juicy sound
crispy highs
Bart καλό Σ/Κ, καλές γιορτές και καλή συνέχεια.![]()
Δεν ξέρω για σας αλλά μου θυμίζουν τσελεμεντέ...
αυστηρα Ουδέτερα τέρατα Τεστοστερόνης καταβροχθιζουν ευπεπτα και ουσιαστικα CDPlayer και ενισχυτες της Advance Acoustic
,.....ασχετο
προφανώς θα εννοείς το CD player MCD-203 της Advance Acoustic, γιατί το MCD-403 απ' ότι ξέρω, 1ον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και 2ον είναι μόνο transport και όχι ολοκlηρωμένο CD, δεν έχει ενσωματωμένο DAC, δεν έχει λάμπες.
Εάν όντως άκουσες το MCD-203 (που αυτό θα άκουσες προφανώς) εάν το συνέδεσες ψηφιακά με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή παρέκαμψες τις λάμπες και στην ουσία άκουσες το DAC του ενισχυτή. Για να επιβεβαιωθούν τα καλά λόγια που διάβασες για το MCD-203 (τα οποία τα επιβαιβεώνω 100% ύστερα από ένα μήνα λειτουργίας του που το έχω αγοράσει) πρέπει να το συνδέσεις αναλογικά έτσι ώστε να αξιοποιήσεις το πολύ καλό αναλογικό στάδιό του με τις λυχνίες.
Εγώ δεν διανοούμαι να το συνδέσω ψηφιακά αυτό το player.
Oπως και νάχει όμως για κάποιο άλλο τρανζιστοράτο player (σαν το Marantz που προανέφερες) η ψηφιακή σύνδεσή του με τον ενισχυτή της Advance είναι σίγουρα αναβάθμιση του ήχου του.
Σήμερα το πρωϊ πήγα για ακρόαση του ενισχυτή της Advance Acoustic MAP-305 DA. Για πηγή χρησιμοποίησα το CDPlayer μου Marantz CD-75 II SE και το MC-403 της ΑΑ και για ηχεία Audio Spectrum.
θυμασαι ποιο μοντελο ακουσες της audio spectrum?
Το CD της Advance Acoustic ήταν το MCD-203 και ΟΧΙ MC-403 όπως εκ παραδρομής :damnyou: γράφω παραπάνω.
Bart
θυμασαι ποιο μοντελο ακουσες της audio spectrum?
Γεία σε όλους.
Είχα την ευκαιρία να ακούσω ταυτόχρονα τους 2 ενισχυτές τον Audiolab 8000s και τον MF Xt-100.
Πρίν σας αναφέρω τις εντυπώσεις μου νίωθω πολύ τυχερός που άκουσα και τους δύο με τα ίδια ηχεία σε αντιπαράθεση.(Μία φορά στον έναν μία στον άλλον.).....................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.