αγορα ολοκληρωμενου λαμπατου για ηχεια αναισθητα!! 87db

harryparos

New member
4 February 2009
56
καλησπερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας θελω να αγορασω ενα ολοκληρωμενο με λυχνιες σε τιμη χαμηλη (οσο γινεται) τα ηχεια μου ειναι τα mission 764i 8 ohm 87 db,αυτη την στιγμη τα οδηγω με cyrus 2,o xωρος μου μικρος 4χ4 ,ακουω τζαζ και κλασικη οχι ακροτητες ουτε μεγαλες εντασεις,ευχαριστω Χαρης

Γιατι το λες αυτο?εχω ακουσει λαμπα και μου αρεσε η διαυγεια ειδικα του πιανου και φωνης ,δεν με νοιαζουν οι ακρεες συχνοτητες αλλοστε 63 ειμαι το ευρος ακουστικης εχει μειωθει !!
εκτος και δεν τα λεω καλα....ευχαριστω

Δεν αντιλεγω αλλωστε δεν ειπα κατι αρνητικο,κ γω με λαμπακια ακουω.

Πες μας ομως για τι βαλαντιο μιλαμε?

μεχρι 1000 και προτιμω μεταχειρισμενο γιατι ξερω οτι δυσκολα θα βρω κατι σε καινουργιο,ειναι βλεπεις τα ηχεια αναισθητα να σου πω κατι τωρα με τον cyrus ειμαι ικανοποιημενος αλλα θελει ενταση ισως λογω ισχυος και δεν μπορω να το απολαυσω για πολλη ωρα ,το θεμα μου ειναι πιο χαμηλα να απολαμβανω .

Οποτε μαλλον προς Τσακιριδη μερια βλεπω τι ποιο σωστη επιλογη!

Θα σου πουν βεβαια κ αλλοι τη γνωμη τους

Εχεις καποια προτιμηση σε λαμπακι ή θα ειναι η πρωτη σου επαφη?

Last edited:
σευχαριστω τους εχω σκεφτει και θα φροντισω να δοκιμασω με τα ηχεια μου.
οχι ειναι η πρωτη μου επαφη .

Εμενα καπου ειχε παρει το ματι μου να λεγεται οτι γενικα το αναισθητο ηχειο θελει εντασεις για να αποδοσει. Μηπως αν το ενδιαφερον ειναι για πιο easy listening θα ειχε περισσοτερο νοημα να αναθεωρησει ο φιλος τα ηχεια του;

καλημερα σε ολους,το εχω κιεγω σκεφτει με τα ηχεια μηπως πηγαινα σε klipsh αλλα φοβαμαι οτι θαναι σκηρα για την μουσικη μου,πρεπει να ακουσω για να κρινω κιαυτο προτιθεμαι να κανω,ευχαριστω ολους σας

Σαν κάτοχος ενός μικρού ολοκληρωμένου λαμπάτου (tri-trv 35 se), αλλά και υβριδικού (xindak xa6200), εχώ να πώ οτι στον χώρο μου (λίγο πάνω απο 30 τ.μ.)
και με τα ηχεία μου (proac d15), ο λαμπάτος έχει σαφέστατο πλεονέκτημα στις ακροάσεις με χαμηλές εντάσεις και πολύ περισσότερο σε συγκεκριμένα
είδη μουσικής (jazz, έντεχνο και μικρά σχήματα). Βέβαια δεν είναι της ίδιας κατηγορίας τιμής με τον xindak, αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι οτι έχει μια βάση
το σκεπτικό σας, για απολαυστικότερες ακροάσεις σε χαμηλές εντάσεις, ειδικά και με το είδος μουσικής που ακούτε.
Το ιδανικό βέβαια είναι επι τόπου ακρόαση του κάθε μηχανήματος, αλλά λόγω επαρχίας (εάν δεν κάνω λάθος) φαντάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Γενικα παντως προσανατολισου σε ΚΤ88,6550 και πιο πανω ,el34 δεν εχει νοημα(ειδικα για 2 στο καναλι)
ακομα και 6CA7 θα δυσκολευτουνε.
Αν ειναι ομως να αλλαξεις και ηχεια καλυτερα να ξεκινησεις απο αυτα

Απάντηση: Re: αγορα ολοκληρωμενου λαμπατου για ηχεια αναισθητα!! 87db

Γενικα παντως προσανατολισου σε ΚΤ88,6550 και πιο πανω ,el34 δεν εχει νοημα(ειδικα για 2 στο καναλι)
ακομα και 6CA7 θα δυσκολευτουνε.
Αν ειναι ομως να αλλαξεις και ηχεια καλυτερα να ξεκινησεις απο αυτα

Σωστά τα λες,νομίζω όμως ότι οι el34 είναι πιο μουσικές,πιο ζεστές,εγώ τις προτιμώ,ηχεία εύκολα όμως προυποθέτουν