Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αυτό παράγγειλα τελικά. Απλά με Belgium registered. Το ultimate το είχε στην Ευρωπαϊκή αποθήκη και θα ερχόταν πιο γρήγορα. Αλλά το mini φαίνεται καλύτερο τουλάχιστον στα Benchmarks. Τώρα στην πράξη θα δείξει ο χρόνος μιας και είναι καινούργιο. Το μόνο μειων είναι η απουσία σύνδεσής οπτικής ίνας αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Αν κάνει για την χρήση που το θες, γιατι στα box δε μετράει μονο το hardware,δυστυχώς
Κοίτα το kodi βασικά και bee tv. Μετά το θελω για κάποια emulators. Για παιχνιδάκια τα παει καλά απο το φαίνεται. Εννοείται μέχρι ενός σημείου αλλιώς μετά το Shield είναι μονόδρομος.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προσπάθησα να δω ένα μεγάλο αρχείο 4k hdr μέσω Synology Nas σε LG Β6 τηλεόραση αλλά είχε φοβερά σπασίματα.. Δεδομένου ότι η μετάδοση ήταν μέσω καλωδίου οπότε δεν έφταιγε το δίκτυο να υποθέσω ότι ευθύνεται το Nas ως media player.. Τι μου προτείνετε? Να πάω σε Nvidia να είμαι σίγουρος?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
100 ή 1000 δίκτυο;

Θα ήθελα να τα κάνω όλα με καλώδιο και όχι wireless

Ναι για καλώδιο μιλάω και'γω.
Το δίκτυο που έπαιξες ήταν 100mbps ή 1000mbps ;;
Αν ήταν 100αρι ίσως να δικαιολογείται.

Μέσω του media player της Β tv

Οπότε παίζει μέσω dlna? Έχεις ενεργοποιήσει το media server στο Synology? Ποιο Synology έχεις? Αν παίζεις μέσω dlna το Synology μπορεί να κάνει transcode το αρχείο που παίζεις?

Οπότε παίζει μέσω dlna? Έχεις ενεργοποιήσει το media server στο Synology? Ποιο Synology έχεις? Αν παίζεις μέσω dlna το Synology μπορεί να κάνει transcode το αρχείο που παίζεις?
Εχω το ds216+. Όλα τα άλλα αρχεια μέχρι 1080 τα παίζω κανονικά

Νομίζω τα 4k αρχεία τα κάνει transcode και μειώνει την ανάλυση σε 1080, δεν ξέρω και κατά πόσο μπορεί να κάνει transcode αρχεία 4k hevc hdr
Αν έχει επιλογή η lg για samba παίξε μέσω samba και όχι με dlna, αν δεν έχει θα χρειαστείς εξωτερικό media player

Γεια χαρά
Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω τον wd media player.
Διαβάζω διαβάζω αλλά απόφαση δεν παίρνω και θα χρειαστώ την βοήθεια σας...
Απαραιτητες απαιτήσεις.
4k , hdr, και αντίστοιχο upscalling
Dts, dd, dd+
Netflix certified μέχρι και 4k,hdr και να υποστηρίζει οπωσδήποτε dd5.1 ήχο μέσω netflix
Να σηκώνει ntfs σκληρό δίσκο πάνω από 1tb αυτονομα

Επίσης θα προτιμούσα αλλά όχι απαραίτητα
Οπτική ίνα που να υποστηρίζει dts, dd, dd+
Ενσωματωμένη θήκη για εξωτερικό σκληρο

Δεν με ενδιαφέρουν
Kodi
Παιχνιδια

Τιμή
Την μικρότερη δυνατή χωρίς όμως ανώτατο όριο...

Εάν κάποιος είχε τις ίδιες απαιτήσεις με εμένα και βρήκε λύση θα ήθελα την γνώμη του καθώς και από οποιονδήποτε άλλο έχει να μου προτείνει κάτι...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Γεια χαρά
Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω τον wd media player.
Διαβάζω διαβάζω αλλά απόφαση δεν παίρνω και θα χρειαστώ την βοήθεια σας...
Απαραιτητες απαιτήσεις.
4k , hdr, και αντίστοιχο upscalling
Dts, dd, dd+
Netflix certified μέχρι και 4k,hdr και να υποστηρίζει οπωσδήποτε dd5.1 ήχο μέσω netflix
Να σηκώνει ntfs σκληρό δίσκο πάνω από 1tb αυτονομα

Επίσης θα προτιμούσα αλλά όχι απαραίτητα
Οπτική ίνα που να υποστηρίζει dts, dd, dd+
Ενσωματωμένη θήκη για εξωτερικό σκληρο

Δεν με ενδιαφέρουν
Kodi
Παιχνιδια

Τιμή
Την μικρότερη δυνατή χωρίς όμως ανώτατο όριο...

Εάν κάποιος είχε τις ίδιες απαιτήσεις με εμένα και βρήκε λύση θα ήθελα την γνώμη του καθώς και από οποιονδήποτε άλλο έχει να μου προτείνει κάτι...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων
Εφόσων θέλεις Netflix 4k οι επιλογές σου είναι ελάχιστες. Λογικά αν θυμάμαι καλά πας ή για Xiaomi mi box ή για Nvidia Shield.
Το δεύτερο είναι κορυφή σε όλα αλλά η τιμή του τσουχτερή. Δεν θυμάμαι αν έχει οπτική ίνα αλλά υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα μέσω hdmi ακόμα και dolby atmos

Ευχαριστώ. Δεν έχει όντως οπτική ίνα. Κοίταξα λίγο reviews στο amazon για shield από επιβεβαιωμένος αγοραστές και φυσικά πήγα κατευθείαν σε αυτούς που έβαλαν ένα αστέρι...και δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που έλεγαν... Είναι λίγοι μεν και ίσως να μην σου τύχει...

Ευχαριστώ. Δεν έχει όντως οπτική ίνα. Κοίταξα λίγο reviews στο amazon για shield από επιβεβαιωμένος αγοραστές και φυσικά πήγα κατευθείαν σε αυτούς που έβαλαν ένα αστέρι...και δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που έλεγαν... Είναι λίγοι μεν και ίσως να μην σου τύχει...

Δηλαδη δεν έδωσες σημασία στα τόσα θετικά σχόλια και πήρες μονο δυο τρία αρνητικά και έβγαλες συμπεράσματα?ok then...

Same Sh1t...Different Day

Δηλαδη δεν έδωσες σημασία στα τόσα θετικά σχόλια και πήρες μονο δυο τρία αρνητικά και έβγαλες συμπεράσματα?ok then...
Same Sh1t...Different Day
Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα... Ίσα ίσα που είπα είναι να μην σου τύχει απλά ήθελα να δω τι δεν μπορεί να πάει καλά... Φαίνεται ότι είναι πάντως κορυφή... Αυτό που πολλοι αναφερουν στα αρνητικά σχόλια είναι η χρήση του remote... Που παιδεύει η δεν έχει διάρκεια η μπαταρια η χάνει την απόκριση...

Αυτό και το mibox είναι τα μόνα που παίζουν νετφλιξ out of the box.Αν θες νετφλιξ αυτά είναι

Same Sh1t... Different Day