Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δίπλα από τους υπότιτλους έχει και μια επιλογή για aspect ratio που νομίζω δεν υπήρχε πριν, δοκίμασε αυτό.
Ναι το έχω δει έχει επιλογές stretch,crop Δεν βοηθαει καμία. Πρέπει να κάνεις zoom out από τον προβολέα για να δεις. Ρε τι βλήματα είναι. Καλά θα φάνε κράξιμο στο GitHub από τους αμερικάνους και θα το βάλουν πάλι μέσα στην εικόνα.

Χμμμμ σε πολλά αρχεία βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει με exoplayer και προτείνει switch με vlc (το δικό του vlc)
Bεβαια το vlc ακόμα ένα έτη 2026 παίζει με κομπιάσματα...Δεν το βλέπουν τόσα χρόνια να το φτιάξουν ήθελα να ξερα....
Από ότι λένε αν κάνεις πίσω και την ξαναπαίξεις παίζει κανονικά με τον exoplayer:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Από ότι λένε αν κάνεις πίσω και την ξαναπαίξεις παίζει κανονικά με τον exoplayer:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν παύει να είναι bugιές όμως. Αντί να φτιάξουν τα σημαντικά ασχολούνται με τα μενού και τα εικονίδια.

Edit: το δοκίμασα και δεν ισχύει. Άπαξ και το βγάζει, πρέπει να διαλέξεις άλλο αρχείο.
Μάλλον γυρνάω στην 1.8.4. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προσθέσει η 1.9.4

Last edited:
Έχει βγει και νεότερη έκδοση του Stremio (1.9.5), με πιο καινούρια έκδοση του exoplayer. Οπότε δείτε αν διορθώθηκε το bug.

Η googletv/Androidtv έκδοση τρέχει σε πολλές διαφορετικές συσκευές (τηλεοράσεις, amazon devices, shield, googletv media players κοκ), οπότε λύνουν σιγά σιγα τα bugs που γίνονται report.
Σε amazon συσκευές παίζει οκ αλλα βγάζει κάποιο μήνυμα στην αρχη ότι χρειάζεται τα google services, θα το φτιάξουν στην επόμενη.
Σε μένα (Kinhank G1) σε βλέπω κάποιο θέμα. Έχει lipsync θέμα σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις (1.8.4 και μετά), αλλά λύνεται επιλέγοντας "Tunneled playback" στις ρυθμίσεις.

Επομένως κάτι αλλαξαν από τις 1.9.Χ εκδόσεις και άρχισαν τα bugs.
Το πειραματόζωο δεν το κάνω και να μου λένε συνέχεια στο support άνοιξε θέμα στο github. Κανέναν διάλογο δεν ανοίγω στο GitHub να αρχίζουμε τι hardware έχεις κλπ κάθε φορά.
Όοοοοοταν σοβαρευτούν και φτιάξουν stable έκδοση σφυρίξτε μου.

• Like
Reactions: furious99
Βάζουν τις νέες εκδόσεις του exoplayer (της google), του libvlc κλπ, οπότε βγαίνουν κάποια bugs.
Εγώ τις περνάω με το Downloader, αλλά δε διαγράφω τις προηγούμενες. Οπότε αν κάποια έχει πρόβλημα, κάνω απεγκατασταση το stremio και κάνω εγκατάσταση την προηγούμενη (από την επιλογή files του Downloader).

Τι προβλήματα αντιμετωπίζετε με τον exoplayer;
Δεν μου εχει τύχει κάποιο πρόβλημα.
Το βασικό πρόβλημα για μένα είναι ο επεξεργαστής του xiaomi mi box ο οποίος έχει τον ίδιο επεξεργαστη με την tv μου.
Ζορίζεται πολύ στα 4Κ αρχεία και συνήθως καταφεύγω σε 1080.
Αντίθετα στον υπολογιστή (windows 11) έχω παίξει νερό αρχεία 4Κ 90GB.
Δεν έχει να κάνει ούτε το καλώδιο ούτε το wifi.
Έχω κάνει όλες τις δοκιμές. Ειναι καθαρά θέμα επεξεργαστή.