Hide δεν μπορείς να κάνεις την εφαρμογή, πάλι θα βλέπει το ρουτ.μείνε όπως είσαι και βάλε blockadaκαλησπέρα.έκανα unroot το vorke z6 για να παίζω ote tv.Όλα καλά.απλά επειδή δε ζω χωρις root..Μπορεί να μου πει κάποιος πως βαζω magisk χωρίς twrp?και αν θέλει twrp πως τη βάζω και κάποιο link?Ευχαριστώ.
Αυτό έκανα.αλλα αυτό με ανησυχεί λίγο..εχει ενα κλειδακι πανω τι σημαίνει;vpn κλπ;ε ειναι πολλά γμτ.x messenger privacy κλπ..δλδ και με magisk δε το κρύβει δλδ σωστά;Hide δεν μπορείς να κάνεις την εφαρμογή, πάλι θα βλέπει το ρουτ.μείνε όπως είσαι και βάλε blockada
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο μηχανάκι που να έχει τα εξής :
Android 8
Οκταπύρηνο με RAM 3GB ή και παραπάνω.
PLAYSTORE
NETFLIX
Έξοδος ΑV
Eπειδή την χρειάζομαι έχει κάτι σε τετραπύρηνο με τα παραπανω ;
Κάποιο οικονομικό TVBox με δέκτη DVTB και προγραμματισμό εγγραφής υπάρχει?
Μόνο shield.Ψηνομαι για αναβαθμιση απο το beelink ultimate(απο το οποιο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος) σε καλυτερο box.Διαβαζω συνεχως τα thread και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι καλυτερες επιλογες ειναι ή το zidoo x9s ή το shield(σωστα?).
Ποιες οι διαφορες τους και ποιο θα επιλεγατε αν ησασταν στην θεση μου?
ΥΓ.Με αφορμη του ποστ του Vader,θα ηταν πολυ χρησιμο να ποσταρονται αμεσα οι οποιες προσφορες για black friday!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.