Πες μας για τι δουλειά το θες. Online streaming ή local playback?Καλησπερα . Μεταξυ zidoo z9x pro , z9x 8k και Dune HD Pro Vision 4K ποιο θα προτεινατε ? Αν και εκλεινα προς το z9x pro η διαφορα τιμης με το Dune ειναι πολυ μεγαλη
Ευχαριστω
Πες μας για τι δουλειά το θες. Online streaming ή local playback?Καλησπερα . Μεταξυ zidoo z9x pro , z9x 8k και Dune HD Pro Vision 4K ποιο θα προτεινατε ? Αν και εκλεινα προς το z9x pro η διαφορα τιμης με το Dune ειναι πολυ μεγαλη
Ευχαριστω
Για το Nokia έχω πολύ καλή άποψη μιας και το έχω σε χρήση κυρίως με τις εφαρμογές που αναφέρεις εδώ και ένα χρόνο.Μεταξυ mecool km2 plus deluxe και Νοκια 8010 ποιο θα προτεινατε;;;Κυριως για τις ελληνικες εφαρμογες streaming(cosmote-eon) και stremio
Εχω το google streamer και ειναι παρα παρα πολυ γρηγορο…Το μονο κακο ειναι οτι δεν παιζει την εφαρμογη ΕΟΝ και δεν ξερω αν θα παιξει καποια στιγμηΠάντως Nokia 8010 και Google streamer αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πουθενά από Ελλάδα. Εκτός βέβαια και αν θες να δώσεις 300 ευρώ στην αστεία τιμή που το έχει 1 κατάστημα. Από Ευρώπη πάλι πολύ δύσκολοι. Έχει κάποιος βρει κάτι λογικό σε τιμή.
Από την ώρα που η Thomson εξαγόρασε το κομμάτι των media players (και των tv αν δεν κάνω λάθος ) από την streamview έπαψε να βγαίνει οτιδήποτε με το όνομα Nokia.Τώρα το έψαξα λίγο!!! Δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη στο Amazon το 8010..... κουφό!
Στάλθηκε από το Pixel 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
, και ποια είναι η εμπορική του ονομασία πλέον?Από την ώρα που η Thomson εξαγόρασε το κομμάτι των media players (και των tv αν δεν κάνω λάθος ) από την streamview έπαψε να βγαίνει οτιδήποτε με το όνομα Nokia.
Για το box ρωτάωΟΙ τηλεοράσεις νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος ειχε ανακοινωθεί ότι θα βγαίνουν με το brand name της Thomson
Zidoo.Local playback ..και μονο !
Είναι η μητρική εταιρία, πάντα ήταν αν δεν κάνω λάθος.Υ.Γ. τι σχεση έχει η zidoo με τα eversolo και τα πουλάει πλέον μέσω του site της;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.