Αγορά Οικονομικής Full HD

Φυσικά και ρωτάω για Online αγορά. :-)
Ok, θα δω τι θα κάνω. Τελικά θα παω για τη 40άρα που είπα και πιο πάνω. Εϊναι πολύ καλή η τιμή της νομίζω.

Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ.
Σε λίγες ημέρες (βασικά με το που μου απαντήσει κάποιος) θα πάω να αγοράσω μία 40άρα TV.

Συγκεκριμένα θα πάρω αυτή.
Ξέρει κάνεις τι Panel Φοράει?
Επίσης η βάση αυτή κάνει έτσι?

Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ.
Σε λίγες ημέρες (βασικά με το που μου απαντήσει κάποιος) θα πάω να αγοράσω μία 40άρα TV.

Συγκεκριμένα θα πάρω αυτή.
Ξέρει κάνεις τι Panel Φοράει?
Επίσης η βάση αυτή κάνει έτσι?

βλεπω οτι εχεις Playstation3 γιατι δεν πας σε Plasma panasonic η px80 ειναι φτιαγμενη ειδικα για το Ps3 εχουν εκπληκτικη ποιοτητα τα games.
οσο για το full hd ειναι αχρηστο σε τοσες ιντσες ουτε στο μισο μετρο δεν διακρινεις διαφορες με το 1080i.
Στον κοσμα (στοα φεξη) εχουν Ps3 και Panasonic για τεστ πηγαινε να τεσταρεις απο κοντα την τηλεοραση θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα υστερα

Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

βλεπω οτι εχεις Playstation3 γιατι δεν πας σε Plasma panasonic η px80 ειναι φτιαγμενη ειδικα για το Ps3 εχουν εκπληκτικη ποιοτητα τα games.

Εχεις δικιο, εχω ακουσει οτι εγινε ειδικη συνεργασια Sony-Panasonic ειδικα σε αυτον τον τομεα.:SFGSFGSF:

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. :-)
Αν γίνεται να με βοηθήσετε με αυτά που θέλω.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Εχεις δικιο, εχω ακουσει οτι εγινε ειδικη συνεργασια Sony-Panasonic ειδικα σε αυτον τον τομεα.:SFGSFGSF:

αντι να κανεις τον εξυπνο καλο θα ηταν να την δεις απο κοντα την τηλεοραση και να ρωτησεις κανα ειδικο να σε διαφωτισει

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. :-)
Αν γίνεται να με βοηθήσετε με αυτά που θέλω.

Τις απαντησεις δεν θα την βρεις εδω μεσα αλλα πηγαινοντας και ρωτωντας καταλληλους ανθρωπους σε εξειδικευμενα μαγαζια αφου εχεις δει την τηλεοραση που θες.
Αν ειναι να ψωνιζουμε με την γνωμη του χ χωρις να τον ξερουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Φίλε μου η γνώμη των παιδιών εδώ είναι πολύ πιο μεγάλης βαρύτητας από τον κάθε υπάλληλο που δεν ξέρει καν τι σημαίνει Panel. Δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση φυσικά τους υπαλλήλους, καθώς για τα 600Ευρώ που παίρνουν ούτε να σου μιλάνε δεν θα έπρεπε.

Από εκεί και πέρα έχω βάλει κάποια Standards σε αυτό που θέλω να αγοράσω.
Θέλω να είναι με PVA Panel γιατί η διαφορά είναι μεγάλη τελικά και να είναι Full HD 1080p.
Τα λεφτά που διαθέτω είναι το πολύ ένα χιλιάρικο.

Και εσυ ε?...

Και εγω διαβασα οτι τα παιχνιδια φτιαχνονται, βαση της παλετας που χρησιμοποιει ο επεξεργαστης της PX80... :flipout:

Όχι, θα πάω για 40Μ87 τελικά και τέρμα. Στο κατάστημα ήταν αυτή που μου άρεσε περισσότερο από όλες.

Καλα ντε!... ρωτησα αν τις εχεις δει... δεν σου επεβαλα να την παρεις!!!

Όχι, θα πάω για 40Μ87 τελικά και τέρμα. Στο κατάστημα ήταν αυτή που μου άρεσε περισσότερο από όλες.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=26592 ,καταλαβα το καταστημα θα ειχε τιποτα μοντελα του 2006 αφου εχεις αυτες τις αποψεις τελικα ευχομαι να μην πεσεις σε καμια Px80 για τεστ γιατι προβλεπω να πετας αυτη που εχεις στο σαλονι απο το παραθυρο:grinning-smiley-043

αφου δινεις βαση στις κριτικες των χρηστων http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804&page=150 39 Users μεχρι στιγμης την εχουν

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Εχει καταντησει κουραστικο πλεον να γινεται πειρατεια σε ολα τα νηματα...

Και γιατι να πεταξει αυτος απο το παραθυρο την M86 και να μην πεταξεις εσυ την PX80?

Και γιατι να πεταξει αυτος απο το παραθυρο την M86 και να μην πεταξεις εσυ την PX80?

αν δω μοντελο με πολυ ανωτερη ποιοτητα εικονας στα ιδια λεφτα ισως :grinning-smiley-043 πηρα σαν βαση τις κριτικες χρηστων που επικαλεστηκε

Βρε παιδιά τι λέμε τώρα στο 2008 και θα πάρω TV HD ready?
Εγώ θέλω να παίζω GTA σε 1080p και να βλέπω Blu Ray επίσης.

Δεν θέλω Plasma, τελεία και παύλα.

Και γιατι να ασχολεισε με ανθρωπους που παιρνουν σαν αγιασμα οτι λενε οι πωλητες...? παρ'το λιγο στην πλακα... θα δεις οτι μετα απο 2-3 ποστ θα γελας!!!

Αν και κάτι διάβασα περί πειρατεία θα τολμήσω να ρωτήσω και εγώ για να μην γεμίζω το forum και με άλλο topic. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση FULL HD 37" και άνω. Οι ερωτήσεις που έχω είναι τι μάρκα προτείνεται? Θέλω να συνδέσω υπολογιστή με την τηλεόραση για ταινίες, είτε dvd είτε blu ray. Κάτι άλλο, σκεφτόμουν να τα συνδέσω με HDMI και από το pc οπτικό για τα ηχεία. Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει οπτική έξοδο για τα ηχεία ώστε να συνδέω τα ηχεία εκεί? Είναι καλύτερη σύνδεση αυτή? Επίσης τι άλλο πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!!

edit: ξέχασα κάτι βασικό, max τιμή 1500 ευρώ.

Last edited: