panosxgr
Supreme Member
- 24 June 2006
- 8,604
Θα σου πω αυτό και θα κλείσω, γιατί όπως λες και έχεις δίκιο δεν είναι σωστό να επαναλαβανόμαστε. Αν θέλεις ως επί το πλείστον σύνδεση με PC σου προτείνω ανεπιφύλακτα την Samsung LE32Rxx, της οποίας η παραγωγή έγινε μάλιστα σε συνεργασία από όσο διαβάζω με την Microsoft (μπορεί το "συνεργασία" να μην είναι η σωστή λέξη) για να υποστηρίζει όσο γίνεται καλύτερα το XBOX360. Αν δεις και από ξένα forums, όσοι ενδιαφέρονται για σύνδεση με PC ή XBOX360, κοιτάνε όλοι προς τα εκεί. Για αυτό και στις προρυθμίσεις έχει την επιλογή "GAME MODE" που είναι ακριβώς για αυτό το λόγο. Επίσης κάνει εξαιρετικό pixel mapping για σύνδεση με υπολογιστή. Προσωπικά είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης κι επειδή με ενδιέφερε κι εμένα η σύνδεση με PC μέσω VGA, διάβασα ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από αντίστοιχες των ίδιως διαστάσεων. Βέβαια την αγόρασα στα 1300 (πρέπει να ψάξεις να την βρεις σε αυτή τη τιμή, γιατί οι περισσότεροι την έχουν στα 1400-1450 ), που σημαίνει ότι είναι 300 παραπάνω, αν θέλεις να πας για την LG που σου έχει μπει στο μάτι.
Και κάτι τελευταίο που θα πρότεινα κάνεις. Πάρε ένα laptop αν έχεις (ή αν έχεις κανένας γνωστός σου), πήγαινε το μαζί σου στα καταστήματα και δοκίμασε εκεί την σύνδεση να δεις πως παίζει η κάθε τηλεόραση. Εμείς δηλαδή τι νομίζεις ότι κάνουμε? Καλές οι γνώμες, αλλά θα πάμε και θα τεστάρουμε και μόνοι, για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας. Δεν νομίζω να είναι άσχημη η ιδέα που σου πρότεινα και θα σε βγάλει και από το άγχος μήπως δεν έκανες καλή επιλογή στο τέλος!

Και κάτι τελευταίο που θα πρότεινα κάνεις. Πάρε ένα laptop αν έχεις (ή αν έχεις κανένας γνωστός σου), πήγαινε το μαζί σου στα καταστήματα και δοκίμασε εκεί την σύνδεση να δεις πως παίζει η κάθε τηλεόραση. Εμείς δηλαδή τι νομίζεις ότι κάνουμε? Καλές οι γνώμες, αλλά θα πάμε και θα τεστάρουμε και μόνοι, για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας. Δεν νομίζω να είναι άσχημη η ιδέα που σου πρότεινα και θα σε βγάλει και από το άγχος μήπως δεν έκανες καλή επιλογή στο τέλος!