Ολα αυτα που ειπες τα μισα μου ειναι αγνωστα κ πιστευω με τα αλλα μισα δεν θα ασχοληθω ποτε.
Ειναι το πρωτο μου HC κ λογο αποιριας αυτο που με ενδιαφερει (τωρα) ειναι σε ενα budget 800-1000 ευρω
(av + 2 μπροστινα ηχεια L-R) να παρω οσο το δυνατον στα λεφτα αυτα το πιο
αποδοτικο για καλη μουσικη (ποιοτικη, αλλα κ να μη κρεμαει οταν
θελω να ακουσω κατι δυνατα), κ αποδοτικο home cinema σε φυσιολογικα πλαισια για εναν πρωταρη.
Oυτε με wifi, ουτε με το pc, ουτε internet κτλ.Oχι πολλα πολλα.Απλα να παιζει καλη μουσικη κ ταινιες.
Θα ασχοληθω τις πρωτες μερες μεχρι να τον ρυθμισω αλλα μεχρι εκει. Μετα θα βλεπω μονο ταινιες κ θα ακουω
μουσικη, τιποτα αλλο με συνδεσεις-πειραματα-update τιποτα...Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος.
Απλα αν ειχα τα ''φραγκα'' θα κοιτουσα σιγουρα κατι πιο ακριβο που σιγουρα θα ηταν κ πιο καλο.
Απλα δεν εχω τις γνωσεις κ την εμπειρια {ασε το χρημα, αυτο μας παιδευει

} για να μπορω να κρινω
απο πριν πιο θα με καλυπτει προσωπικα στα χρηματα αυτα η σε κατι πιο οικονομικο ακομη.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Eπειδη διαβαζω οτι οι AV μουσικα δεν ειναι καλοι, κ δεν ξερω αν θα με καλυψει στη μουσικη,
κ ειναι δυσκολο για μενα να παω να τους ακουσω απο κοντα ωστε να επιλεξω τι θα αγορασω, προσπαθω να βγαλω συμπερασμα
απο τις γνωμες των υπολοιπων. Γι αυτο μπηκα στο τρυπακι να παρω το πιο φθηνο ΑV με pre out σε περιπτωση
που δεν με ικανοποιησει μουσικα οποιον AV κ να διαλεξω, να χω τουλαχιστον τη δυνατοτητα να του προσθεσω κ ενα δικαναλο.
Αν τωρα μεινω ικανοποιημενος μουσικα με τον AV εννοειται οτι δεν θα παρω δικαναλο.
Αν ειχα τα λεφτα οπως ειπα, θα αγοραζα τα παντα χωρις υπολογισμους.