Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Όταν λέμε τις ρυθμίσεις του vs10 λέμε την επεξεργασία εικόνας που κάνει αυτόματα ή και κάποιο ρυθμιστικό που πειραζεις μόνος σου;

Στο Playback:
-Content warnings OFF
-Reuse Last Link ON
-Preferred Audio Language ENGLISH
-Tunneled playback ON (για google streamer, αλλιώς αν δεν έχετε κολλήματα εικόνας μην το αλλάξετε)
-Auto Frame Rate & Resolution ON START/STOP
-Subtitles preferred language GREEK / Secondary ENGLISH
-Addon subtitles loading FAST STARTUP
-Text color OPACITY 60% (με ενοχλεί η φουλ φωτεινότητα υποτιτλων στην Oled)
-Custom playback buffers ON
και Initial Buffer 3sec (αντί 5)

Στην ενότητα Layout
-Poster Card Style ---) Width = COMPACT
-Card Depth Effect ON
Συμπληρώνω, exoplayer native memory ON (έκανε buffering σε high bitrate remux στο google streamer και σταμάτησαν με αυτο).

Last edited:
Μπα όχι. Μια χαρά βλέπω παίζει με exoplayer , Tunneled OFF, Native Memory OFF. Dolby Vision Auto.
Εννοείται όπως σε όλες τις ταινιες δεν έχει ήχο στο DTS και χρησιμοποιώ AC3 track.
Μήπως παίζουν στο σπίτι ταυτόχρονα κι άλλοι ;
Ναι έχει υψηλό bitrate μόνιμα μεταξύ 90-95mbps !
Και το Twisters χτυπάει τρελά bitrate να ξέρεις. Έχω δει πάνω από 100+

Εν τω μεταξύ έχει ξεσκισκτεί το Nuvio στα updates. Κάθε μέρα update. Δεν ξέρω τι φτιάχνουν.

Επίσης ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ DTS-HD με Nuvio και με Exoplayer (ο Libmpv δεν παίζει καλά κάνει σπασιματάκια).
Πηγαίνετε στο audio-decoder priority-prefer app decoders Ffmpeg.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι διαλέξετiε software decoding επομένως την αποδικιποιηση την κανει το media player και ο AV γράφει Multichannel In.
Μια χαρά ακούγεται. Από την μούγκα είναι προτιμότερο.
Τουλάχιστον το Nuvio δίνει την επιλογή. Στο Stremio ύπνος βαθύς, ακόμα πετάνε φελλούς στα βαρέλια, ατελείωτα bugs.....

Last edited:
Γεια σας
Θέλω να αγοράσω ένα media player που να μεταδίδει, κατά προτίμηση ασύρματα, εικόνα στην τηλεόραση μου Sony. Θα μπορεί να χρησιμεύσει αργότερα και σαν πηγή ήχου στο ηχοσύστημα όταν αντικατασταθεί ο αρχαίος συνδυασμός Electrocompanient - Rotel με έναν σύγχρονο AV ενισχυτή (ή προενισχυτή ενισχυτή); Σαν πηγή εικόνας για έναν βιντεοπροβολέα short throw;
Τι να προσέξω;
Τι προτείνετε οι γνώστες;
Dune HD Pro Vision 4K Αυτό εδώ τι λέει; Κάνει αυτά που θέλω;

Γεια σας
Θέλω να αγοράσω ένα media player που να μεταδίδει, κατά προτίμηση ασύρματα, εικόνα στην τηλεόραση μου Sony. Θα μπορεί να χρησιμεύσει αργότερα και σαν πηγή ήχου στο ηχοσύστημα όταν αντικατασταθεί ο αρχαίος συνδυασμός Electrocompanient - Rotel με έναν σύγχρονο AV ενισχυτή (ή προενισχυτή ενισχυτή); Σαν πηγή εικόνας για έναν βιντεοπροβολέα short throw;
Τι να προσέξω;
Τι προτείνετε οι γνώστες;
Dune HD Pro Vision 4K Αυτό εδώ τι λέει; Κάνει αυτά που θέλω;

Δεν ξέρω τα μοντέλα του "αρχαίου" συνδυασμού σου Electrocompanient - Rotel , αλλά πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα πάρεις τον ήχο τους από AV ενισχυτή.. τουλάχιστον αν δεν κοστίζει έναν σκασμό λεφτά ....