Αγορά νέου μοντέλου αυτοκινήτου ή του παλαιού σε καλή τιμή;

Άλλο που κοιτάω είναι το golf plus 1.6 tdi με 105 ίππους και χώρο αποσκευών των 395 λίτρων!
Θα κανονίσω να το οδηγήσω και να το δω από κοντά και αυτό.

παρε να μπλέξεις με γραμματείς και φαρισαίους...

Φίλος με συνεργείο αυτοκινήτων μου είπε καλύτερα να μην μπλέξω με τον Σαρακάκη.
Φίλε ρίξε μια ματια και στο καινούργιο το Lancer 1600.http://autocarnet.blogspot.com/2011/04/mitsubishi-lancer-1600cc.htmlOσο για τον Σαρακάκη, εμείς οι κάτοχοι τον αναφέρουμε ως "ακατανομαστο", αλλά σε πληροφορώ ότι τα πράγματα σε γενικές γραμμές έχουν αλλάξει, προς το καλύτερο πάντα.Ενα είναι το σίγουρο πάντως.Συνεργείο μόνο για τα σέρβις του.Και οικονομικότατα.Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, στην διάθεσή σου.Και επαναλαμβάνω.Δεν χάνεις απολύτως τίποτα με μιά ματιά.

...εμείς οι κάτοχοι τον αναφέρουμε ως "ακατανομαστο", αλλά σε πληροφορώ ότι τα πράγματα σε γενικές γραμμές έχουν αλλάξει, προς το καλύτερο πάντα.Ενα είναι το σίγουρο πάντως.Συνεργείο μόνο για τα σέρβις του.

χαχα σωστός... τρέμει το φυλλοκάρδι μου με όσα έχω ακούσει!

Για το service μακάρι... Στα τέλη Μαρτίου πάω για το πρώτο, θα δείξει!

+++
Γιάννη αν θες αυτοκίνητο οικονομικό ασφαλές και ευρύχωρο, αλλά λιτό εσωτερικά, όχι γκάζια, όχι μούρη... δες και το misusβisi sportback.

Και αυτό πολύ καλό. :grinning-smiley-043

Το έχει φίλη απο τη δουλειά και έπαθα πλάκα με το σαλόνι του... εντελώς διαφορετική κατηγορία (σε χώρους βέβαια γιατί σε χλίδα είναι πίσω και αυτό)

Γιάννη αν θες αυτοκίνητο οικονομικό ασφαλές και ευρύχωρο, αλλά λιτό εσωτερικά, όχι γκάζια, όχι μούρη... δες και το misusβisi sportback.

Ευρύχωρο μικρό και Βενζίνη το Honda Jazz είναι μονόδρομος...

Νίκο είναι μεγάλο σε μήκος αν και οι χώροι του είναι ότι πρέπει.

KleKoR ο χώρος αποσκευών του είναι μικρότερος από ότι θα ήθελα.

340 λίτρα βρε, για αμάξι 3.90 μέτρα... αν ψάχνεις μικρό με χώρους είναι μονόδρομος... κάνε μια βόλτα δες το, μπες μέσα... δεν του φαίνεται.. είναι τεράστιο...

Παιδιά για χώρους απίστευτους,τιμή φουλ γύρω στα 14000-14500,μικρές καταναλώσεις καυσίμου,130 ευρώ τέλη κτλ...Skoda Roomster...

Αμφιλεγόμενης αισθητικής βέβαια,(το scout προσωπικά μου αρέσει )αλλά τίμιο πιστεύω.

Ποια εταιρία δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο για τεστ οδήγησης;

Η vw για το golf plus!

Κάνεις με το απλό golf, διότι όπως είπε ο πωλητής είναι το ίδιο όχημα!
Τοτε γιατί βγήκε και αυτό το μοντέλο;
Καμία απάντηση...
Μοντέλο που δεν μπορώ να το τεστάρω δεν το αγοράζω!
Άσε που θέλουν και 6 μήνες αναμονή μέχρι να έρθει (για αγορά)!!!
Πάνε καλά;

Ποια εταιρία δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο για τεστ οδήγησης;

Η vw για το golf plus!

Κάνεις με το απλό golf, διότι όπως είπε ο πωλητής είναι το ίδιο όχημα!
Τοτε γιατί βγήκε και αυτό το μοντέλο;
Καμία απάντηση...
Μοντέλο που δεν μπορώ να το τεστάρω δεν το αγοράζω!
Άσε που θέλουν και 6 μήνες αναμονή μέχρι να έρθει (για αγορά)!!!
Πάνε καλά;

Σε ποια vw πηγές; Εγώ το πόλο το οδήγησαν στον Φιλιπαιο

Να ρωτησω κατι (δεν ξερω αν εχει ειπωθει νωριτερα)

Ποιες ειναι οι απαιτησεις που εχεις απο ενα αυτοκινητο. πχ εχεις μικρα παιδια, κανει μεγαλα ταξιδια συχνα, πολλα χλμ, κλπ.
Σε ενδιαφερει να εχει πολυ χαμηλο τεκμηριο ?

Θέλω ένα αμάξι με χώρους (400 λίτρα αποσκευών τουλάχιστον), μικρό σχετικά μήκος αυτοκινήτου (4300 το πολύ), 5θυρο, όχι τούρμπο (αν γίνετε), να μην κάει τα άντερα του και γιαπωνέζικο θα προτιμούσα, δεν θα έπαιρνα ποτέ Ιταλικό και Γαλικό.

Παιδί έχω ένα και θα έρθει και δεύτερο κάποτε..., ταξίδια δεν κάνω παρά μόνο το καλοκαίρι για διακοπές και αν τύχει άλλο ένα στις γιορτές.
Χλμ που κάνω είναι 10000 το χρόνο περίπου, τα 9000 εντός πόλης.

Απάντηση: Re: Αγορά νέου μοντέλου αυτοκινήτου ή του παλαιού σε καλή τιμή;

Θέλω ένα αμάξι με χώρους (400 λίτρα αποσκευών τουλάχιστον), μικρό σχετικά μήκος αυτοκινήτου (4300 το πολύ), 5θυρο, όχι τούρμπο (αν γίνετε), να μην κάει τα άντερα του και γιαπωνέζικο θα προτιμούσα, δεν θα έπαιρνα ποτέ Ιταλικό και Γαλικό.

Παιδί έχω ένα και θα έρθει και δεύτερο κάποτε..., ταξίδια δεν κάνω παρά μόνο το καλοκαίρι για διακοπές και αν τύχει άλλο ένα στις γιορτές.
Χλμ που κάνω είναι 10000 το χρόνο περίπου, τα 9000 εντός πόλης.

Οικονομικα?

Εγω που "κοιταω" για την γυναικα με παρομοια κριτηρια κλινω προς το Jazz...

ειναι ομως ακριβο.

Aν καταφερεις να το δουλεψεις μετα το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αυτο που ρωτας.Καλυτερα ρεζερβα, δεν ξερεις σε ποιο σημειο θα σου γινει η στραβη.Στην παραπανω ερωτηση σου η απαντηση ειναι μαλλον honda civic :p

Το κιτ επισκευής δεν είναι τίποτα δύσκολο.
Πάνω στην ηλεκτρική τρόμπα βιδώνει το φιαλίδιο με το ειδικό υγρό και απλά φουσκώνεις.
Δεν επιτρέπεται πάντως να γίνουν πολλά χλμ (μέχρι περίπου 100) και με χαμηλές ταχύτητες.
Έχω ένα που το πήρα παλιά να υπάρχει αν και είχα ρεζέρβα, γιατί άμα βαριέσαι, κάνει κρύο, είναι νύχτα, βρέχει, φοράς κοστούμι κ.τ.λ που να τραβιέσαι...
Δεν χαλάει το λάστιχο.
Δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω ποτές ολοκληρωμένο.
Μόνο σκέτη την τρόμπα που είναι πολύ πρακτική (έλεγχος πίεσης/συμπλήρωμα, ποδήλατα, μπάλλες, σωσίβια) και ποιοτικά δεν έχει σχέση με κάτι κινέζικα κομπρεσοράκια μιας χρήσης.

Re: Απάντηση: Αγορά νέου μοντέλου αυτοκινήτου ή του παλαιού σε καλή τιμή;

Aν καταφερεις να το δουλεψεις μετα το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι αυτο που ρωτας.Καλυτερα ρεζερβα, δεν ξερεις σε ποιο σημειο θα σου γινει η στραβη.Στην παραπανω ερωτηση σου η απαντηση ειναι μαλλον honda civic :p

Skoda yeti diesel, δεν έχει ρεζέρβα!
Το civic έχει!

Το κιτ επισκευής δεν είναι τίποτα δύσκολο.
Πάνω στην ηλεκτρική τρόμπα βιδώνει το φιαλίδιο με το ειδικό υγρό και απλά φουσκώνεις.
Δεν επιτρέπεται πάντως να γίνουν πολλά χλμ (μέχρι περίπου 100) και με χαμηλές ταχύτητες.
Έχω ένα που το πήρα παλιά να υπάρχει αν και είχα ρεζέρβα, γιατί άμα βαριέσαι, κάνει κρύο, είναι νύχτα, βρέχει, φοράς κοστούμι κ.τ.λ που να τραβιέσαι...
Δεν χαλάει το λάστιχο.
Δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω ποτές ολοκληρωμένο.
Μόνο σκέτη την τρόμπα που είναι πολύ πρακτική (έλεγχος πίεσης/συμπλήρωμα, ποδήλατα, μπάλλες, σωσίβια) και ποιοτικά δεν έχει σχέση με κάτι κινέζικα κομπρεσοράκια μιας χρήσης.

Ποιας μάρκας;

Γιατί διάβασα ότι χαλάνε το λάστιχο και το ψάχνω το θέμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέου μοντέλου αυτοκινήτου ή του παλαιού σε καλή τιμή;

Της KIA είναι.