Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Εγω γιατι το βλεπω πιο ακριβο,στα 228€;;;Καλημερα.Εκανα τη τρελλα και παραγγειλα το nvidia shield tv pro απο amazon de στα 191ε.Ελπιζω να μη βγαλει κανενα καινουριο μολις το πηρα.
https://www.dune-hd.com/products/dune-hd-premier-4k-pro ποιές οι διαφορές με το Shield ; Ποιο θεωρείτε καλύτερο ; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Τι να το κάνεις ; Για netflixοκαταστάσεις για online streaming;Εγώ παράγγειλα το Dune, όταν έρθει να δούμε τι ψάρια πιάνει...
Τι να το κάνεις ; Για netflixοκαταστάσεις για online streaming;
Το Premier δεν βγάζει DTS HD HR / MA και X bitstream.
Γιατί δεν πήγες στο Pro Vision 4K που τα παίζει και είναι και πιο φτηνό;
Φαντάζομαι λόγω κόστους (και καλά έκανε)Γιατί δεν πήγες και στο zidoo 8K; Τα ίδια δεν είναι ;
Τα menus δεν ήταν ποτέ δεδομένα, δυστυχώς.Πάντως το Dune pro one 8k plus που πήρα το καλοκαίρι (460 ευρώ) δεν παίζει τα μενού των dvd (παίζει μόνο το περιεχόμενο) και εγώ που έχω περάσει όλα μου τα dvd σε σκληρούς αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ παλαιότερα media players είτε με sigma chip είτε με realtek. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι όλα τα βασισμένα σε amlogic players έχουν αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να μην σας αφορά καθόλου το θέμα αλλά εμένα με ενόχλησε.
Θα ελεγα να πας σε κατι με 4gb ram,αλλα θα ανεβεις στα χρηματα που πρεπει να δωσεις…
Βρήκα από γνωστό ενα Google TV oπότε το θέμα λύθηκε προς το παρόν.και γιατί δεν παίρνεις το tv box της Cosmote-όπως έκανα κι εγώ-να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Διάβασε το μήνυμά μου στην προηγούμενη σελίδα.
OPX ANDROID TV STB SKYWORTH HY4415
Το νÎο SKYWORTH HY4415 Android Tv Box αποτελεί την ιδανική λÏση για να μετατρÎψεις οποιαδήποτε τηλεÏραση σε Smart TV.www.germanos.gr