Όχι μόνο lag μπόλικα έχει αλλά και αυτονομία χειρότερη έχει από το z3 tablet.Δεν εχει προβλημα με lag?
Το n9 υπερέχει στο form factor που είναι στα πρότυπα των ipad και βολεύει καλύτερα για διάβασμα και σερφαριμα και σε οριζόντια και κάθετη θεαση.Ουσιαστικά δηλαδή το Ν9 υπερέχει απο πλευράς θέασης και είναι στην προτίμηση καθενός τι θα διαλέξει...
Χαρα στο κουραγιο σου να μαζεψεις τοσες πληροφοριες!..
Άουτς , δεν έχει πάρει και πολύ καλές κριτικές το Z3 tablet τελικά. Ειδικά για την χαμηλή ανάλυση οθόνης και το ξεπερασμένο και γεμάτο bloatware UI της Sony.
Επειδη μαλλον θα το παρω και εγω το Z3 και για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω να ρωτησω σχετικα με το gps του( επειδη με ενδιαφερει για την δουλεια μου)Μπορω να βρισκω την διαδρομη μου χωρις ιντερνετ και με φωνητικες οδηγιες?(σαν κανονικο gps?).εχω μπερδευτει με το gps και το ΑGPS.
Το UI της sony, ειναι οτι πιο κοντά υπάρχει σε pure android. Ολα τα απαραίτητα, χωρις σαβούρα τυπου Samsung TouchWiz.
Το Z3 στην πράξη εχει μεγαλύτερη "ανάλυση" απο το N9 (283 vs 281 ppi). Αυτό που βλέπεις τελικά είναι το ίδιο και στα δυο tablet.
Ολα τα additions που εχει βαλει η sony, ειναι χρήσιμα, δουλεύουν σωστα και το σημαντικότερο δεν γονατίζουν το μηχάνημα (windows shares χωρις την αναγκη για root, pairing του ps3-ps4 controller με ενα κλικ και παιζεις τα παιχνίδια στο Z3 με το dualshock, bravia enging, stamin κτλ)
3gb μνήμη, sd card slot, τρομερή διαχείριση ενέργειας, σχεδόν το μισό βάρος του N9, καλύτερες κάμερες, σαφώς καλύτερη οθόνη από το N9, αδιάβροχο - shockproof, ραδιο, MHL, Ant+ ειναι καποια features που δεν περνάνε αδιάφορα.
Στο nexus 9 θα πήγαινα μονο αν πραγματικά καιγόμουν για 9" και 4:3 οθόνη. Σε διαφορετική περίπτωση ειναι ενα εντελώς αδιάφορο tablet και απο μια εταιρία χωρίς καμιά εμπειρία στο κομμάτι αυτό (φάνηκε εξάλλου πεντακάθαρα.).
ps. Yperion, θα ελεγα την τελική επιλογή, άσε καλύτερα να την κάνει ο υποψήφιος αγοραστής. Εμεις εδώ σαν κάτοχοι του ενός η του άλλου λέμε απλά την γνώμη μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.