Αγορά νέου τάμπλετ

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα ενος ταμπλετ για επαγγελματικη χρηση.
τα πραγματα που θα ηθελα να κανει ειναι συγκεκριμενα .
θελω να κανει τα εξης :
να μπορω να καταχωρησω αρχεια pdf με τιμοκαταλογους
να μπορω να σημειωνω με πενακι παραγγελιες αλλα και να σημειωνω πανω σε φωτο που θα εχει τραβηξει
να δημηουργω φακελους με φωτοογραφιες για επειδηξη σε πελατες.
εχω δει το galaxy note 10.1 αλλα αν μπορω να κανω την δουλεια μου με κατι πιο οικονομικο και αξιοπιστο δεν θα ελεγα οχι
Σας ευχαριστω και περιμενω τις συμβουλες σας !!!

Teclast X16 Pro Dual OS Windows10 & Android5.1

Απάντηση: Re: Αγορά νέου τάμπλετ

Ok φιλε, ευχαριστω , θα το ψαξω πανω σε αυτα που αναφερεις, με βοηθησες αρκετα μπορω να πω :)
Να είσαι καλά. Μόνο κάτι τελευταίο, γενικά και για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από Ελλάδα. Ο τρόπος που έψαξα είναι με το σκρουτζ. Εκτός από ότι υπάρχουν και άλλα "ψακτήρια" (πχ bestprice), που όμως περίπου τα ίδια αποτελέσματα βγάζουν αφού το πιο δημοφιλές σύμφωνα με τις μετρήσεις επισκεψιμότητας στο ίντερνετ είναι το σκρουτζ, αλλά εκτός από αυτό υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που δεν μπαίνουν σε αυτά τα "ψαχτήρια" γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν την συμμετοχή τους σε αυτά τα ψαχτήρια. Φυσικά κάποια συνοικιακά μαγαζιά, αλλά κυρίως κάποια μεγάλα, όπως το e-shop.gr, το Πλαίσιο, ο Γερμανός, η Vodafone. Το e-shop είναι λίγο πιο ακριβό και με μεγάλη ποικιλία, γιαυτό και το κοιτάω πάντα ξεχωριστά. Αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ πιο ακριβά από τις πρώτες τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ, οπότε κάτι που υπάρχει εκεί με 200 το βρίσκεις στο σκρουτζ (ή τα άλλα ψαχτήρια) με 150 πχ. Κάποιες ιδιωτικές μάρκες μπορεί να έχουν κάποιο ενδιαφέρον, όπως πχ τα Turbo-X του Πλαισίου, ή τα Vodafone της Vodafone. Αλλά νομίζω τα φτηνά τους είναι μάλλον κράχτες χαμηλών επιδόσεων ή ποιότητας, οπότε εγώ τουλάχιστον κυρίως κοιτάζω στα ψαχτήρια που στην ίδια τιμή συνήθως βρίσκεις κάτι πιο αξιόλογο. Το μόνο που ίσως χάνω είναι κάποιες αποκλειστικές εισαγωγές που κάνουν μερικά. Ο Γερμανός για παράδειγμα πότε πότε φέρνει κάποια αξιόλογα αποκλειστικά. Επίσης πότε πότε κάποια κάνουν κάποια καλή προσφορά.
Αλλά θέλει πολύ δουλειά για να τα ψάξεις όλα αυτά τα μαγαζιά, και νομίζω ότι θα βόλευε να ήταν και αυτά στο σκρουτζ ή σε άλλα ψαχτήρια. Για γρήγορο ψάξιμο συνήθως ξεκινάω από σκρουτζ και bestprice. Αυτά για να εξηγήσω γιατί έδειξα μόνο αυτά που βρήκα στο σκρουτζ.

Καλές επιδόσεις χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά, ή όπως αλλιώς λέγεται value for money, είναι πολλά ιντερνετικά κινεζομάγαζα που "ειδικεύονται¨σε αποστολές ηλεκτρονικών ειδών.
Η εμπειρία μου με το σπορ έχει δείξει ότι δύσκολα θα απογοητευτείς
Το μηχανάκι έχει αποδειχθεί "σκυλί" με καθημερινή χρήση και δεν δείχνει σημάδια " κόπωσης".

Απάντηση: Re: Αγορά νέου τάμπλετ

@Simos δειχνει ρουταρισμενη οτι ειναι η συσκευη; απ οτι μαθαινω τα περισσοτερα κινεζικα tablet ειναι ρουταρισμενα η δειχνουν οτι εχει γινει μετατροπη συστηματος ,κατι το οποιο δε θελω γιατι το θελω κυριως για χρηση ote go - nova go

επισης βλεπω οτι εχει παλιο android ,4.3

Last edited:
Τάμπλετ με μεγάλη οθόνη

Παιδιά σκέφτομαι να βρω ένα ταμπλετ με μεγάλη οθόνη (9αρι+, 10αρι) για να το χρησιμοποιώ κυρίως για ανάγνωση παρτιτούρας, με κάποια από τα προγράμματα που υπάρχουν!
Θέλω λοιπόν να έχει πολύ καλή οθόνη κ βέβαια χρήση pen ώστε να μπορώ να κάνω σημειώσεις κλπ.

Έχετε το όψιν τπτ φτηνό σχετικά;
Βασικό να μην έχει κανένα αρχαίο Android!

Re: Ταμπλετ με μεγάλη οθόνη

Νομίζω πως όταν δεί Windows θα βγάλει σπυριά... :firstprize:

dual boot είναι, αν και από την στιγμή που έχει full windows δεν βλέπω το λογο για android, άσε που δεν έχω δει android με πενακι εκτός του galaxy note

Ε ναι!
Όχι κ Windows... Χα χα χα

Επίσης πέρασα μία από public έτσι για μία ματιά κ το 12αρι είναι πολύ μεγάλο.
Είδα το iPad pro ... Νταξ τέρας
Το 9,7 όμως τέλειο... Τους άτιμους!
10άρι λοιπόν χρειάζεται! Γιατί θα χρησιμοποιείται κ σε συναυλίες. Δεν γίνεται να κρατάς την "αφίσα" για βιβλίο! Χα χα

Βασικά κανονικά θα έπρεπε να πάρω μία iOS συσκευή γιατί θα έκανε κ integration με το Mac mini του ηχοσυστήματος! Αλλά νο μάνεϊ ...

Στο θέμα μας λοιπόν... 10αρι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

dual boot είναι, αν και από την στιγμή που έχει full windows δεν βλέπω το λογο για android, άσε που δεν έχω δει android με πενακι εκτός του galaxy note
Δεν χρειάζεται πενάκι με ειδικές λειτουργίες...
Τις έχει το πρόγραμμα ανάγνωσης

Μιχάλη, δε κοιτάς ebay για μτχ iPad?

Έχουν πολύ καλές τιμές...

Μιχάλη, δε κοιτάς ebay για μτχ iPad?

Έχουν πολύ καλές τιμές...
Δεν ξέρω ρε φίλε..
Δεν έχω παρακολουθήσει κ τι γίνεται στα iPad κ δεν ξέρω τι ακριβώς να ψάξω!

Ε ναι!
Όχι κ Windows... Χα χα χα

Επίσης πέρασα μία από public έτσι για μία ματιά κ το 12αρι είναι πολύ μεγάλο.
Είδα το iPad pro ... Νταξ τέρας
Το 9,7 όμως τέλειο... Τους άτιμους!
10άρι λοιπόν χρειάζεται! Γιατί θα χρησιμοποιείται κ σε συναυλίες. Δεν γίνεται να κρατάς την "αφίσα" για βιβλίο! Χα χα

Βασικά κανονικά θα έπρεπε να πάρω μία iOS συσκευή γιατί θα έκανε κ integration με το Mac mini του ηχοσυστήματος! Αλλά νο μάνεϊ ...

Στο θέμα μας λοιπόν... 10αρι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν χρειάζεται πενάκι με ειδικές λειτουργίες...
Τις έχει το πρόγραμμα ανάγνωσης

για να δουλέψει το πενακι πρέπει να έχει wacom digitizer το tablet ή κάτι παρόμοιο

Κι' εγώ ασχετίδης είμαι με αυτά ρε γμτ... κάτσε να μπεί ο Μιχάλης (ο άλλος) να σου δώσει τα φώτα του...

Re: Τάμπλετ με μεγάλη οθόνη

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά το εγχείρημα θα πάρει αναβολή!
Αν πάρω κάτι φτηνό δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Άσε που νομίζω πως πρέπει να πάρω iOS για τον λόγο που είπα πιο πάνω!
Θα το αφήσω για αργότερα!
Οι παραδοσιακές παρτιτούρες θα με συντροφεύσουν για λίγο καιρό ακόμα...
Να είστε καλά!

για να μην ανοίγω νέο νήμα, ένα σχεδόν καινούργιο galaxy tab s wi-fi only στα 220ευρώ είναι καλή αγορά?

το συγκρίνω με το tab a του 2016 (το οποίο όμως δεν έχει amoled) και δε μπορώ να αποφασίσω

10αρια και τα δύο....

220ευρώ το galaxy tab s (2014)
200ευρώ το galaxy tab a (2016)