Καλησπέρα. Θα ήθελα κάποια βοήθεια καθώς προσπαθώ να καταλάβω την συνδεσμολογία nas-tv-media center.
Έχω μια LG C3, και θέλω να κάνω stream το περιεχόμενο μου στο (μελλοντικό μου) NAS μέσω της τηλεόρασης. Για να έχω τις full δυνατότητες (Dolby Atmos, Vision) τι πρέπει να προσέξω; Το direct play αρκεί; Το plex μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο στο NAS;
Αν βρίσκομαι σε λάθος κατηγορία, παρακαλώ κατατοπίστεμε στη σωστή.
Υπάρχει τρόπος να παίξει σωστα το Plex τα 4K h265 HEVC αρχεία?
Εχω 3 διαφορετικα box και ολα παιζουν κανονικα μεχρι και το τελευαταιο update τους euroleague tv. Τα box ειναι. xiaomi mi box, mecool km2 plus, και το box της cosmote tv.Θέλω ένα android box αποκλειστικά για να μπορεί να παίζει το Euroleague TV. Υποθέτω ότι λόγω κάποιου πρόσφατου update έπαψε να την υποστηρίζει το Zidoo X9S που έχει Android 6.0.1.
Δεν με ενδιαφέρουν λοιπές δυνατότητες, οπότε όσο πιο φτηνό, τόσο καλύτερα (αρκει να παίζει το app σωστά και η συσκευή να είναι αξιόπιστη, με σωστό wifi, και να μη χαλάσει σε 6 μήνες).
Android 6 φορανε και αυτά;Εχω 3 διαφορετικα box και ολα παιζουν κανονικα μεχρι και το τελευαταιο update τους euroleague tv. Τα box ειναι. xiaomi mi box, mecool km2 plus, και το box της cosmote tv.
Πολύ πιο νέες εκδόσειςAndroid 6 φορανε και αυτά;
Μισό...Επειδή το Xiaomi mi-box S μου έχει σπάσει τα νεύρα,θέλω ένα tv box που θα συνδεθεί στην tv της κρεβατοκάμαρας για να βλέπω κυρίως Netflix και ίσως λίγο Cosmote tv και ακόμα πιο λίγο,Stremio.Θα συνδεθεί με LAN.
Αρχικά σκέφτηκα το Firestick,με χαλάει όμως το ότι αφενός δεν έχει θύρα LAN-και ας λύνεται με αγορά αντάπτορα- και αφετέρου το ότι δεν μπορείς βάλεις άνετα εφαρμογές,με μεγάλο πρόβλημα στο Cosmote tv.
To Shield που έχω στο σαλόνι,ξεφεύγει από τον προυπολογισμό και επίσης,μετά από τις αναβαθμίσεις που έχουν κάνει,κάθε 3 και λίγο σταματάει να βλέπει το remote του.
Μάλλον καταλήγω στο box της Cosmote,αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί αν ποτέ σταματήσω να είμαι συνδρομητής Cosmote tv.
Yπάρχει σε κάτι Γερμανικά site αλλά στα λεφτά που το πουλάνε,αφενός δεν τα διαθέτω,αφετέρου αν τα διέθετα θα πήγαινα στο Shield.Μισό...
Ήθελα να σου γράψω για το Nokia 8010 από Amazon (εδώ είναι σε απαγορευτική τιμή) αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο, μάλλον ξεπούλησε. Μέχρι τότε μια χαρά είναι το box της Cosmote.
Όσον αφορά το fire tv, κατεβαίνει και παίζει κανονικά το Cosmote tv app από το appstore της συσκευής...Επειδή το Xiaomi mi-box S μου έχει σπάσει τα νεύρα,θέλω ένα tv box που θα συνδεθεί στην tv της κρεβατοκάμαρας για να βλέπω κυρίως Netflix και ίσως λίγο Cosmote tv και ακόμα πιο λίγο,Stremio.Θα συνδεθεί με LAN.
Αρχικά σκέφτηκα το Firestick,με χαλάει όμως το ότι αφενός δεν έχει θύρα LAN-και ας λύνεται με αγορά αντάπτορα- και αφετέρου το ότι δεν μπορείς βάλεις άνετα εφαρμογές,με μεγάλο πρόβλημα στο Cosmote tv.
To Shield που έχω στο σαλόνι,ξεφεύγει από τον προυπολογισμό και επίσης,μετά από τις αναβαθμίσεις που έχουν κάνει,κάθε 3 και λίγο σταματάει να βλέπει το remote του.
Μάλλον καταλήγω στο box της Cosmote,αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί αν ποτέ σταματήσω να είμαι συνδρομητής Cosmote tv.
To 4k gen2 γράφουν στο skroutz ότι δεν θυμάται το Cosmote tv.Άσε που μπλέκω με αντάπτορες για να έχω ίντερνετ αφού δεν έχει θύρα LAN.Όσον αφορά το fire tv, κατεβαίνει και παίζει κανονικά το Cosmote tv app από το appstore της συσκευής...
Επειδή το Xiaomi mi-box S μου έχει σπάσει τα νεύρα,θέλω ένα tv box που θα συνδεθεί στην tv της κρεβατοκάμαρας για να βλέπω κυρίως Netflix και ίσως λίγο Cosmote tv και ακόμα πιο λίγο,Stremio.Θα συνδεθεί με LAN.
1) δεν είναι κανένα μπλέξιμο ο αντάπτορας και 2) ούτε το xiaomi έχει θύρα lan. Κι αυτό θέλει αντάπτορα.To 4k gen2 γράφουν στο skroutz ότι δεν θυμάται το Cosmote tv.Άσε που μπλέκω με αντάπτορες για να έχω ίντερνετ αφού δεν έχει θύρα LAN.
Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με αυτές τις συσκευές ή ίσως,δεν τα πήγαιναν οι συσκευές καλά με εμένα.Ότι μάρκα από δαύτα και να έχω δοκιμάσει-Xiaomi-TP-LINK μέχρι και το πριν 1 χρόνο αγορασμένο AVM,το μόνο που έκαναν ήταν να ρίχνουν από καιρό σε καιρό όλο το δίκτυο ή να το κάνουν να σέρνεται ή να κολλάνε και να πρέπει να τα βγάζεις από το ρεύμα για να ξεκολλήσουν.Τα θεωρώ απάτη και σκουπίδια γι΄αυτό και όλα είναι πεταμένα σε ένα ντουλάπι.Μπορείς να βάλεις και extender π.χ. Mercusys ME30, εχει υποδοχη LAN το συγκεκριμένο και είναι φθηνό, από 18€ και με καλό σήμα.