Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Δηλαδη δεν έδωσες σημασία στα τόσα θετικά σχόλια και πήρες μονο δυο τρία αρνητικά και έβγαλες συμπεράσματα?ok then...

Same Sh1t...Different Day
Αυτοι με ενα αστερι ειναι οι προβληματικόι να ξερεις, παραδειγματα απειρα σε οτι εχω αγορασει

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ. Δεν έχει όντως οπτική ίνα. Κοίταξα λίγο reviews στο amazon για shield από επιβεβαιωμένος αγοραστές και φυσικά πήγα κατευθείαν σε αυτούς που έβαλαν ένα αστέρι...και δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που έλεγαν... Είναι λίγοι μεν και ίσως να μην σου τύχει...
Το Shield είναι το μόνο μηχανάκι (ακόμη και σαν media player μόνο) απ' όσα κυκλοφορούν που αξίζει τα λεφτά του. Οτι άλλο πάρεις πρόβλημα θα δεις.
Κίνηση άψογη, εικόνα εξαιρετική. Και όσο για το remote εμένα δουλεύει άψογα είτε το δικό του είτε μέσω της TV.

Το Shield είναι το μόνο μηχανάκι (ακόμη και σαν media player μόνο) απ' όσα κυκλοφορούν που αξίζει τα λεφτά του. Οτι άλλο πάρεις πρόβλημα θα δεις.
Κίνηση άψογη, εικόνα εξαιρετική. Και όσο για το remote εμένα δουλεύει άψογα είτε το δικό του είτε μέσω της TV.
Έχεις δοκιμασει 4k netflix; Βγάζει και πεντακάναλο ήχο;

Έχεις δοκιμασει 4k netflix; Βγάζει και πεντακάναλο ήχο;
Δεν έχω δοκιμάσει Netflix αλλά νομίζω ότι βγάζει 5.1. Στη σελίδα του Netflix για το shield το αναφέρει. Εδώ βγάζει το YouTube το Netflix δεν θα βγάζει;

Αν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις την τηλεόραση αυτή θα έχει ενσωματωμένη εφαρμογή νετφλιξ. Αλλά μαλλον θες να τροφοδοτήσεις και τον προβολέα και να έχεις και ένά καλο video player. Οπότε το shield φαίνεται να είναι η καλύτερη λυση αν και πιο ακριβη. Βέβαια αν συνυπολογίσεις στο κόστος του mi box ένα δύο ανταπτορες αμβλύνεται η διαφορά.

Αν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις την τηλεόραση αυτή θα έχει ενσωματωμένη εφαρμογή νετφλιξ. Αλλά μαλλον θες να τροφοδοτήσεις και τον προβολέα και να έχεις και ένά καλο video player. Οπότε το shield φαίνεται να είναι η καλύτερη λυση αν και πιο ακριβη. Βέβαια αν συνυπολογίσεις στο κόστος του mi box ένα δύο ανταπτορες αμβλύνεται η διαφορά.
Νομίζω το shield θέτει σοβαρή υποψηφιότητα... μένει βέβαια και η αναβάθμιση του προβολέα (όταν υπάρξει φυσικά πραγματικος 4k σε χαμηλή τιμή και όχι ψευδο...) γιατι πολύ σωστά η τηλεόραση θα υποστηρίζει από μόνη της όλα τα παραπάνω. Να ρωτήσω μόνο... Τι λέτε για το xbox σε ρόλο media player... ;;;

Καλησπέρα σας .έκανα παραγγελία το tanix tx3 max από ευρωπαϊκή αποθηκη .θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάποιος να μου πει αν λειτουργεί σωστά η λειτουργία switch root ; Και γενικά να μου πει της εντύπωσης του.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω σοφοτερο θα ήταν να ρωτήσεις πριν την αγορά του.Αν κάποιος σου πει ότι είναι για πέταμα ( που δεν το νομίζω ) τι θα κάνεις?

Same Sh1t... Different Day

Έχω διαβάσει εδώ και λένε πολύ καλά λόγια για την tanix .ότι είναι σταθερά . ενδιαφέρον είναι το λογισμικό του .επίσης ότι μπορείς να το κάνεις dual boot με Liberec .τώρα για τι ερώτημα που έκανα κάπου διάβασα ότι δεν λειτουργεί σωστά (switch root) .

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Πολύ νέος στο av club και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Απο το 2009 έχω το egreat m 34a το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα ως τώρα.Αλλαξα εξωτερικό σκληρό και πήρα έναν was essential 1tb τον οποίο πλέον το μηχανάκι δεν βλέπει,εμφανίζοντας το μήνυμα usb failed.
Δοκίμασα και άλλον εξωτερικο που έχω,τα ίδια.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει τι άλλο μπορώ να κάνω;Εάν το egreat τα παίξε θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι για νέα αγορά.Με ενδιαφέρει να παίζει όλους τους εξωτερικούς σκληρούς και ταινίες κλπ χωρίς πρόβλημα,να είναι αξιόπιστο.Δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια κλπ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Λευτέρης
Έβαλα και y cable σήμερα αλλά πάλι usb failed...
Κανεις για βοήθεια;;;

Καλησπέρα σας .έκανα παραγγελία το tanix tx3 max από ευρωπαϊκή αποθηκη .θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάποιος να μου πει αν λειτουργεί σωστά η λειτουργία switch root ; Και γενικά να μου πει της εντύπωσης του.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εκτός απροόπτου θα είναι ΟΚ με το switch root. Το έχω κάνει σε Tanix TX3 Mini και σε Tanix TX9 Pro και δούλεψαν μια χαρά με cosmote go (για nova go δεν ξέρω).

Αν εχετε πάρει πρέφα, εχουν κυκλοφορήσει τα μηχανάκια με το S905X2, τον νεο επεξεργαστή της Amlogic που πλεόν συνοδεύεται απο 4GB RAM!

Επειδη μου εχουν ερθει δυο μηχανάκια, να πω οτι εχουν επική απόδοση! Τα addons του KODI πανε σφαιρα. Εχουν και γρηγορη ROM (>100mb read)
Καλυτερη απο s912, και το κυκλωμα γραφικών που φοράνε ειναι πολυ πιο γρήγορο (απο το s912, φανταστείτε απο το S905x που φοράει πχ το Mi Box).

Αυτα που προλαβα να δώ ειναι τα Tanix TX5 Max και X96 Max.

To πρωτο εχει και το ομορφούλι Alice UI, ενω το δευτερο εχει ενα απλο launcher που θυμιζει Android TV 6 (ανεπίσημο προφανώς, αλλα εντελως minimal και ταχύτατο!).