Νάσος Αγραφιώτης
AVClub Addicted Member
Όποια και να 'χει θα του βγάλει ενημέρωση ότι υπάρχει διαθέσιμη η 12.Παρεμπιπτόντως ποια έκδοση android έχει;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Όποια και να 'χει θα του βγάλει ενημέρωση ότι υπάρχει διαθέσιμη η 12.Παρεμπιπτόντως ποια έκδοση android έχει;
Το Ζ9Χ παιζει περισσότερα από το AppleTV και δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από ''σύγχρονες'' υλοποιήσεις.
Τα ανέλυσα παραπάνω.
Δεδομένα είναι, όχι ψυχολογία (σνομπ κλπ).
και γιατί δεν παίρνεις το tv box της Cosmote-όπως έκανα κι εγώ-να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;Θελουμε ενα Player για την κρεβατοκάμαρα κυριως για Cosmote TV. Τώρα εχουμε το Xiaomi MI Box (το πρώτο) αλλά τον τελευταίο καιρό τραβάει συνέχεια κολλήματα ειδικά στο replay TV
Να πάω σε Google TV ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε παρόμοιο budget ?
Πολυ ακριβο ρε γαμωτο το shield…Διαβασω οτι ολα τα παιδια εδω μεσα το εκθιαζετε και πιστευω δικαιολογημενα…Αλλα ξεφευγει παρα πολυ σε χρηματαΤο shield είναι μονόδρομος εάν θέλεις να παίζουν όλα και όπως πρέπει. και το chromecast 4κ είναι εξαιρετικό.
Ναι το σκεφτομαι σοβαρα για το streamer,μου αρεσει πολυ το chromecast 4K το οποιο θα μεταφερω στο δωματιο…Κολλαω μονο στο οτι δεν παιζει το ΕΟΝ που γραφουν τα παιδια παραπανω και σε δευτερη φαση πως θα το αγορασω απο εξωτερικο…Υπαρχει κεριπτωση να μην διορθωσουν το θεμα με την εφαρμογη ΕΟΝ;;;To chromecast 4k ειναι πραγματικα πολυ καλο. Αν επιμενεις για κατι ελαφρος καλυτερο εινα το καινουργιο μηχανημα της google, το google streamer
Σε σχεση με το 4k εχει 20% ταχυτερο επεξεργαστη, 4gb ram εναντι 2gb ram, δισκο 32GB εναντι 8GB και 1000αρι ethernet. Κοστος 120€
Βεβαια δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα και πρεπει να ψαχτεις με καποιν συγγεννη/φιλο σε Αυστρια, Γερμανια, Βελγιο, Γαλλια κλπ να σου το παραγγειλει απο το store.google.com
Shield και καθάρισες παίζει τα πανταΝαι το σκεφτομαι σοβαρα για το streamer,μου αρεσει πολυ το chromecast 4K το οποιο θα μεταφερω στο δωματιο…Κολλαω μονο στο οτι δεν παιζει το ΕΟΝ που γραφουν τα παιδια παραπανω και σε δευτερη φαση πως θα το αγορασω απο εξωτερικο…Υπαρχει κεριπτωση να μην διορθωσουν το θεμα με την εφαρμογη ΕΟΝ;;;
Τωρα ειδα το βγαζει στο skroutz σε ενα μαγαζι στη Ρουμανια,αλλο παλι και αυτο…Στα 180€ βεβαια
Ναι το ξερω,απλα ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη…Επισης ειναι ενα προιον 5ετιας και φοβαμαι να δωσω τοσα χρηματα μην τυχον και σιγα σιγα σταματησει η υποστηριξη του και εφαργογες οπως εον και cosmote παψουν σιγα σιγα να υποστηριζονταιShield και καθάρισες παίζει τα παντα
Αξίζει τα χρήματα είναι τόσο δυνατό δεν μετράει που είναι παλιό εγώ έχω ένα του 17 και του 19Ναι το ξερω,απλα ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη…Επισης ειναι ενα προιον 5ετιας και φοβαμαι να δωσω τοσα χρηματα μην τυχον και σιγα σιγα σταματησει η υποστηριξη του και εφαργογες οπως εον και cosmote παψουν σιγα σιγα να υποστηριζονται
Πρώτον και βασικό είναι plex server και μπορείς να βλέπεις σειρές ταινίες και έξω από το σπίτι από κινητό και τάμπλετ η άλλη τηλεόρασηΝαι το ξερω,απλα ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη…Επισης ειναι ενα προιον 5ετιας και φοβαμαι να δωσω τοσα χρηματα μην τυχον και σιγα σιγα σταματησει η υποστηριξη του και εφαργογες οπως εον και cosmote παψουν σιγα σιγα να υποστηριζονται
Καλο ακουγεται ολο αυτο…Το ψαχνω τωρα να δω πως γινεται…Ειμαι μεταξυ shield και google streamerΠρώτον και βασικό είναι plex server και μπορείς να βλέπεις σειρές ταινίες και έξω από το σπίτι από κινητό και τάμπλετ η άλλη τηλεόραση
Αυριο-μεθαυριο παραλαμβανω λογικα…Με ενδιαφερει να παιζει η εφαρμογη ΕΟΝ…Τωρα αυτο που λες για ασυμβατότητα με το android 14,λογικα θα το φτιαξουν καποια στιγμη,ετσι δεν ειναι;;;Επειδη δεν τα γνωριζω πολυ καλα αυτα…Χμμ δεν ήξερα οτι το Google Streamer εχει θέμα με το ΕΟΝ αππ. Πιθανό να παίζει θεμα συμβατοτητας του app με το Android Tv 14 που φοράει το streamer (το μοναδικο μεχρι στιγμης)