Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

stempi

Established Member
13 May 2010
262
Καλημερα.Εκανα τη τρελλα και παραγγειλα το nvidia shield tv pro απο amazon de στα 191ε.Ελπιζω να μη βγαλει κανενα καινουριο μολις το πηρα.

• Like
Reactions: DrCat

karajim80

AVClub Addicted Member
23 September 2017
1,780
Και τι σε πειράζει αν βγάλει?
Εγώ είμαι με του 17 κι ακόμη
πάει τρένο και δεν σκέφτομαι
να το αλλάξω. Μόνη παραφωνία το
τηλεκοντρόλ του.

Same Sh1t... Different Day

• Like
Reactions: Xmoran

Pas

Established Member
11 April 2021
173
Πήρα το Nvidia TVShielrd 2019 pro ελαφρώς μεταχειρισμένο και έπαθα πλάκα.με τον πως παίζει δεν μου άρεσαν τα media players μου άρεσαν πάρα πολύ τα bule ray και ειδικά.αυτο που έχω το Panasonic UHD 820 η εικόνα είναι εξωπραγματική αλλά δεν γίνεται να αγοράζεις συνέχεια bule ray και.ετσι αναγκάστηκα και το πήρα και δεν το μετάνιωσα
Παίζει καταπληκτικά τις ταινίες από εξωτερικό δίσκο καθως και όλα τα φορμα του ήχου

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Καλημερα.Εκανα τη τρελλα και παραγγειλα το nvidia shield tv pro απο amazon de στα 191ε.Ελπιζω να μη βγαλει κανενα καινουριο μολις το πηρα.
Εγω γιατι το βλεπω πιο ακριβο,στα 228€;;;

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,102
Το Premier δεν βγάζει DTS HD HR / MA και X bitstream.

Γιατί δεν πήγες στο Pro Vision 4K που τα παίζει και είναι και πιο φτηνό;

18 June 2006
800
Πάντως το Dune pro one 8k plus που πήρα το καλοκαίρι (460 ευρώ) δεν παίζει τα μενού των dvd (παίζει μόνο το περιεχόμενο) και εγώ που έχω περάσει όλα μου τα dvd σε σκληρούς αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ παλαιότερα media players είτε με sigma chip είτε με realtek. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι όλα τα βασισμένα σε amlogic players έχουν αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να μην σας αφορά καθόλου το θέμα αλλά εμένα με ενόχλησε.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,102
Πάντως το Dune pro one 8k plus που πήρα το καλοκαίρι (460 ευρώ) δεν παίζει τα μενού των dvd (παίζει μόνο το περιεχόμενο) και εγώ που έχω περάσει όλα μου τα dvd σε σκληρούς αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ παλαιότερα media players είτε με sigma chip είτε με realtek. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι όλα τα βασισμένα σε amlogic players έχουν αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να μην σας αφορά καθόλου το θέμα αλλά εμένα με ενόχλησε.
Τα menus δεν ήταν ποτέ δεδομένα, δυστυχώς.

Και εγώ πάντως, αν είχα την επιλογή, θα πήγαινα σε Realtek (sigma μας έχει χαιρετήσει από πολύ παλιά) που έχει native (όχι μέσω Android) υποστήριξη.

Αλλα δυστυχώς όλοι πάνε σε amlogic / android πλέον.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Χρονια Πολλα.

Βλέπω αυτο στα 58€ αξιζει;

Η να παω σε mi box 2nd gen
Θα ελεγα να πας σε κατι με 4gb ram,αλλα θα ανεβεις στα χρηματα που πρεπει να δωσεις…
Με τα mi box ειναι μια ιστορια περιπλοκη για εμενα,εχω 3 προσωπικες εμπειριες και μονο 1 παει καλα,τα αλλα 2 κολλανε παρα πολυ

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
και γιατί δεν παίρνεις το tv box της Cosmote-όπως έκανα κι εγώ-να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Διάβασε το μήνυμά μου στην προηγούμενη σελίδα.
Βρήκα από γνωστό ενα Google TV oπότε το θέμα λύθηκε προς το παρόν.

• Like
Reactions: gorath

mosaicm

Established Member
15 December 2008
240
Καλησπερα . Μεταξυ zidoo z9x pro , z9x 8k και Dune HD Pro Vision 4K ποιο θα προτεινατε ? Αν και εκλεινα προς το z9x pro η διαφορα τιμης με το Dune ειναι πολυ μεγαλη
Ευχαριστω