Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Καλησπέρα

έχω το lacie classic 1tb, και μπορώ να βλέπω ταινίες σε αρχείο bluray (m2ts file) μεγέθους έως 60gb. Το πρόβλημα είναι πως εάν βάλω να παίξει UHD ταινία μεγέθους 80gb δεν την αναγνωρίζει. Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι σε αντίστοιχο box; Δεν με ενδιαφέρει σύνδεση στο δίκτυο παρά μόνο να μπορεί να παίξει τέτοιου είδους-μεγέθους, αρχεία

Εχεις καποιο μεγιστο μπατζετ στο μυαλό σου?

Για λίγο περισσότερο (240€ με μεταφορικά) υπάρχει πλέον και το Nvidia Shield Pro.

Φυσικά υπάρχει και το μικρό (tube) στα 180€ (από ελληνική αγορά) αλλά δεν έχει είσοδο USB.

Για όσους χρησιμοποιούν Plex βγήκε προσφορά με τον κωδικό LIFETIMEOFCOMFORT για lifetime συνδρομή στο Pass με 59,60€ μέσω VPN Βραζιλίας. Αλλιώς είναι στα 90€ για πληρωμή χωρίς VPN.

Για όσους χρησιμοποιούν Plex βγήκε προσφορά με τον κωδικό LIFETIMEOFCOMFORT για lifetime συνδρομή στο Pass με 59,60€ μέσω VPN Βραζιλίας. Αλλιώς είναι στα 90€ για πληρωμή χωρίς VPN.
Thanks! Αν το παρεις μεσω βραζιλιας πρεπει να κανεις νεο plex account;

Πως πληρωνεις; Γιατι με Ελληνικη καρτα, το γυρναει αυτοματα σε Ευρω.

Όχι με ελληνική κάρτα, θέλει κάρτα τύπου Revolut. Σε μένα επιλέγοντας την Τουρκία ρίχνει άκυρο, με Βραζιλία μέσω tunnelbear πέρασε κανονικά.

Καλημέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός νέου Player. Είμαι μεταξύ του Nvidia Shield TV Pro και του Zidoo Z9X. Αν και δε με ενδιαφέρουν προς το παρόν τα παιχνίδια από το Nvidia, μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει αν υπάρχει λόγος κανείς να αγοράσει το Zidoo αντί του Nvidia; Ότι σύγκριση έχω κάνει σε τεχνικά χαρακτηριστικά το Νvidia έχει σαφή υπεροχή σε όλα (εκτος της αναπαρωγής 3D αν έχω καταλάβει σωστά). Επιπλέον, στο amazon Γερμανίας το βρίσκω ακόμη πιο φθηνά από το Zidoo.:confused:

ποια ειναι η ποιο φτηνη λυση για netflix 4k;

θελω μονο να μπορω να βλεπω netflix 4k, και να αναπαραγει atmos.

δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο. για αναπαραγωγη εχω το zidoo.

μονο να ειναι "επίσημο" ωστε να μη μπλοκαριστει αργοτερα...

ευχαριστω