Dion999
AVClub Addicted Member
Για το Mi box 2nd gen : σημερα θα παρω ενα και θα ηθελα να ρωτησω αν εχουμε κανενα θεμα με dolby vision, dolby atmos(μεσω kodi ή σε πλατφορμες), διαβασμα ntfs usb σκληρων?
Εχω και τα 2 (mibox 3rd edition kai mecool km2 plus). Το mibox ειναι πολυ πιο γρηγορο ιδιως στο ανοιγμα του. Δυστηχως ομως στην ποιοτητα εικονας (νομιζω κατι φταει με το android 14) στην cosmotetv μου κανει κατι σαν ghosting στα λευκα σχεδον σε ολα τα καναλια. Το ιδιο μου κανει και το homatics που εχει android 14 σε αντιθεση με το mecool km2 που ειναι μια χαρα αν και πολυ πιο αργο. Μετα εξαρταται ποσα θες να δωσεις.Ψάχνω ένα box για την τηλεόραση του σαλονιού.
Θα συνδέεται σε ηχομπαρα jbl 13.1.
Θα παίζει max, Disney, netflix και cosmote tv.
Ταινίες δε κατεβάζω.
Τι προτείνετε; Θέλω να στείλω το μποξ του ΟΤΕ στο χωριό οπότε αυτό ψάχνω να αλλάξω.
Mibox 3rd?
Km2 plus?
Υπάρχει ποιοτικό player για online streaming services, με όλα τα καλούδια της σωστής εικόνας; 23,976 output κλπ (μην μου πείτε xiaomi και fire TV)
Τι να το κάνει το AppleTV αν πάρει το shield (ειδικά αν δεν έχει iPhone κλπ);Apple TV 4K και Nvidia Shield.
Για streaming (που ρώτησε ο Τάσος), δεν έχει θέμα (Dolby digital bitstream περνάει).Το Apple TV λόγω του τρόπου που περνάει τον ήχο, από εμένα είναι big no.
Για streaming (που ρώτησε ο Τάσος), δεν έχει θέμα (Dolby digital bitstream περνάει).
Απλά το shield κάνει και αυτό και hd audio bitstream οπότε δεν έχει νόημα να έχεις και τα 2 (ειδικά αν δεν είσαι στο apple ecosystem)
Κανένα θέμα δεν έχει, πάρε το αφοβαΕπίσης πρέπει να είναι συμβατό με stremio και διαβάζω διάφορα θέματα ότι έχει το shield+stremio. Κάτι σπασίματα κλπ
Τι να το κάνει το AppleTV αν πάρει το shield (ειδικά αν δεν έχει iPhone κλπ);
Μια χαρά παίζει αλλά όντως θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει νέο μοντέλο τόσα χρόνια... Επίσης το Apple TV θα βγαλει νεο μοντελο φετος, το οποιο ευχομαι να εχει bitstream στον ηχο.Παίζει τόσο καλά ένα μηχάνημα του 2019 με android 9 ; Σε λίγο δεν θα μπαίνουν τα apps γιατί θα θέλουν νεότερη έκδοση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.