Αγορά Οικονομικής Full HD

Από ότι βλέπω εδώ είναι άμεσα διαθέσιμη η TV. Κάποιο Τρικ? Εννοείς ότι βάζουν αυτή τη τιμή σου λένε ότι δεν υπάρχει για να πάρεις κάτι άλλο?

Edit:
Θα ήθελα και μία βάση στήριξης. Όλες εφαρμόζουν? Όπως καταλάβατε θέλω να τη βάλω στο τοίχο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Από ότι βλέπω εδώ είναι άμεσα διαθέσιμη η TV. Κάποιο Τρικ? Εννοείς ότι βάζουν αυτή τη τιμή σου λένε ότι δεν υπάρχει για να πάρεις κάτι άλλο?

Edit:
Θα ήθελα και μία βάση στήριξης. Όλες εφαρμόζουν? Όπως καταλάβατε θέλω να τη βάλω στο τοίχο.
Φιλε Lafas ειδικα για το e-shop επειδη ψονιζω αρκετα συχνα οταν αναφερη οτι εχει διαθεσημοτητα το εννοει ,τωρα εαν τυχη και πεσεις στην περιπτωση που εχει ενα κοματι και το παρη καποιος αλλος αυτο ειναι καθαρα θεμα τυχης. Οσο για το δευτερο ερωτημα μην ξεχνας οτι τα ιντερνετομαγαζα δεν εχουν τον ιδιο τροπο λειτουργιας με τα μαγαζια λιανικης οπου εχεις απεναντι εναν πωλητη που πρεπει να σου πουληση ωποσδηποτε κατι, εστω και εαν αυτο ειναι στην αλλη ακρη απο αυτο που εχεις κατασταλαξη.

Μάλιστα... Οπότε να μη φοβάμαι λες.
Μέσα στην εβδομάδα θα σας πω νέα και εντυπώσεις.

Μάλιστα θα πάρω και ένα Playstation 3, οπότε θα έχω ξεκάθαρη εικόνα και μεταφορικά και κυριολεκτικά όσον αφορά την απόδοση... ;-)

Με βοηθήσατε όλοι πάρα μα πάρα πολύ και το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο...

Έφτασε... :drummer:
Το μεσημέρι πήγα και αγόρασα τη TV και μπορώ να πω ότι είναι απίστευτη.
Τρομερή ποιότητα κατασκευής και γενικότερα ένα κόσμημα.
Έβαλα καμιά 30αριά κανάλια, τα οποία όμως πρέπει να τα ταξινομήσω γιατί γίνεται πανικός και σε δεύτερο στάδιο είδα λίγο από τα Δορυφορικά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος όσον αφορά την απόδοση στα κανάλια, τόσο στα καλωδιακά, όσο και στα δοριφορικά.
Εκεί που πήρα κρυάδα είναι με το DVD. Έχω ένα DVD Blue Sky (Αύριο θα πάω να πάρω το PS3) και έβαλα DVD και έπιανε μόνο μία λουρίδα στη TV. Φυσικά μεγέθυνση δεν κάνω γιατί αλιώνεται η εικόνα. Αυτό γιατί γίνεται ρε παιδιά? Δοκίμασα δύο ταινίες και το κάνουν... Μήπως επειδή είναι μέσω SCART?
Επίσης τα ψηφιακά κανάλια της NET πως μπορώ να τα βάλω?

Έχω ένα DVD Blue Sky (Αύριο θα πάω να πάρω το PS3) και έβαλα DVD και έπιανε μόνο μία λουρίδα στη TV. Φυσικά μεγέθυνση δεν κάνω γιατί αλιώνεται η εικόνα. Αυτό γιατί γίνεται ρε παιδιά? Δοκίμασα δύο ταινίες και το κάνουν... Μήπως επειδή είναι μέσω SCART?

Με DVD BluSky μεσω scart σε Full HD τηλεοραση!!!:BDGBGDB55:

Έφτασε... :drummer:
Το μεσημέρι πήγα και αγόρασα τη TV και μπορώ να πω ότι είναι απίστευτη.
Τρομερή ποιότητα κατασκευής και γενικότερα ένα κόσμημα.
Έβαλα καμιά 30αριά κανάλια, τα οποία όμως πρέπει να τα ταξινομήσω γιατί γίνεται πανικός και σε δεύτερο στάδιο είδα λίγο από τα Δορυφορικά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος όσον αφορά την απόδοση στα κανάλια, τόσο στα καλωδιακά, όσο και στα δοριφορικά.
Εκεί που πήρα κρυάδα είναι με το DVD. Έχω ένα DVD Blue Sky (Αύριο θα πάω να πάρω το PS3) και έβαλα DVD και έπιανε μόνο μία λουρίδα στη TV. Φυσικά μεγέθυνση δεν κάνω γιατί αλιώνεται η εικόνα. Αυτό γιατί γίνεται ρε παιδιά? Δοκίμασα δύο ταινίες και το κάνουν... Μήπως επειδή είναι μέσω SCART?
Καλοριζικη και χωρις προβληματα.τΤην παρελαβες μονος σου απο e-shop point η σου την παρεδωσαν οι ιδιοι;

Ευχαριστώ πολύ!!! :D

Τελικά είναι SELTEN το DVD κάπως έτσι.

Την αγόρασα από το Electro World επειδή είναι γνωστός ο υπεύθυνος και μας έκανε καλύτερη τιμή.
Αύριο θα πάω να πάρω και το PS3 και ένα HDMI καλώδιο να δω τι γίνεται. Ελπίζω να μην είναι πάλι μία λουρίδα η ταινίες...

Τελικα θελεις να την παρεις η την πηρες?-bye-

Πρεπει να δεις αν εχει καποιο αυτοκόλλητο απο πισω που να γραφει τυπο πανελ.

Πήρα τη 46άρα, αλλά θέλω να πάρω και μία 40άρα.
Δηλαδή αν παω στο σαλόνι στη 46άρα που πήρα θα έχει πίσω αυτοκόλητο. Δεν είδα κάτι όταν σύνδεα τα καλώδια.

Τέλος πάντων είναι καλή επιλογή η αγορά αυτής της TV?

Στο μόνο που διαφέρει με τη 46άρα είναι στο μέγεθος?

Yπαρχει ενα ταμπελακι που γραφει serial number , εργοστασιο και αλλα διαφορα. Το ενα απο αυτα ειναι ο κωδικος του πανελ.

Αυτό που δείχνει η δική μου είναι αυτό.
IMG_0012.jpg

Δίπλα από το Serial έχει ένα "S". S-PVA είναι αυτό?

Η 40άρα θα έχει και αυτή S?

Υ.Γ.: Sorry για τη ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά το iPhone μερικές φορές είναι για πολλές κλοτσιές.

Ημμμ... Θα ρωτήσω εδώ?

Αν αγοράσεις από κατάστημα μπορείς να δεις το αντίστοιχο αυτοκόλλητο σε κάποιο demo κομμάτι ίδιων διαστάσεων. Δεν νομίζω να έχουν μπλέξει διαφορετικά πάνελ σε ίδιες παρτίδες.

Αν η αγορά γίνει online δεν έχω ιδέα.

μου φαινεται οτι και στο κουτι εχει το αυτοκολητο δεν θυμαμαι ομως