Αγορά νέου τάμπλετ

Απάντηση: Φτηνό tablet για δώρο

Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό. Είναι πολύ γενικό. Προφανώς θα λες ότι τα tablet της Asus είναι καλύτερα. Δεν αποκλείεται, αλλά το θέμα είναι πόσο κοστίζουν. Και σίγουρα παραπάνω από τα Asus θα βρίσκονται άλλα, καλύτερα, αλλά ακόμα ακριβότερα. Το ξεκαθάρισα ότι η έρευνα ήταν το καλύτερο που μπορούσα να βρω μέχρι τα 85 ευρώ που έδωσα, αν και η τιμή του αλλού ξεκινάει από τα 79 ευρώ. Και είδες από αυτά που έγραψα, τι σαβούρα υπάρχει σε αυτά τα λεφτά. Asus δεν είδα κανένα σε αυτά τα λεφτά. Από επώνυμα μόνο ένα Lenovo είδα, που και αυτό ήταν σε προσφορά λίγων ημερών, γιατί κανονικά ήταν πάνω από αυτό το όριο. Και είχε σε όλα χειρότερες προδιαγραφές. Να σκεφτείς είχε 512 MB RAM. Αλλά και μικρότερες κάμερες, μπαταρία κτλ. Δυστυχώς όταν έχεις αυστηρά καθορισμένο (και μικρό) budget, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, και ψάχνεις με διαφορετικά κριτήρια.

Re: Απάντηση: Φτηνό tablet για δώρο

Καλημέρα ,
για να μη ξεκινάνε χίλια posts με παρόμοιο θέμα αποφάσησα να γράψω εδώ .
Σκέφτομαι να πάρω ένα tablet wifi για πλοήγηση στο διαδύκτιο , να βλέπω κάνα βιντεάκι και να μπορώ να ακούω λίγο
μουσική ταυτόχρονα αξιοπρεπώς .
Να πώ ότι δεν έχω ιδέα από android συσκευές δεν είχα ποτέ . Το budget περίπου 100 ( άντε λίγο παραπάνω λόγω παιδιών και
κατά συνέπεια πολύ αυξημένων πιθανοτήτων να γίνει ιπτάμενο ) .
Από το ψάξιμο που έκανα βρήκα τα εξής : 1 ) http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/TAB-74W.aspx#Properties καλά χαρακτηριστικά
και από ελληνική εταιρεία ( κινέζικο oem βέβαια )
2 )http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...Fi-Black,99452,480514,1325377.html?langId=-18
3 ) http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/tablets-accessories/tablets/tablet-bitmore-wtab101
βρήκα και αρκετά άλλα με παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δύο πρώτα δεν τα βάζω να μην γεμίσει το νήμα Links .
Το 3 το έβαλα παρόλο που ξεφεύγει από το budget γιατί είναι win οπότε για εμένα τον άσχετο θα είναι πιο εύκολα τα
updates αφού θα τα κάνει μόνο του ( και είναι σίγουρο ότι σε κάποιο android κάποια στιγμή θα με πιάσει η λαλακία να αρχίζω να
πειραζω και μπορεί να το στείλω αδιάβαστο ) 32GB flash memory δυνατότερος ( ; ) επεξεργαστής , 8ρι και σε αντίθεση με άλλα κινέζικα
έχει μια μεγάλη εταιρεία που το εισάγει ( Info Quest βέβαια δεν ξέρω τι λέει σαν αντιπροσωπεία έχω διαβάσει και θέτικα αλλά και αρνητικά σχόλια ) .
Επίσης με μια αναζήτηση που έκανα φαίνονται ποιοτικά ( για κινέζικα ) και με σχετικά καλές αξιολογήσεις .

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Τα links είναι τα πρώτα που βρήκα μπροστα μου τα καταστήματα δεν σημαίνουν κάτι και η
αγορά θα γίνει από Ελλάδα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτηνό tablet για δώρο

Καλημέρα ,
για να μη ξεκινάνε χίλια posts με παρόμοιο θέμα αποφάσησα να γράψω εδώ .
Σκέφτομαι να πάρω ένα tablet wifi για πλοήγηση στο διαδύκτιο , να βλέπω κάνα βιντεάκι και να μπορώ να ακούω λίγο
μουσική ταυτόχρονα αξιοπρεπώς .
Να πώ ότι δεν έχω ιδέα από android συσκευές δεν είχα ποτέ . Το budget περίπου 100 ( άντε λίγο παραπάνω λόγω παιδιών και
κατά συνέπεια πολύ αυξημένων πιθανοτήτων να γίνει ιπτάμενο ) .
Από το ψάξιμο που έκανα βρήκα τα εξής : 1 ) http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/TAB-74W.aspx#Properties καλά χαρακτηριστικά
και από ελληνική εταιρεία ( κινέζικο oem βέβαια )
2 )http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...Fi-Black,99452,480514,1325377.html?langId=-18
3 ) http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/tablets-accessories/tablets/tablet-bitmore-wtab101
βρήκα και αρκετά άλλα με παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δύο πρώτα δεν τα βάζω να μην γεμίσει το νήμα Links .
Το 3 το έβαλα παρόλο που ξεφεύγει από το budget γιατί είναι win οπότε για εμένα τον άσχετο θα είναι πιο εύκολα τα
updates αφού θα τα κάνει μόνο του ( και είναι σίγουρο ότι σε κάποιο android κάποια στιγμή θα με πιάσει η λαλακία να αρχίζω να
πειραζω και μπορεί να το στείλω αδιάβαστο ) 32GB flash memory δυνατότερος ( ; ) επεξεργαστής , 8ρι και σε αντίθεση με άλλα κινέζικα
έχει μια μεγάλη εταιρεία που το εισάγει ( Info Quest βέβαια δεν ξέρω τι λέει σαν αντιπροσωπεία έχω διαβάσει και θέτικα αλλά και αρνητικά σχόλια ) .
Επίσης με μια αναζήτηση που έκανα φαίνονται ποιοτικά ( για κινέζικα ) και με σχετικά καλές αξιολογήσεις .

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Τα links είναι τα πρώτα που βρήκα μπροστα μου τα καταστήματα δεν σημαίνουν κάτι και η
αγορά θα γίνει από Ελλάδα .

Από χαρακτηριστικά, μία χαρά φαίνονται.
Το πρώτο είναι Crystal Audio, αλλά αυτό είναι το όνομα που του δίνει ο εισαγωγέας. Δεν ξέρουμε σε αυτές τις περιπτώσεις την αρχική εταιρία κατασκευής του tablet για να ξέρουμε πόσο καλό, ή μάλλον πόσο γερό μπορεί να είναι.
Επίσης σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις και το καπέλο του εισαγωγέα. Δηλαδή μπορεί το ίδιο tablet να μπορεί να αγοραστεί φθηνότερα χωρίς το όνομα Crystal Audio. Άρα να είναι άλλης, χαμηλότερης κατηγορίας. Πάντως τα χαρακτηριστικά του μία χαρά φαίνονται. Και υπάρχει και service.
Προσοχή μόνο, μήπως δεν υπάρχει το google play, οπότε και η δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές από εκεί. Τότε θα υπάρχει άλλο, μικρότερο κατάστημα εφαρμογών. Το κάνουν αυτό οι έλληνες εισαγωγείς, μάλλον για οικονομία. Ας πούμε κανένα TurboX του Πλαισίου δεν έχει google play. Και έχει μία σχετική φασαρία για να εγκατασταθεί.
Το δεύτερο είναι κινέζικο, αλλά επώνυμη μάρκα, γνωστή και από υπολογιστές και laptops. Και έχει και google play. Για να πω την αλήθεια, εγώ αυτό θα διάλεγα.
Αλλά μόνο και μόνο γιατί το τρίτο είναι Windows. Δεν τα ξέρω καθόλου τα Windows, απλά ξέρω ότι είναι αρκετά μικρότερος ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών σε σχέση με ios ή android. Μου αρέσει όμως ο επεξεργαστής Intel. Έχω android tablet με Intel, και έχει πολύ καλή απόδοση.
Το τελευταίο που λες είναι οχτάρι. Δηλαδή μεγαλύτερη οθόνη. Και αυτό σίγουρα μετράει.

Re: Φτηνό tablet για δώρο

Καλημέρα σε όλους ,
εχθές το βράδυ πέρναγα από ένα Κοτσόβολο και μπήκα να ρίξω μια ματιά στα tablet καθώς δεν έχω ιδέα όπως είπα πιο πριν .
Είδα το Lenovo ,ένα Vero το LG V 500 και κάποια Samsung .
Ρε παιδιά εκεί που έλεγα κοντεύω να αποφασίσω μπλέχτηκα πάλι .
Και όχι γιατί δεν ξέρω τι θέλω - χρειάζομαι αλλά γιατί καμία μα καμία σχέση οι οθόνες στα κινέζικα και στα επώνυμα .
Δεν μιλάω για αναλύσεις κλπ , προσωπικά θεωρώ ότι για απλή χρήση και 800*600 ( που λέει ο λόγος ) επαρκεί .
Αλλά για την εμπειρία της χρήσης - πλοήγησης .
Στα τα κινέζικα το χέρι ψιλοκολάει και χρειάζετε να είσαι αρκετά πιο ακριβής επίσης υπήρχε και μια καθυστέρηση ( δεν νομίζω να οφείλετε σε επεξεργαστή ή
λογισμικό όλα ήταν 4πύρηνα και έκδοση android 4,χ,χ ) στα LG Samsung σα να κινείς το χέρι σου στον αέρα . Ειδικά στο LG (με τα Samsung δεν ασχολήθηκα
πολύ γιατί δεν υπήρχε το 8ρι wifi ) απλά `ονειρο` καμία σχέση .
Και σαν να μην έφταναν αυτά χαζεύοντας σήμερα στο διαδύκτιο πετυχαίνω στο Tab 3 8 Wifi στα 122,00 Ευρώ ( 2πύρηνο στο 1,5 με 1,5 ΜΒ μνήμης ) .
Λέω να το χτυπήσω για απλό σερφάρισμα , κανα παιχνιδάκι - βιντεάκι - ταινία νομίζω θα είναι υπεραρκετό . Τί λέτε κι εσείς ;

Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .

Για πλακα να το χτυπησεις.
Αυτο και το LG g pad 8.3 (το οποιο εχω) ειναι super γι αυτα που θελεις.

Επίσης εχεις δικιο για τα κινεζικα. Τα δοκιμασα κι εγω και μετα γυρισα στα επωνυμα.
Δεν πανε να εχουν 16 πυρηνους επεξεργαστες, η εμπειρια χρησης ειναι μηδεν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτηνό tablet για δώρο

Από χαρακτηριστικά, μία χαρά φαίνονται.
Το πρώτο είναι Crystal Audio, αλλά αυτό είναι το όνομα που του δίνει ο εισαγωγέας. Δεν ξέρουμε σε αυτές τις περιπτώσεις την αρχική εταιρία κατασκευής του tablet για να ξέρουμε πόσο καλό, ή μάλλον πόσο γερό μπορεί να είναι.
Επίσης σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις και το καπέλο του εισαγωγέα. Δηλαδή μπορεί το ίδιο tablet να μπορεί να αγοραστεί φθηνότερα χωρίς το όνομα Crystal Audio. Άρα να είναι άλλης, χαμηλότερης κατηγορίας. Πάντως τα χαρακτηριστικά του μία χαρά φαίνονται. Και υπάρχει και service.
Προσοχή μόνο, μήπως δεν υπάρχει το google play, οπότε και η δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές από εκεί. Τότε θα υπάρχει άλλο, μικρότερο κατάστημα εφαρμογών. Το κάνουν αυτό οι έλληνες εισαγωγείς, μάλλον για οικονομία. Ας πούμε κανένα TurboX του Πλαισίου δεν έχει google play. Και έχει μία σχετική φασαρία για να εγκατασταθεί.
Το δεύτερο είναι κινέζικο, αλλά επώνυμη μάρκα, γνωστή και από υπολογιστές και laptops. Και έχει και google play. Για να πω την αλήθεια, εγώ αυτό θα διάλεγα.
Αλλά μόνο και μόνο γιατί το τρίτο είναι Windows. Δεν τα ξέρω καθόλου τα Windows, απλά ξέρω ότι είναι αρκετά μικρότερος ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών σε σχέση με ios ή android. Μου αρέσει όμως ο επεξεργαστής Intel. Έχω android tablet με Intel, και έχει πολύ καλή απόδοση.
Το τελευταίο που λες είναι οχτάρι. Δηλαδή μεγαλύτερη οθόνη. Και αυτό σίγουρα μετράει.
To γεγονός ότι μπορεί να μην έχει Play, δεν είναι και τόσο κακό υπάρχουν και άλλα stores

Ναι, σωστά. Πάντως εγώ θα προτιμούσα ότι android παίρνω να έχει και το Google Store. Μπορώ να αγοράσω εφαρμογές με την κάρτα Google Play που δίνεται στο Public χωρίς να μπλέκω με κάρτες. Δεν έχω πια κάρτα, και δεν έχω όρεξη ούτε έξω από τράπεζα να περάσω πια.
Με την κάρτα Google Play αγόρασα την Prime εκδοχή του Nova launcher, και με μία αγορά τον πέρασα και στις 3 android συσκευές μου που έχω στον ίδιο λογαριασμό. Δεν ξέρω αν αυτά γίνονται με άλλα stores.
Αλλά δεν το αναφέρω μόνο για αυτό. Πιο πολύ το βλέπω σαν μία τσιγκουνιά, και προσπάθεια περικοπής του κόστους του tablet. Όταν αρχίσουν οι τσιγκουνιές δεν ξέρω που θα φτάσουν, και τι άλλο έχουν περικόψει.
Αν και καλύτερα να κοπεί το Google Store από τα να κόψουν κάτι στο hardware. Αλλά για κάποιον λόγο μου φαίνεται λίγο "φθήνια" η περικοπή του Google Store.

Καλησπέρα ,
για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι θα είναι καλή επιλογή το Tab 3 8 .
`Οπως είπα δοκίμασα αρκετά Tabs και αν και δεν έχω καμία εμπειρία με Tablets αλλά και με touch screens
( εκτός και αν μετράει το Omnia που είχα κάποτε ) τα λιγότερο επώνυμα είναι αρκετά πίσω σε αυτόν τον τομέα .
Τι να κάνεις το τούμπανο ( από άποψη hardware ) αν δεν μπορείς να το χειριστείς άνετα ;
Αυτό που με απασχολεί είναι κατα πόσο θα είναι και σχετικά future proff επιλογή το tab 3 .
Δηλαδή είναι 2 πύρηνο μεν αλλά έχει 1,5 Gb μνήμη και εφόσον κάνει καλή διαχείρηση μνήμης θα δουλεύει ομαλά
για την χρήση που θέλω .
Τι θα γίνει όμως σε λίγο καιρό ; Μήπως `βαρύνουν` sites και προγράματα και γίνει δύσχρηστο ;
Σίγουρα δεν είναι εποχή για σπατάλες αλλά μήπως προσπαθώντας να κάνω οικονομία στο τέλος
δώσω παραπάνω χρήματα γιατί θα σέρνετε σε 6 μήνες ένα χρόνο ;;;
Μήπως πρέπει να πάω παραπάνω οικονομικά και να πάρω πχ το Tab Pro 8.4 στα 205 Ευρώ ( Snapdragon 800 4πυρήνες στα 2,3
2 Gb Μνήμης Android 4.4 από την `μαμά` τρελλή οθονάρα 2560*1600 36κάτι ppi κλπ κλπ ) .
Κλασσικό ερώτημα για τους περισσότερους από εμάς νομίζω απλά πρό κρίσης για 80-85 Ευρώ δεν
θα το σκεφτόμουν καν αλλά τώρα το σκέφτομαι ξανά και ξανά . . .

Ευχαριτώ για τον χρόνο σας και καλά να περνάμε με υγεία

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Καταραμένη εφορία Ενφια κλπ :P xaxaxaxa

Αναμεσα στο LG G Pad V500 8.3" (16GB) και στο Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" Wi-Fi (16GB)
ποιο θα προτιμουσατε ή οποιοδηποτε αλλο μεχρι 250 ευρω...

Απάντηση: Re: Φτηνό tablet για δώρο

Αναμεσα στο LG G Pad V500 8.3" (16GB) και στο Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" Wi-Fi (16GB)
ποιο θα προτιμουσατε ή οποιοδηποτε αλλο μεχρι 250 ευρω...

Δεν το συζητάω καν... Samsung Galaxy Tab Pro 8.4"

Ειδικά στην τιμή που έχει φτάσει τώρα :a0210:

αρα για 10''
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition (16GB)
με ~320

ενω για 8+''
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4'' (16GB)
με ~210

Επιστροφή χρημάτων αγοράς tablet... και αγορά νέου

Ειχα εδω και κανενα χρονο περιπου ενα LG Tab 8.3 tablet...Μου ειχε εμφανισει καποια μικροθεματα (καμμενο/κολλημενο πιξελ), ο φορτιστης κατι κολπα εκανε και η microSD μου ειχε καψει 2 SD...Το εστειλα στο σερβις και η απαντηση ηταν οτι η LG θα κανει αναστροφη πωλησης (καπως ετσι το καταλαβα) και θα μου κοψουν πιστωτικο στο καταστημα αγορας (!)...

Περιεργο μου φανηκε και απο οτι καταλαβα ισως επειδη εχει σταματησει να το βγαζει πλεον στην αγορα..

Το ερωτημα μου στο σερβις ηταν ποσα χρηματα θα επιστραφουν (σε μορφη πιστωτικου), ολο το αρχικο ποσο η μερος του? Η αγορα ειχε γινει στο πλαισιο...Το σερβις δε μου εδωσε απαντηση κατι σαν "ειναι θεμα πολιτικης του καταστηματος.."

Εχει καποιος εμπειρια με παρομοιο θεμα? Να απαιτησω το φουλ ποσο (δεν ηταν και λιγα τα 285 ευρω) η να αρκεστω και με λιγοτερα?

Οσο για νεο ταμπλετ, καλοβλεπω το νεο Sony Z3 Compact και το Tab S 8.4 αν και το Tab S λενε οτι "σερνεται" λιγακι..

Re: Επιστροφη χρηματων αγορας tablet...και αγορα νεου

Tab Pro 10.1.
H τιμή του πλαισίου είναι εξαιρετική, όπως και το ταμπλετ.
Το S είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη, αλλά πολύ ακριβότερο.

Το θεμα μου με τα samsung ειναι οτι εχουν μεγαλη αναλυση οθονης και ο Exynos που εχουν πανω φαινεται ανεμικος , διαβαζα για φουλ λαγκαρισμα και drain battery και για τα 2 samsung (Tab S Και Tab Pro 10.1)...

Να δω και με το πλαισιο ποσο πιστωτικο θα μου κοψουν και βλεπουμε...

Ηρθε απο το σερβις το LG G Pad 8.3 και απο οσο ειδα το πλαισιο εφερε το Sony Z3 Compact Tablet στα 400...

Οταν παω στο πλαισιο να δω τι πιστωτικο θα κοψουν θα κανω και την αναλογη κινηση, απο οσα διαβασα το Sony πεταει στα περισσοτερα...

Πήγα στο πλαίσιο και μου έκαναν πιστωτικό στα 229 ευρώ, από τα 285 που είχα δώσει αρχικά για το LG g pad 8.3... Ρώτησα γιατί μου έκοψαν τα 50 ευρώ B-) από την LG εντολή μου είπαν, ευχαριστημενος είμαι αφού 220 έχει στο σκρουτζ 🆕 >:) οπότε τσιμπησα ένα ολόφρεσκο Sony z3 compact tablet.... :-P

Καλορίζικο!
Σε οτι εχει να κανει με την επιστροφή, δεν υπάρχει περίπτωση να είπε η LG τέτοιο πράγμα.