- 17 June 2006
- 4,470
Γεια σας κύριοι , επειδή λίγο έλειψε να την πατήσω από μεγάλο κατάστημα του είδους , ζήτησα σε έτοιμο υπολογιστή να μου αλλάξουν τον 500hdd με 128ssd και όχι μόνο δεν με ενημέρωσαν πως η μητρική δεν έχει σύνδεση sata iii , αλλά στο τελικό πακέτο μου την άλλαξαν και με μια άλλης μάρκας (από intel σε noname) η οποία πάλι δεν έχει την απαιτούμενη σύνδεση .
To pc το χρειάζομαι για δουλειές γραφείου , ελάχιστη επεξεργασία φωτογραφίας με Lightroom και δοκιμή σε αρχεία .mkv μόνο για να ελέγξω αν είναι εντάξει η όχι αφού η θέαση γίνεται με media player και φυσικά απαραίτητη η usb3 port.
Από το παρακάτω υπάρχει κάτι που δεν δένει η που δεν θα αποδώσει σωστά σύμφωνα με τις δυνατότητές του ? Το όριο που έχω θέσει είναι τα 500 ευρώ .
To pc το χρειάζομαι για δουλειές γραφείου , ελάχιστη επεξεργασία φωτογραφίας με Lightroom και δοκιμή σε αρχεία .mkv μόνο για να ελέγξω αν είναι εντάξει η όχι αφού η θέαση γίνεται με media player και φυσικά απαραίτητη η usb3 port.
Από το παρακάτω υπάρχει κάτι που δεν δένει η που δεν θα αποδώσει σωστά σύμφωνα με τις δυνατότητές του ? Το όριο που έχω θέσει είναι τα 500 ευρώ .