Αγορα νεου πικαπ

Ανήκω κα εγώ σε αυτήν την κατηγορία αγοραστών που έφτυναν την Clearaudio μέχρι που έτυχε να ακούσω αυτό που τώρα έχω και να χάσω τον ύπνο μού!!!
Όσο για την κεφαλή talismann της ίδιας εταιρίας η ακρόαση της είναι μοναδική εμπειρία αφου συνδυάζει απίστευτη έκταση και δυναμισμό με φοβερή γλύκα και μουσικότητα και μεσαίες που θα μπέρδευαν οποιονήποτε φάν του αγγλικού ήχου ως προς την προέλευσή της.
Εγώ απλά προκαλώ οποιονδήποτε να πάει να ακούσει το εν λόγω πλάτω(performance).Είμαι σίγουρος οτι θα τα χάσει...Ενδεικτικά λέω πως εάν μου έλεγαν πως αυτός ο συνδυασμός πλατώ κεφαλής έχει 6 χιλιάρικα θα το δικαιολογούσα ..απλά δέν θα μπορούσα να το αγοράσω..
Σε ευχαριστώ ώ Clearaudio..
:HTEHEH56:

Last edited:
Φιλε PETROULOP η τελευταια αναβαθμιση στο ambient που εκανα αφορα τον βραχιονα unify direct wire και κεφαλη η da vinci. Αυτο που ακουγεται δεν περιγραφεται. Μιλαμε για δυναμικα μουσικοτητα αναλυση απο αλλο πλανητη. Τι να λεμε τωρα. Προκαλω οποιονδηποτε να ερθει να ακουσει και να μου πει μετα...

υγ. γνωριζοντας το ηθος σας απο πολλους συνφορουμιτες που σας ξερουν ζητω συγνωμη αν σας προσβαλα αθελα μου στα πλαισια των φιλικων χαιφιντελιστικων πειραγματων που συνηθιζω να κανω.

Δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγως για να ζητήσετε συγνώμη.

Τα πλατώ με ανάρτηση μπορεί να βρίσκονται "εκτός μόδας" αλλά πιστεύω ότι έχουν και αυτά σημαντικά πλεονεκτήματα.

Παντως ο prophet αν και δεν συμφωνω με ολα οσα πιστευει, τα λεει εξω απο τα δοντια και δεν μασαει τα λογια του.

Αυτο οφειλλω να του το αναγνωρισω (εχει το θαρρος της γνωμης του) και νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο η κατηγορια για να αναψουν και λιγακι τα αιματα.

Η πολλη διπλωματια βλαπτει...

Ευχομαι σε όλους καλο χειμωνα και μια καλη χαιφιντελιστικη σεζον με υπεροχες ακροασεις, ενδιαφερουσες συγκρισεις, κτλ, κτλ...

....Αραγε ποιος να ειναι αυτος ο prophet??

37-%20ST.%20ELIAS%20THE%20PROPHET.jpg

geia sas eyxaristw poly ton kyrio theofilako gia ta kalla tou logia emena proswpika me anevazei san anthrwpo kai ontws opws apodeixtei apo polla lathoi tou parelthontos h poly eleytheria vlaptei dioti ginontai kai eytrapella.kyrie theofilako tha perasw kapoia stigmh apo to magazi sas na gnwristoume apo konta mia kai exete kai thn spoudaia egglezikh etairia origin live.tous filikous mou xairetismous prophet

η οποια στην Ελλαδα δεν εχει τυχει της αναγνωρισης που της αξιζει απο τους μουσικοφιλους

η οποια στην Ελλαδα δεν εχει τυχει της αναγνωρισης που της αξιζει απο τους μουσικοφιλους

Υπήρχαν-υπάρχουν demo στην αντιπροσωπεία για ν' ακούσει κανείς;-bye-

Last edited:
Δυστυχως δεν ειμαι κουμπαρος με τον.......Mark Baker της Origin Live και αυτη την στιγμη διαθετουμε σαν demo......μονο το κορυφαιο πακετο πλατο-βραχιονα (Sovereign-Enterprise) της εταιριας σε μονιμη επιδειξη..-bye-

Τι να κανουμε? Οι κουμπαριες εχουν και τα προνομια τους...

Αλλος εχει το ονομα κι αλλος την ΧΑΡΗ ομως..

Απάντηση: Re: Αγορα νεου πικαπ

Δυστυχως δεν ειμαι κουμπαρος με τον.......Mark Baker της Origin Live και αυτη την στιγμη διαθετουμε σαν demo......μονο το κορυφαιο πακετο πλατο-βραχιονα (Sovereign-Enterprise) της εταιριας σε μονιμη επιδειξη..-bye-

Τι να κανουμε? Οι κουμπαριες εχουν και τα προνομια τους...

Αλλος εχει το ονομα κι αλλος την ΧΑΡΗ ομως..

Για πές-για πές!

Θα ηθελα να προσθεσω επισης οτι χρεη phonο stage εκτελει το πασιγνωστο και μη εξαιρεταιο Manley Steelhead ελεω της αντιπροσωπευσης πλεον του μεγαλου αυτου λαμπατου αμερικανικου θρυλου (Manley Labs) απο την εταιριας μας, στην χωρα μας.

Οποτε νομιζω οτι το αναλογικο μας front end αναβαθμιζεται καθετα και καθισταται πλεον ακρως ενδιαφερον στο να το ακουσει και να παρει μια γευση κανεις.

Οσοι πιστοι ειναι καλοδεχουμενοι..