Αγορά Οικονομικής Full HD

μα ποια ειναι αυτη η λαθος επιλογη του ανθρωπου?
τι ειναι ανηλικος?
θελει 46αρα γιατι αυτο αποφασισε.
θελει lcd γιατι επισης αυτο αποφασισε.
ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε αν σωστα η λαθος επελεξε.
αλλωστε οι περισσοτεροι εχουμε κανει αυτες τις ιδιες επιλογες.ολοι λαθος αποφασισαμε?

Όταν δεν θα μπορεί να διαβάσει τους υπότιτλους παρά μόνο με κυάλια και στις ταινιες 2.35:1 η περιοχή προβολής θα γίνεται περίπου 42 ίντσες στα 6 με 8 (!!) μέτρα και θα έχει δώσει και τόσα λεφτά η επιλογή είναι ορθή;

αν του πω οτι βλεπω σε 46αρα απο τα 2 μετρα μαλλον θα πει οτι και η δικη μου επιλογη ειναι λαθος.
ετσι ειναι..ο καθεις και τα γουστα του..δεν νομιζω οτι θα παει να παρει προτζεκτορα για να βλεπει τους υποτιτλους.
anyway εγω προτεινα κατι εσεις το ιδιο ας επιλεξει ο ιδιος

Πραγματικά πανικοβλήθηκα... Αυτή τη στιγμή μουτζώνω τον εαυτό μου που ανέφερα την απόσταση... Μπορεί να είναι και μικρότερη. Σας παρακαλώ βρε παιδιά, ειλικρινά μη μείνουμε σε αυτό. Θέλω το πολύ μέχρι 46" και LCD. Από εκεί και πέρα αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μια χαρά, αν όχι τότε μην χαλάμε το TOPIC λέγοντας ότι είναι μικρή και τα σχετικά. Θέλω το πολύ μέχρι 46".

Στο θέμα τώρα.
Ένας φίλος πήρε αυτή.
Δεν ξέρω τη Panel φοράει. Επίσης δεν μπορώ να δω ποιότητα γιατί έχει μία πολύ παλιά κάρτα γραφικών και επίσης την έχει συνδέση με αναλογική VGA.

@vasdar
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ που με καταλαβαίνεις.
Σου είναι εύκολο να μου βάλεις τα Link γιατί δεν βρήκα κάτι.

Παιδιά επαναλαμβάνω αν είναι εύκολο ας ξεχάσουμε την απόσταση. Απλά θέλω μέχρι 46 και LCD.

λινκ να σου βαλω αλλα απο τι ακριβως?
απο τιμες,μαγαζια η απο συζητησεις στο φορουμ για τα μοντελα αυτα?-bye-

αυτη να την αποφυγεις και να πας για την 46Μ86

Last edited:
Αυτό έλειπε να ψάξεις και να βρεις και συζητήσεις...
Βρήκα εδώ για τη μία που μου λες, όσον αφορά συζήτηση .
Από μαγαζιά θα ήθελα με τα τεχνικά χαρακτηριστηκά και με το τι Panel φοράνε.

Τη SONY KDL-46X3500 τη ξεχνάμε... Τραγικά πολλά λεφτά. Έχει 1000 Ευρώ παραπάνω από αυτά που διαθέτω.

Οπότε για να πάμε στη δεύτερη που λες...
Ωραία.
Μου έλεγε ο φιλαράκος μου λοιπόν ότι η LE46M86B, είναι χειρότερη από τη LE46N87B, την οποία την έχει και ο ίδιος όπως προείπα.
Τι ισχύει τελικά? Μήπως η διαφορά τους είναι στο Panel?

η Μ86 ειναι καλυτερη(και μαλιστα αισθητα) απο την Ν87
εχει καλυτερο πανελ(γυαλιστερο),καλυτερο μαυρο,επεξεργαστης εικονας κ.α.
Στα 1580 εγω θα την επαιρνα αυριο το πρωι γιατι μπορει να εξαντληθει ανα πασα στιγμη

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τι εστί 720p και τι 1080p ... Είναι δύο διαφορετικές αναλύσεις με την 1080p να είναι πιο απαιτητική σε πηγή ... Κοινώς όταν βλέπουμε με τις ώρες τηλεόραση , φαίνεται καλύτερα σε 720 παρά σε 1080 ...

η Ν σειρά είναι πιο κάτω από την Μ , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε τηλεοπτικό σήμα είναι κατώτερη ...

Επίσης θα πρέπει να ξεπεράσεις το "εμπόδιο" των χαρακτηριστικών και να περάσεις σε αυτό που βλέπουν τα μάτια σου ... είναι σημαντικό να μπορείς να βλέπεις τους υπότιτλους , και πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι ακόμα και σε ταινίες BR στις 720p τηλεοράσεις ( όχι όλες !! ) δείχνουν καλύτερα ... Το γιατί είναι θέμα επεξεργασίας σήματος και αυτό φαίνεται στα χαρακτηριστικά με ονομασίες τύπου Bravia Plus και PerfectPixel και όχι πάντα ...

Αυτό που λέω είναι κάνε μία γύρα σε γνωστούς και φίλους να δεις τις τηλεοράσεις στο φυσικό τους περιβάλλον ( τα καταστήματα δεν θεωρούνται φυσικά , αλλά σου δίνουν μία πρώτη γεύση )

Ωραία... Θα πάω να τη πάρω αύριο αν μου πεις κάτι τελευταίο...
Αν είναι 100ΗΖ, και τι Panel ακριβώς φοράει.
Πιστεύω ότι είναι 24p ε?

Edit:
Μιλάμε πάντα για Full... Θέλω να είναι Full και ας μη μου αρέσει... :P

Είναι απίθανο να βρεις 46άρα με 100Hz στα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Όπως έχει αναφερθεί σε άλλο νήμα, υπάρχει και η Toshiba 46XF355 σε αυτά τα χρήματα, οπότε ρίξε μια ματιά και σε αυτή.

Οι Samsung M86/M87 και η Toshiba ΧF355 φοράνε το ίδιο S-PVA πάνελ, απλά η Samsung έχει πιο γυαλιστερή επίστρωση στην οθόνη.

Ωραία... Οπότε τα ξεχνάμε τα 100Hz...
Οπότε να παραγγείλω αυτή και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Έτσι από περιέργεια, αν και δεν έχει σημασία όπως είπαμε, έχει HDMI version 3? Είναι ελλειπή τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει και το eshop, αλλά και ο Κωτσόβολος.

ναι εχει HDMI 1.3 και υποστηριζει και 24ρ(οι παλαιοτερες forced,οι νεοτερες κανονικα)
σε αυτα τα χρηματα ειναι ευκαιρια και νομιζω οτι φτηνοτερα δεν θα την βρεις μιας και ηδη καταργηθηκε οποτε σιγα σιγα αποσυρεται απο την αγορα.

Οπότε με λίγα λόγια καλύτερη 46άρα σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ε?
Θα πάω να τη πάρω από Δευτέρα.

Επίσης νομίζω ότι και σε μικρότερο χώρο να τη βάλω 3-6 μέτρα δεν θα έχω πρόβλημα σωστά? Πόσο πρόβλημα να έχω δηλαδή... Στο Cinema γιατί δεν έχουμε...

γεια σας
κανω ερευνα στην αγορα εδω και 2 εβδομαδες για αγορα lcd 32" kai mexri 1000e,δεν μπορω να καταλληξω καπου,εχω βρει καποια και θα ηθελα τη γνωμη σας για την SAMSUNG LE32A558P3F LCD TV 32'',τη βρηκα εδω με 940e http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156525
.αξιζει τα λεφτα της η υπαρχει καλυτερη?

Στις 32" ποσο και λιγο καλυτερη να ειναι μια απο την αλλη δεν θα μπορεις να διακρινεις διαφορα λογω μικρου μεγεθους οθονης.

Παντως αν σε ενδιαφερει η συνδεση με PC φαινεται καλη επιλογη.

οχι κανενα προβλημα.εγω ειμαι σε 46'' στα 2,5 μετρα
ειπαμε : η εικονα αυτων των τηλεορασεων δεν κουραζει τα ματια

ελπιζω να προλαβεις καμια διαθεσιμη και να μην ειναι τρικ των καταστηματων αυτες οι τιμες