Υποστηρίζει x264/x265 με Dolby Digital/Dolby Digital Plus;Εχω το silver εδω και δυο χρονια,απροβληματιστο γενικα,αδυναμος δεκτης wifi,και netflix μεχρι 480p.Youtube 4k μια χαρα.
δεν το εχω κοιταξει.το εχω απλα σε μια tv στο υπνοδωματιοΥποστηρίζει x264/x265 με Dolby Digital/Dolby Digital Plus;
ειλικρινά, δεν έχω παράπονο άκουσα τον @leonkoun και δεν βγήκα χαμένος, έχοντας πολύ κακή παλιότερη εμπειρία με ένα Mecool, που πήγε πολύ γρήγορα στην ανακύκλωσηεαν σου παιζει σωστα εικονα και ηχο,γιατι να σου δωσει update σε ενα μηχανακι 5ετιας?
το κακό με όλα τα κινέζικα boxaκια, είναι ότι πολύ σύντομα σταματούν να έχουν υποστήριξη, αυτό πραγματικά είναι πολύ σπαστικό, όντας χρήστης του εξαιρετικά αξιόλογου Zidoo H6 pro με θλίβει το γεγονός ότι έχει σταματήσει να παίρνει νέα updates εδώ και 3 χρόνια, δυστυχώς η τεχνολογία είναι ένα ακριβό σπορ, αλλά ...... κοιτάζω αυτό αλλά δεν ....
κάνει ορισμένες αναφορές, σε τι επεξεργαστή να αποφύγεις, για κάποιον που θέλει να αποφύγει τις κινέζικες πατάτες, τα έχουμε αναφέρει βέβαια και εδώ μέσαΑλήθεια τώρα?
Τι ακριβως βρηκες ενδιαφέρον στο βιντεο αυτο?
Τι διαφορετικό περιμενες δηλαδή απο κινέζικες εταιρειες που βγαζουν μηχανακια του κιλού?
Αν θες κατι φθηνο για kodi , OK παρε κινεζικο με το οποιο ρίσκο.
Αν εχεις απαιτησεις, παιρνεις ενα shield tube/pro και ξεμπερδεύεις.
Οικονομικότερα τα xiaomi mi box s και το νεο google chromecast (το λευκο με το OS). Και αυτα θα παιξουν kodi αλλα με λιγη μεγαλύτερη καθυστέρηση στις εκκινησεις.
Δεν είναι τόσο θέμα το soc.κάνει ορισμένες αναφορές, σε τι επεξεργαστή να αποφύγεις, για κάποιον που θέλει να αποφύγει τις κινέζικες πατάτες, τα έχουμε αναφέρει βέβαια και εδώ μέσα
Με αυτές τις προδιαγραφές δεν έχεις λόγο να πας σε λύση shield.Είναι λίγο ακριβό αλλά το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι δεν παίρνει USB δίσκο, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω MicroSD και δεν έχω LAN εκεί πού το θέλω. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να μπει USB δίσκος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.