Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Το καλύτερο IPTV player είναι το mag της infomir. Δυστυχώς όμως δεν είναι για τίποτα άλλο.

Αν θες και Netflix κ.α. πας σε Xiaomi mi box a και κατεβάζεις το stbemu για Android.

Θέλω να παραγγείλω 4 η 5 tv boxes από gearbest .θα έχω κανένα πρόβλημα ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλύτερο IPTV player είναι το mag της infomir. Δυστυχώς όμως δεν είναι για τίποτα άλλο.

Αν θες και Netflix κ.α. πας σε Xiaomi mi box a και κατεβάζεις το stbemu για Android.
Αφου μπορώ να βαλω iptv apps στο απλο android box για πιο λόγο να παρω iptv box. Νετφλιξ έχει η τβ. Αλλα γενικά με αγχώνουν τα 2gb ram. Και το κατα ποσο θα τρέχει ταινίες και βίντεο απο popcorn time και download απο torrent.. (ότι παράνομο υπάρχει το ανέφερα σε ενα) σχολιο...)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφοσον υπάρχει η επιλογή belgium post, λογικά κανενα απολύτως προβλημα.
Οταν ερχονται δεματα, εμφανιζεται Βελγικη διευθυνση, συνεπως δεν παιζει ρολο το μεγεθος και η αξια.

Αφου μπορώ να βαλω iptv apps στο απλο android box για πιο λόγο να παρω iptv box. Νετφλιξ έχει η τβ. Αλλα γενικά με αγχώνουν τα 2gb ram. Και το κατα ποσο θα τρέχει ταινίες και βίντεο απο popcorn time και download απο torrent.. (ότι παράνομο υπάρχει το ανέφερα σε ενα) σχολιο...)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θέλεις μόνο IPTV πάρε mag256 ή κάποιο πιο καινούργιο.
Η ευκολία διαχείρισης, η ταχύτητα και η ποιότητα της εικόνας δεν υπάρχει σε κανένα emulator.

Θα σου πρότεινα να τα παραγγείλεις ξεχωριστά και όχι όλα σε μια παραγγελία. Γιατί αν τα βάλεις σε μια παραγγελία ο όγκος του δέματος θα είναι αρκετά μεγάλος και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα τότε...

Θα σου πρότεινα να τα παραγγείλεις ξεχωριστά και όχι όλα σε μια παραγγελία. Γιατί αν τα βάλεις σε μια παραγγελία ο όγκος του δέματος θα είναι αρκετά μεγάλος και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα τότε...
Μάλλον αυτό θα κάνω .αλλά τώρα κολησα στο ποιο .ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τα πρώτα με το beelink mini .αλλά διάβασα ότι έχει τα προβλήματα του .τώρα παίζει και το tanix tx5 mini .ποια η γνώμη σας ;η χρήση θα είναι καθαρά kodi και iptv ίσως .

Μάλλον αυτό θα κάνω .αλλά τώρα κολησα στο ποιο .ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τα πρώτα με το beelink mini .αλλά διάβασα ότι έχει τα προβλήματα του .τώρα παίζει και το tanix tx5 mini .ποια η γνώμη σας ;η χρήση θα είναι καθαρά kodi και iptv ίσως .

X96 Max
Καραδοκιμασμένο σε αυτα που αναφέρεις απο γνωστό. Ειδικα το κομματι του ΚODI και των addons.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ρυθμίζεται να παίζει 23.976fps αυτό;
Μήπως εννοείς αυτό;το βρήκα στο review.
6cc05a3eb05b59d18ada5b8eefb5f67f.jpg

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ρυθμίζεται να παίζει 23.976fps αυτό;

23.98 στον lumagen και 23.975 στο debug του.
Αρα είσαι εντελώς okay...

ΥΓ. Το τσεκαρα σε αλλο μποξακι με s905x2, αλλα μην ανησυχείς καθόλου. Ολα μα ολα παιζουν με το στοκ λογισμικο της Amlogic.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ναι.
Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως τσέκαρες. Αν μπορούσες να εξηγούσες λίγο ...

O Lumagen ειναι scaler. Διαβασα το σημα απο την HDMI.
Πιο εγκυρο δεν γινεται...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ωραία.
Αλλά πως επίλεξες στο box 23.976 έξοδο; Αφού είπες ότι το HDMI shelf-adaption δε δουλεύει.

Χειροκινητα επιλέγεις απο το μενού του Android αναλυση @24

Όσοι ενδιαφέρονται για Netflix ας προσέξουν το σημείο

You are free to select any application/game you want from Google’s Play Store which is pre-installed. Proper licensing is once more omitted so you will only get a standard definition Netflix playback and you will require a mouse/KB combo in order to navigate (mobile version of Netflix). You-Tube fully supports streaming up to 4K.