέλλον, ακόμα καλύτερα.

2. Να έχει θύρα Ethernet.

3. Να έχει οπτική έξοδο.

4. Να παίζει όλα τα άλλα αρχεία από USB.

5. Να δουλεύει δοκιμασμένα χωρίς πολλά πειράγματα (εκτός αν είναι απολύτως δοκιμασμένα πειράγματα).

6. Να κοστίζει max 130 euro.

7. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, η πλοήγηση και τα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής έχω 3 player, ολα με τα παραπάνω στοιχεία και το μόνο που κάνει όλα αυτά, απροβλημάτιστα, είναι ένα παλιό WD Live!
Τα άλλα δύο κινέζικα δεν παίζουν Netflix λόγω DRM.

Τα Roku αποκλείονται λόγω έλλειψης service και υποστήριξης στην Ελλάδα.
Το Xiaomi Mi TV Box είναι μία τελευταία λύση αν μπεί το TP LINK UE300 (USB->Ethernet) και κάποιος αντάπτορας για οπτική, απλά προτιμώ κάτι συμπαγές, χωρίς αντάπτορες.

Υπάρχει κάποια τέτοια λύση σε αυτά που ζητάω;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι σε παρόμοια κατάσταση με τον leequid από πάνω και ψάχνω νέο media player.
Έχω ένα σύστημα 5.1 (HKTS 5) με εναν AVR HARMAN 158, τηλεόραση samsung Fhd και σαν media player το WD live gen 3.
Η χρήση είναι αποκλειστικά για ταινίες μιας και το WD έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια της ηλικίας του.

Αυτό που ψάχνω είναι ένα media player με τις παρακάτω δυνατότητες για να συνδεθεί με τον ενισχυτή για τις ταινίες μου:
α) υποστήριξη passthrough DTS MA & Dolby True HD τουλάχιστον(για να αξιοποιείται ο ενισχυτής)
β)οπωσδήποτε 5αρα μπάντα wifi και ethernet (ισως για κανα powerline αργοτερα)
γ)να παίζει netflix HD για καμιά ταινία( το 4Κ καλοδεχούμενο για το μέλλον, μέχρι τώρα για σειρές βολεύομαι με google chromecast)
δ) να παίζει κυρίως τα αρχεία από usb και όσο το δυνατόν με λιγότερο πείραγμα και λιγότερα προβλήματα(υπερθερμάνσεις, bug κλπ).

Μέχρι τώρα έχω σκεφτεί 2 λύσεις
α) ένα media player σε νορμάλ τιμή που θα καλύπτει όλα τα παραπάνω(max 150 )
ή
β) ένα zidoo X9s προκειμένου να παίζω τα αρχεία μου από usb και τοπικό δίκτυο με το home theater app (που έχει και αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει όλα τα παραπάνω εκτός από Netflix hd). και ως προς το netflix να αγοράσω κανα μεταχειρισμένο chromecast προκειμένου να το συνδέσω κατευθείαν με τον ενισχυτή και να έχω 5.1(dolby digital +). Από όσο γνωρίζω και έχω δοκιμάσει ο 158 είναι αρκετά entry και δεν υποστηρίζει standby passthrough για να εκμεταλευτώ το chromecast που ήδη έχω.

όποια πρόταση δεκτή!:idea:

Καλημέρα! Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτά box?

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462432.html?wid=1654075

https://www.banggood.com/H96-PRO-PL...-1100082.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

Το ένα, του Gearbest, γράφει την φίρμα Alfawise πάνω ενώ αυτό του Banggood όχι.
Με μια γρήγορη ματιά και από όσα λιγοστά γνωρίζω, δεν βλέπω κάποια διαφορά (εκτός της έκδοσης του Android και του αποθηκευτικού χώρου).
Αν είναι έτσι όπως τα λέω, τότε να προχωρήσω στην αγορά από Banggood για την αποφυγή της φασαρίας του τελωνείου και της απόδειξης, κλπ.
Αν όχι ποιό μου προτείνετε?
Ρωτάω, μήπως του Banggood δεν είναι Alfawise, δεν είναι ''γνήσιο'' δηλαδή.
Ευχαριστώ και αν έχετε και κάποια τρίτη πρόταση, στα ίδια χρήματα, ευπρόσδεκτη.

Αρχικά θεωρούνταν "original" : p το alfawise. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
Δεν είναι τα ίδια παντως από ότι ξέρω.

Ευτυχής κάτοχος του vorke z6 android box, μετά την εκτενέσταση και ακριβέστατη παρουσίασή του από το avclub, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.
Τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για ψηφιακό ήχο στον ενισχυτή?
Nομίζω αυτό SPDIF Digital Coaxial Audio Cable 3.5mm Male to RCA (αφού είναι coaxial και όχι optical).
Με ένα μονό RCA to RCA και αντάπτορα mini jack στη μια πλευρά θα δουλέψει ?
Υπάρχει στην αγορά fix καλώδιο spdif το RCA coaxial και που?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.