Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο αντίστοιχο ? Άλλη μάρκα που να κάνει τα ίδια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στην ιδια φιλοσοφία ειναι τα egreat/Himedia αλλα δεν κλειδώνουν σωστα στα 23.976 μονο οταν παιζουν 3D.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

απο τα:
Mecool M8S PRO
Beelink GT1 Ultimate
Beelink GS1 6K
Mi Box 3
πιο μοτερακι προτείνετε

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα,

Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει κάποιο κουπόνι για αγορά Zidoo X9S αυτή την περίοδο; Σας ευχαριστώ.

από τέλος εβδομάδας θα έρθει το boxaki που δίνει η wind vision. το έχει κανείς; τι λέει;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

καλησπέρα παιδια ενδιαφέρομαι για player και σχεδόν εχω αποφασίσει να παρω αυτον https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-S905-2GB-8GB-Android.html ειναι καλος; η να παω σε κάποιον αλλο;ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα παιδια ενδιαφέρομαι για player και σχεδόν εχω αποφασίσει να παρω αυτον https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-S905-2GB-8GB-Android.html ειναι καλος; η να παω σε κάποιον αλλο;ευχαριστώ

Μια χαρά είναι. Βέβαια θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τις απαιτήσεις που έχεις.

Μια χαρά είναι. Βέβαια θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τις απαιτήσεις που έχεις.
για Netflix popcorn YouTube και καμία ταινία mkv ειχα το wester digital αλλα χάλασε νομιζω σε αυτα τα χρήματα δεν θα βρω κατι καλύτερο αν δεν κανω λάθος

για Netflix popcorn YouTube και καμία ταινία mkv ειχα το wester digital αλλα χάλασε νομιζω σε αυτα τα χρήματα δεν θα βρω κατι καλύτερο αν δεν κανω λάθος

Σωστά σκέφτεσαι.
Όταν το πάρεις μην κάνεις αμέσως την αναβάθμιση που θα σου εμφανίσει.

Σωστά σκέφτεσαι.
Όταν το πάρεις μην κάνεις αμέσως την αναβάθμιση που θα σου εμφανίσει.
ευχαριστώ πολυ

αλλη μια ερώτηση παιδια διάβασα οτι το Xiaomi mi box 3 βγαίνει σε 2 εκδόσεις η μια είναι η original και η αλλη δεν ειναι καλη πως μπορω να τα ξεχωρίσω αυτα τα 2 για να μην την πατήσω; το original λέγεται Xiaomi miss box 3 MDZ-16-AB

στο boxaki της wind vision που μου ήρθε στοplay store κλασσικά δεν βρίσκει browsers, και άλλες κλασσικές εφαρμογές. πως τις εγκαθιστουμε πάραυτα; γίνεται;

Κατεβάζεις το apk το βάζεις σε ένα στικακι μετά κάνεις εγκατάσταση.

Same Sh1t... Different Day

Κατεβάζεις το apk το βάζεις σε ένα στικακι μετά κάνεις εγκατάσταση.

σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσω!
αρκετές όμως εφαρμογές τις έχω αγοράσει(έχω τις pro εκδόσεις) αυτωνων τα apk που τα βρίσκω; γιατί πχ στο apkmirror έχει τα απλά apk.
μιλάω ας πούμε για mx player pro, especially file explorer pro

Θα κατεβάσεις στο κινητό σου εφαρμογή που κάνει extract apk και θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία.. Αν έχεις τον ίδιο λογαριασμό λογικά θα δουλέψει

Θα κατεβάσεις στο κινητό σου εφαρμογή που κάνει extract apk και θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία.. Αν έχεις τον ίδιο λογαριασμό λογικά θα δουλέψει

έλα ρε το έκανα με τον es file explorer και έβγαλε ένα apk pro ! αυτό λες να κάνει; θα δοκιμάσω αύριο ! ναι ίδιο λογαριασμό έβαλα και στο boxaki

επειδή απ ότι κατάλαβα το κουτί έχει android TV, βάζοντας Nova launcher θα μου αλλάξει καθόλου το μενού να το κάνει όπως στον νοβα η μπα;

Πρόσεξε, δεν σηκώνει πολλά πολλά, εδώ δεν παίζει 1080 με άνεση μερικές φορές.κοίτα κάποιο άλλο καλύτερα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρόσεξε, δεν σηκώνει πολλά πολλά, εδώ δεν παίζει 1080 με άνεση μερικές φορές.κοίτα κάποιο άλλο καλύτερα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλ μου λες οτι δεν αξίζει;παντος το εχουν πολλοί και ειναι ευχαριστημένοι δηλ εσυ ποιό θα αγόραζες

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν ξέρω τι γίνεται με την oreo που έβγαλαν τώρα, αλλά με το προηγούμενο firmware δεν έκανε "match" το refresh rate της εικόνας με το frame rate του περιεχομένου που έπαιζε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρό σπασίματα στην κίνηση. Αν κάποιος δεν είναι λεπτολόγος δεν το παρατηρεί, αν είναι όμως κολλάει το μάτι και το προσέχει συνέχεια.
Από την άλλη επειδή έχει τον s905 νομίζω μπορείς να βάλεις σε μια SD ένα libreelec ή coreelec που δεν υπάρχουν τέτοια θέματα και να βλέπεις kodi από εκεί και να γυρίζεις στο εσωτερικό android όταν θέλεις netflix ή acestreams περιεχόμενο

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει μια πρωιμη εφαρμογή amlogic tv box tool για οσους κατι λετε με το framerate..δε ξερω κατα ποσο θα βοηθήσει..