Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Ερώτηση σχετικά με το mecool KM2 : ανοίγει από το κουμπί του control (on) αλλά δεν κλείνει από το control (off) σε stand by. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή μήπως παίζει χαλασμένο control?
πρεπει να πατησεις παρατεταμενα το κουμπι off και θα σου βγαλει επιλογη για να το κλεισεις.

Παιδια ποιο boxακι να πάρω για μια ειδική περίπτωση που έχω; Ο ενισχυτής δεν έχει hdmi (ναι καλά διαβάσατε) οπότε θέλω να βγάζει για ήχο οπτική. Και το hdmi να πηγαίνει κατευθειαν στην TV για εικόνα. Με άλλο λόγια θέλω εικόνα στην TV και ήχο από το στερεοφωνικό.
Οπότε πρέπει να δουλεύει ο ήχος από την οπτική ταυτόχρονα με την hdmi. Μην κόβει

Αν παίζει επίσημα και netflix/disney+ καλοδεχούμενο.

Λέτε να γίνεται κάτι τέτοιο με το mibox S ;

Έχω shield κι έβαλα αυτό
Μου κόστισε ~25€ με τα μεταφορικά.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει τώρα, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο --αν έχεις το κουτάκι.

Έχω shield κι έβαλα αυτό
Μου κόστισε ~25€ με τα μεταφορικά.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει τώρα, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο --αν έχεις το κουτάκι.
Σ' ευχαριστώ αλλά αφού βγάζει οπτική και το Mibox και το mecool , νομίζω είναι περιττό.

Το xiaomi έχει οπτική έξοδο από τα 3.5mm (συνδυασμός οπτικής και αναλογικής εξόδου).
Άρα η δουλειά γίνεται είτε με αντάπτορα + καλώδιο οπτικής ίνας ή
με καλώδιο οπτικής ίνας που η μία του άκρη έχει το αντίστοιχο βύσμα 3.5mm και η άλλη το κλασικό βύσμα toslink.
Δεν χρειάζεται HDMI splitter.

• Like
Reactions: billpeppas
Το xiaomi έχει οπτική έξοδο από τα 3.5mm (συνδυασμός οπτικής και αναλογικής εξόδου).
Άρα η δουλειά γίνεται είτε με αντάπτορα + καλώδιο οπτικής ίνας ή
με καλώδιο οπτικής ίνας που η μία του άκρη έχει το αντίστοιχο βύσμα 3.5mm και η άλλη το κλασικό βύσμα toslink.
Δεν χρειάζεται HDMI splitter.
το μεγαλυτερο συν του mecool ειναι οτι εχει συνδεση ethernet και δεν θα χρειαστει να δωσεις 25 ευρω για τον ανταπτορα,τον οποιο θα χρειαστει οπωσδηποτε το mi,
αφου το wifi του ειναι ασταθες και με πολλα θεματακια.
επιπλεον το Mecool υποστηριζει και dolby atmos κατι που το mi το εχει κοψει εδω και πολυ καιρο.
γενικα θεωρω καλυτερη αγορα το mecool εναντι του mi.

Δεν το συνέχισα, σταμάτησα στην παραγγελία . Το πήρα προ ημερών μεταχ λίγο πιο κατω

Ναι και εμένα μου βάζει μεταφορικά. Δε το πήγα παρακάτω γιατί αν πατήσω είναι η χρέωση

Θα θυμάστε ότι είχαν κυκλοφορήσει πριν κάτι χρόνια κάτι αρχεία με τσούχτρες με τεράστιο bitrate για να τεστάρουμε τα media players τοπικά ή μέσω δικτύου. Αυτά τα αρχεία όμως είναι στα 1080p.

Εχουν βγει ανάλογα αρχεία με μεγάλο bitrate, αλλά να είναι σε 4Κ ;

• Haha
Reactions: John Locke