Αγορά Οικονομικής Full HD

Lafas1987

Senior Member
13 April 2008
331
Καλησπέρα στη κοινότητά σας και συγχαρητήρια για τη πολύ καλή δουλειά που κάνετε. :SFGSFGSF:

Είμαι όπως βλέπετε νέο μέλος και πραγματικά με ένα Search που έκανα, μπορώ να πω ότι είδα πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν τα ήξερα. Ωστόσο μου δημιουργήθηκαν και κάποιοι προβληματισμοί, τους οποίους θα σας παρακαλούσα να με βοηθούσατε να τους λύσω.

Θα ήθελα να σας πω αρχικά ότι με ενδιαφέρει να αγοράσω μία όσο το δυνατόν καλή τηλεόραση τεχνολογίας LCD, η οποία να είναι Full HD, να διαθέτει HDMI version 1.3 ή πιο νέο αν έχει βγει και να έχει καλό Panel.
Με ενδιαφέρουν ίντσες από 37 και πάνω και αυτό λόγω του ότι θέλω Full HD.

Είχα στο νου μου να αγοράσω τη παρακάτω TV, αλλά από αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο Forum, δεν είναι και τόσο καλή και αυτό λόγω του Panel της.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=955965

Η χρήση της θα είναι για ταινίες DVD, λίγο τηλεόραση και αργότερα για Blu-ray και παιχνίδια. Blu-ray και παιχνίδια θα βλέπω και θα παίζω αντίστοιχα με Playstation 3, που δεν θα αργήσω να πάρω πάρα πολύ.

Τα χρήματα που θα διαθέσω δεν θα ήθελα να ξεπεράσουν τα 1200Ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

και οταν με το καλο θα παθεις το κακο θα κλαις και συ μαζι με τους αλλους( αλλωστε πολλοι που πηραν την αλλη panasonic-PX70 ακομη κλαινε)
ξεχνα ps3 και ετοιμασου για πολυ πολυ πολυ στρωσιμο και αλλες τελετουργιες.

κοιτα μηπως βρεις πουθενα καμια samsung 40M86

Last edited:
Μα καλά στη γωνία με περιμένατε και απαντήσατε! :cowboy:

@Νίκος Σχ.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν νομίζω να αγοράσω Plasma.
Ειδικά μετά από αυτά που είπε και ο vasdar, ούτε καν το κουβεντιάζω.

@vasdar & Rivers
Παιδιά μπορώ να πω ότι μου βάζετε δύσκολα.
Είναι εύκολο μήπως να μου πείτε τι Panel φοράνε αυτές που μου προτείνετε?

Edit:
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=946963&ext=skroutz
Αυτή αναφέρει το Panel.

Re: Απάντηση: Αγορά Οικονομικής Full HD

Πας και παίρνεις αυτή και άσε τους άλλους να κλαίγονται ...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018019

Πιθανόν δεν κάνει για τον φίλο λόγω χρήσης, αλλά η τιμή είναι χώμα για αυτά που δίνει.

Υ.Γ Γιάννη η Panasonic είναι 32άρα.

Last edited:
Κοιτα αν θα την χρησιμοποιησεις για htpc και για consoles (ps3-xbox360) θα σου προτεινα αυτη που πηρα χτες και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Αν την θες για τηλεοπτικο σημα καλυτερα αστο δεν ειναι και οτι καλυτερο....Για κονσολα με fullhd kai htpc παιζει μια χαρα+οτι εχει και το πολυ καλο για μενα ambilight (οταν θα βλεπεις σε σκοτεινο δωματιο θα με θυμηθεις ποσο ξεκουραζει).Βεβαια τα παιδια εδω θα σου προτεινουν οτι θεωρουν καλυτερο και σαφως υπαρχουν και καλυτερες επιλογες.Απο κει και περα ειναι υποκειμενικο θεμα το τι θες.
Θα την βρεις στα 1150-1200 euro.
Καλη τυχη

http://www.consumer.philips.com/con...uctid_42PFL7962D_12_GR_CONSUMER/42PFL7962D-12

Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

και οταν με το καλο θα παθεις το κακο θα κλαις και συ μαζι με τους αλλους( αλλωστε πολλοι που πηραν την αλλη panasonic-PX70 ακομη κλαινε)
ξεχνα ps3 και ετοιμασου για πολυ πολυ πολυ στρωσιμο και αλλες τελετουργιες.

κοιτα μηπως βρεις πουθενα καμια samsung 40M86

Ναι μόνο που δεν μιλάω για την px αλλά για την pz , τεράστια διαφορά μεταξύ τους ...

Κίνδυνος burn in δεν ιφίσταται παρά μόνο όταν κάνεις κάκιστη χρήση ( pc mode 24 hours the day , mega 24h the day και ούτως καθεξής )

Ζηλεύουν οι φίλοι επάνω , για αυτό σε λένε μην το παίρνεις...

@Νίκος Σχ.
Νομίζω ότι σχόλια όπως
Ζηλεύουν οι φίλοι επάνω , για αυτό σε λένε μην το παίρνεις...
Δεν βοηθάνε και δεν βγάζουν πουθενά. Μόνο Flame μπορούν να ξεκινήσουν.

Από τη κουβέντα μας, αυτές τις τηλεοράσεις που ξεχώρισα, είναι οι παρακάτω:
Sony
Philips
Samsung

Είναι δύσκολη η μάχη.
Όλες αυτές είναι 100HZ και HDMI v.1.3?

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η εγγύηση, μη το ξεχνάμε αυτό.

Σημαντικο ρολο παιζει να παρεις μια τηλεοραση .............που ειναι αρκετη για την αποσταση που βλεπεις .............που παιζει καλα ..........που δεν θα χρειαστεις την εγγυση............και αν γινετε να μην θες ενα καροτσι ευρω για να την βαλεις σπιτι σου .
Τωρα το τι βερζιον ειναι οι HDMοτρυπες δεν εχει καμμια σημασια μιας και δεν μπορεις να το εκμεταλευτεις και δεν παιζει και ρολο στην εικονα παρα μονο στο μαρκετινγκ και στο ναχαμε να λεγαμε .
Απο κει και περα καμμια 40ρα LCD στα 1200 ευρω δεν παιζει καλα για τα σημερινα δεδομενα , ολες ειναι στο περιπου καλα και αυτο θα παρεις ειτε εχει μια ειτε εχει 4 HDMοτρυπες 1.3 .
Τωρα οσο για τα 100 ΗΖ εξαρτατε ποιανης εταιρειας ειναι, γιατι στην Samy π.χ. συνηθως ειναι κοντερισια και δεν βγαινουν στον δρομο.:ADFAD2:

Last edited:
Από αυτες καμια δεν έχει 100Hz.οι philips,samsung έχουν 1.3 HDMI η sony χωρίς να μαι σιγουρος νομίζω όχι αλλα δεν κάνει διαφορά στην πράξη.

Σημαντικο ρολο παιζει να παρεις μια τηλεοραση .............που ειναι αρκετη για την αποσταση που βλεπεις .............που παιζει καλα ..........που δεν θα χρειαστεις την εγγυση............και αν γινετε να μην θες ενα καροτσι ευρω για να την βαλεις σπιτι σου .
Τωρα το τι βερζιον ειναι οι HDMοτρυπες δεν εχει καμμια σημασια μιας και δεν μπορεις να το εκμεταλευτεις και δεν παιζει και ρολο στην εικονα παρα μονο στο μαρκετινγκ και στο ναχαμε να λεγαμε .
Απο κει και περα καμμια 40ρα LCD στα 1200 ευρω δεν παιζει καλα για τα σημερινα δεδομενα , ολες ειναι στο περιπου καλα και αυτο θα παρεις ειτε εχει μια ειτε εχει 4 HDMοτρυπες 1.3 .
Τωρα οσο για τα 100 ΗΖ εξαρτατε ποιανης εταιρειας ειναι, γιατι στην Samy π.χ. συνηθως ειναι κοντερισια και δεν βγαινουν στον δρομο.:ADFAD2:
Πολυ το γουσταρα το σχολιο με τι HDMοτρυπες ,πολυ πετυχημενο χιουμορ και πολυ αληθινο

Πολυ το γουσταρα το σχολιο με τι HDMοτρυπες ,πολυ πετυχημενο χιουμορ και πολυ αληθινο

Χιουμορ ( για ορισμενους παντα ) εχω ..........λεφτα δεν εχω .
Αλλα οσο εχω την υγεια μου ............ μπορω να αισθανομε πανπλουτος:flipout:

θα συμφωνησω στο 100% πανω απο ολα η υγεια

Τι θα ελεγες για τον φιλο που ψαχνει για τηλ. το μοντελο Viera TH-42PX80 θα με ενδιαφερει και μενα στο αμμεσο μελλον
Με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σου

θα συμφωνησω στο 100% πανω απο ολα η υγεια

Τι θα ελεγες για τον φιλο που ψαχνει για τηλ. το μοντελο Viera TH-42PX80 θα με ενδιαφερει και μενα στο αμμεσο μελλον
Με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σου

Μην ψαρωνεις απο τον αριθμο των ποστ:smash:
Η γνωμη μου λιγο μετραει εφοσον την εχουν τοσοι εδω μεσα και ολοι εκφραζοντε με τα καλυτερα λογια για την 42PX80 .
Σιγουρο ειναι οτι θες πολαπλασια χρηματα για να παρεις αυτην την εικονα σε LCD ,οποτε αν δεν εχει προβλημα με το στρωσιμο και την λιγη προσοχη που θελουν οι plasma ( πραγμα που δεν συναδει με γυναικες παιδια συνηθως ) τοτε θα ειναι μια χαρα .
Οσο για σενα οταν θα ρθει η ωρα εδω ειναι ολοι .
Τωρα αρχιζουν να εισερχοντε στην αγορα τα νεα μοντελα και εχει ενδιαφερον το που και σε ποιες θα γυρει η πλαστιγκα .

Από τη κουβέντα μας, αυτές τις τηλεοράσεις που ξεχώρισα, είναι οι παρακάτω:
Sony
Philips
Samsung

Είναι δύσκολη η μάχη.
Όλες αυτές είναι 100HZ και HDMI v.1.3?

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η εγγύηση, μη το ξεχνάμε αυτό.

100Hz δεν έχει καμία από τις παραπάνω.

Αντί για την Μ86 ρίξε μια ματιά στο μοντέλο που την αντικαθιστά:

Samsung LE40Α558

....εδω μεσα και ολοι εκφραζοντε με τα καλυτερα λογια για την 42PX80 .
Σιγουρο ειναι οτι θες πολαπλασια χρηματα για να παρεις αυτην την εικονα σε LCD ,οποτε αν δεν εχει προβλημα με το στρωσιμο και την λιγη προσοχη που θελουν οι plasma ( πραγμα που δεν συναδει με γυναικες παιδια συνηθως ) τοτε θα ειναι μια χαρα .
.... .

Μπορώ να βεβαιώσω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο (έχω την 37άρα) δεν χρειάζεται καμμιά ιδιαίτερη προσοχή.
Ούτε στρώσιμο (στρώνει μόνο του :-p ) ούτε κάποια ιδιαίτερη προσοχή.
Μπαίνει στην πρίζα ...και παιζει.

Δεν είναι βέβαια full HD, αλλά νομίζω ότι στις συγκεκριμένες ίντσες είναι εξτραβαγκάντσα.
Εκτός αν προορίζεται για PC monitor.

Last edited: