Αφου μπορώ να βαλω iptv apps στο απλο android box για πιο λόγο να παρω iptv box. Νετφλιξ έχει η τβ. Αλλα γενικά με αγχώνουν τα 2gb ram. Και το κατα ποσο θα τρέχει ταινίες και βίντεο απο popcorn time και download απο torrent.. (ότι παράνομο υπάρχει το ανέφερα σε ενα) σχολιο...)Το καλύτερο IPTV player είναι το mag της infomir. Δυστυχώς όμως δεν είναι για τίποτα άλλο.
Αν θες και Netflix κ.α. πας σε Xiaomi mi box a και κατεβάζεις το stbemu για Android.
Θέλω να παραγγείλω 4 η 5 tv boxes από gearbest .θα έχω κανένα πρόβλημα ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφου μπορώ να βαλω iptv apps στο απλο android box για πιο λόγο να παρω iptv box. Νετφλιξ έχει η τβ. Αλλα γενικά με αγχώνουν τα 2gb ram. Και το κατα ποσο θα τρέχει ταινίες και βίντεο απο popcorn time και download απο torrent.. (ότι παράνομο υπάρχει το ανέφερα σε ενα) σχολιο...)
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να παραγγείλω 4 η 5 tv boxes από gearbest .θα έχω κανένα πρόβλημα ;
Μάλλον αυτό θα κάνω .αλλά τώρα κολησα στο ποιο .ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τα πρώτα με το beelink mini .αλλά διάβασα ότι έχει τα προβλήματα του .τώρα παίζει και το tanix tx5 mini .ποια η γνώμη σας ;η χρήση θα είναι καθαρά kodi και iptv ίσως .Θα σου πρότεινα να τα παραγγείλεις ξεχωριστά και όχι όλα σε μια παραγγελία. Γιατί αν τα βάλεις σε μια παραγγελία ο όγκος του δέματος θα είναι αρκετά μεγάλος και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα τότε...
Μάλλον αυτό θα κάνω .αλλά τώρα κολησα στο ποιο .ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τα πρώτα με το beelink mini .αλλά διάβασα ότι έχει τα προβλήματα του .τώρα παίζει και το tanix tx5 mini .ποια η γνώμη σας ;η χρήση θα είναι καθαρά kodi και iptv ίσως .
Ρυθμίζεται να παίζει 23.976fps αυτό;X96 Max
Καραδοκιμασμένο σε αυτα που αναφέρεις απο γνωστό. Ειδικα το κομματι του ΚODI και των addons.
Μήπως εννοείς αυτό;το βρήκα στο review.Ρυθμίζεται να παίζει 23.976fps αυτό;
Μήπως εννοείς αυτό;το βρήκα στο review.![]()
Ρυθμίζεται να παίζει 23.976fps αυτό;
23.98 στον lumagen και 23.975 στο debug του.
Αρα είσαι εντελώς okay...
Ναι.
Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως τσέκαρες. Αν μπορούσες να εξηγούσες λίγο ...
Ωραία.O Lumagen ειναι scaler. Διαβασα το σημα απο την HDMI.
Πιο εγκυρο δεν γινεται...
Ωραία.
Αλλά πως επίλεξες στο box 23.976 έξοδο; Αφού είπες ότι το HDMI shelf-adaption δε δουλεύει.
You are free to select any application/game you want from Google’s Play Store which is pre-installed. Proper licensing is once more omitted so you will only get a standard definition Netflix playback and you will require a mouse/KB combo in order to navigate (mobile version of Netflix). You-Tube fully supports streaming up to 4K.
Όσοι ενδιαφέρονται για Netflix ας προσέξουν το σημείο
Αυτο πλεον είναι κανόνας για ΟΛΑ τα κινεζο-box-ακια.
Για Netflix οι φθηνοτερες λυσεις ειναι Amazon Fire TV Stick και Xiaomi Mi Box.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.