Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Εγραψα και σε αλλο νημα,σχετικα με την εμπειρια μου με την εφαρμογη ΕΟΝ.Μεχρι στιγμης την ειχα σε lg τηλεοραση σαν εφαρμογη,αλλα εβαλα σημερα το δοκιμαστικο σε ενα chromecast 4K και πηγαινε πολυ πιο γρηγορα σε αλλαγη καναλιων και μπρος πισω…Σκεφτομαι να παρω ενα καλο tv box λοιπον να βαλω εκει και το ΕΟΝ και cosmote ΤV κτλ απο τη στιγμη που τρεχουν πιο γρηγορα σε tV box
Υπαρχει καμια προταση παιδια;;;Πρεπει να κοιταω με 4 gb ram??

cretan

AVClub Enthusiast
4 September 2007
752
Το Ζ9Χ παιζει περισσότερα από το AppleTV και δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από ''σύγχρονες'' υλοποιήσεις.

Τα ανέλυσα παραπάνω.

Δεδομένα είναι, όχι ψυχολογία (σνομπ κλπ).

Μετά από λίγο ψάξιμο θυμήθηκα ότι είχα τελικά το Z9s . Καλό το 9Χ αλλά κοστίζει και τα διπλάσια ε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Θελουμε ενα Player για την κρεβατοκάμαρα κυριως για Cosmote TV. Τώρα εχουμε το Xiaomi MI Box (το πρώτο) αλλά τον τελευταίο καιρό τραβάει συνέχεια κολλήματα ειδικά στο replay TV
Να πάω σε Google TV ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε παρόμοιο budget ?

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,383
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Θελουμε ενα Player για την κρεβατοκάμαρα κυριως για Cosmote TV. Τώρα εχουμε το Xiaomi MI Box (το πρώτο) αλλά τον τελευταίο καιρό τραβάει συνέχεια κολλήματα ειδικά στο replay TV
Να πάω σε Google TV ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε παρόμοιο budget ?
και γιατί δεν παίρνεις το tv box της Cosmote-όπως έκανα κι εγώ-να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Διάβασε το μήνυμά μου στην προηγούμενη σελίδα.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Θελω ενα Tv box για Vodafone Tv,Cosmote tv,eon,apple tv,amazon prime και να τρεχουν καλα…
Εχω το chromecast 4k που δουλευει παρα παρα πολυ καλα…Με επιασε ο υπερκαταναλωτισμός μου και σκεφτομαι μηπως να παρω κατι καλυτερο…Σκεφτομαι shield αλλα βγαινει παρα πολλα σε χρηματα.Κατι αλλο υπαρχει που να ειναι καλυτερο απο το chromecast 4K σαν μηχανημα και σε λογικη τιμη;;

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Το shield είναι μονόδρομος εάν θέλεις να παίζουν όλα και όπως πρέπει. και το chromecast 4κ είναι εξαιρετικό.
Πολυ ακριβο ρε γαμωτο το shield…Διαβασω οτι ολα τα παιδια εδω μεσα το εκθιαζετε και πιστευω δικαιολογημενα…Αλλα ξεφευγει παρα πολυ σε χρηματα

alexxx

New member
13 December 2024
6
To chromecast 4k ειναι πραγματικα πολυ καλο. Αν επιμενεις για κατι ελαφρος καλυτερο εινα το καινουργιο μηχανημα της google, το google streamer

Σε σχεση με το 4k εχει 20% ταχυτερο επεξεργαστη, 4gb ram εναντι 2gb ram, δισκο 32GB εναντι 8GB και 1000αρι ethernet. Κοστος 120€

Βεβαια δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα και πρεπει να ψαχτεις με καποιν συγγεννη/φιλο σε Αυστρια, Γερμανια, Βελγιο, Γαλλια κλπ να σου το παραγγειλει απο το store.google.com

• Like
Reactions: Totti10

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
To chromecast 4k ειναι πραγματικα πολυ καλο. Αν επιμενεις για κατι ελαφρος καλυτερο εινα το καινουργιο μηχανημα της google, το google streamer

Σε σχεση με το 4k εχει 20% ταχυτερο επεξεργαστη, 4gb ram εναντι 2gb ram, δισκο 32GB εναντι 8GB και 1000αρι ethernet. Κοστος 120€

Βεβαια δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα και πρεπει να ψαχτεις με καποιν συγγεννη/φιλο σε Αυστρια, Γερμανια, Βελγιο, Γαλλια κλπ να σου το παραγγειλει απο το store.google.com
Ναι το σκεφτομαι σοβαρα για το streamer,μου αρεσει πολυ το chromecast 4K το οποιο θα μεταφερω στο δωματιο…Κολλαω μονο στο οτι δεν παιζει το ΕΟΝ που γραφουν τα παιδια παραπανω και σε δευτερη φαση πως θα το αγορασω απο εξωτερικο…Υπαρχει κεριπτωση να μην διορθωσουν το θεμα με την εφαρμογη ΕΟΝ;;;

Τωρα ειδα το βγαζει στο skroutz σε ενα μαγαζι στη Ρουμανια,αλλο παλι και αυτο…Στα 180€ βεβαια

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Ναι το σκεφτομαι σοβαρα για το streamer,μου αρεσει πολυ το chromecast 4K το οποιο θα μεταφερω στο δωματιο…Κολλαω μονο στο οτι δεν παιζει το ΕΟΝ που γραφουν τα παιδια παραπανω και σε δευτερη φαση πως θα το αγορασω απο εξωτερικο…Υπαρχει κεριπτωση να μην διορθωσουν το θεμα με την εφαρμογη ΕΟΝ;;;

Τωρα ειδα το βγαζει στο skroutz σε ενα μαγαζι στη Ρουμανια,αλλο παλι και αυτο…Στα 180€ βεβαια
Shield και καθάρισες παίζει τα παντα

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Shield και καθάρισες παίζει τα παντα
Ναι το ξερω,απλα ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη…Επισης ειναι ενα προιον 5ετιας και φοβαμαι να δωσω τοσα χρηματα μην τυχον και σιγα σιγα σταματησει η υποστηριξη του και εφαργογες οπως εον και cosmote παψουν σιγα σιγα να υποστηριζονται

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Ναι το ξερω,απλα ξεφευγει παρα πολυ στην τιμη…Επισης ειναι ενα προιον 5ετιας και φοβαμαι να δωσω τοσα χρηματα μην τυχον και σιγα σιγα σταματησει η υποστηριξη του και εφαργογες οπως εον και cosmote παψουν σιγα σιγα να υποστηριζονται
Αξίζει τα χρήματα είναι τόσο δυνατό δεν μετράει που είναι παλιό εγώ έχω ένα του 17 και του 19

• Like

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,132
Mitilini
Πρώτον και βασικό είναι plex server και μπορείς να βλέπεις σειρές ταινίες και έξω από το σπίτι από κινητό και τάμπλετ η άλλη τηλεόραση

• Like

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Πρώτον και βασικό είναι plex server και μπορείς να βλέπεις σειρές ταινίες και έξω από το σπίτι από κινητό και τάμπλετ η άλλη τηλεόραση
Καλο ακουγεται ολο αυτο…Το ψαχνω τωρα να δω πως γινεται…Ειμαι μεταξυ shield και google streamer
Σου ειπα τους φοβους μου για το shield,φοβαμαι μην σταματησει να υποστηριζει κοσμοτε και εον…Α και η τιμη του βεβαια στα 270€ εδω στην Ελλαδα

gorath

Senior Member
16 August 2006
626
Alimos, Greece
Το streamer και το shield εννοείται τα παίρνεις από amazon, κατά προτίμηση Γερμανία που έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα από 59 ευρώ και πάνω.

• Like

alexxx

New member
13 December 2024
6
Χμμ δεν ήξερα οτι το Google Streamer εχει θέμα με το ΕΟΝ αππ. Πιθανό να παίζει θεμα συμβατοτητας του app με το Android Tv 14 που φοράει το streamer (το μοναδικο μεχρι στιγμης)

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Χμμ δεν ήξερα οτι το Google Streamer εχει θέμα με το ΕΟΝ αππ. Πιθανό να παίζει θεμα συμβατοτητας του app με το Android Tv 14 που φοράει το streamer (το μοναδικο μεχρι στιγμης)
Αυριο-μεθαυριο παραλαμβανω λογικα…Με ενδιαφερει να παιζει η εφαρμογη ΕΟΝ…Τωρα αυτο που λες για ασυμβατότητα με το android 14,λογικα θα το φτιαξουν καποια στιγμη,ετσι δεν ειναι;;;Επειδη δεν τα γνωριζω πολυ καλα αυτα…