Αγορά οθόνης LCD 32" προτάσεις

Θα σου πω αυτό και θα κλείσω, γιατί όπως λες και έχεις δίκιο δεν είναι σωστό να επαναλαβανόμαστε. Αν θέλεις ως επί το πλείστον σύνδεση με PC σου προτείνω ανεπιφύλακτα την Samsung LE32Rxx, της οποίας η παραγωγή έγινε μάλιστα σε συνεργασία από όσο διαβάζω με την Microsoft (μπορεί το "συνεργασία" να μην είναι η σωστή λέξη) για να υποστηρίζει όσο γίνεται καλύτερα το XBOX360. Αν δεις και από ξένα forums, όσοι ενδιαφέρονται για σύνδεση με PC ή XBOX360, κοιτάνε όλοι προς τα εκεί. Για αυτό και στις προρυθμίσεις έχει την επιλογή "GAME MODE" που είναι ακριβώς για αυτό το λόγο. Επίσης κάνει εξαιρετικό pixel mapping για σύνδεση με υπολογιστή. Προσωπικά είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης κι επειδή με ενδιέφερε κι εμένα η σύνδεση με PC μέσω VGA, διάβασα ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από αντίστοιχες των ίδιως διαστάσεων. Βέβαια την αγόρασα στα 1300 (πρέπει να ψάξεις να την βρεις σε αυτή τη τιμή, γιατί οι περισσότεροι την έχουν στα 1400-1450 ), που σημαίνει ότι είναι 300 παραπάνω, αν θέλεις να πας για την LG που σου έχει μπει στο μάτι.
Και κάτι τελευταίο που θα πρότεινα κάνεις. Πάρε ένα laptop αν έχεις (ή αν έχεις κανένας γνωστός σου), πήγαινε το μαζί σου στα καταστήματα και δοκίμασε εκεί την σύνδεση να δεις πως παίζει η κάθε τηλεόραση. Εμείς δηλαδή τι νομίζεις ότι κάνουμε? Καλές οι γνώμες, αλλά θα πάμε και θα τεστάρουμε και μόνοι, για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας. Δεν νομίζω να είναι άσχημη η ιδέα που σου πρότεινα και θα σε βγάλει και από το άγχος μήπως δεν έκανες καλή επιλογή στο τέλος!
:grinning-smiley-043 -bye- -bye- -bye-

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες για να πάρεις μια ιδέα για τη Samsung

CIMG2029.JPG

CIMG2030.JPG

DSCN6663.JPG

r7gaming27uv.jpg

Για να καταληξουμε καπου επειδη θελεις σε πιο χαμηλη τιμη απο αυτες που ανεφερα παραπανω εχεις τρεις επιλογες:

1- Παιρνεις μια τηλεοραση 26 ινσων περιπου στην τιμη που εχεις υπολογισει αντι για 32, για παραδειγμα Samsung LE-26R74
2- Παιρνεις καποιο πιο παλιο μοντελο που υπαρχει σε προσφορα , για παραδειγμα Sony S32A10
3- Παιρνεις μια φτηνη 32αρα οπως μια Thomson που ειχα δει σε ενα καταστημα κατω απο 1000 ευρω και η οποια ειχε και αρκετα καλη εικονα παρεπιπτωντως αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο αυτη τη στιγμη.

Μια τελευταια ερωτηση παρακαλω.Η συνδεση με ενα pc γινεται μεσω της HDMI,ok?H Samsung tou filou Πανου νομιζω εχει μια HDMI και καμια DVI οποτε συνδεω στην HDMI το pc μου και βλεπω απο εκει και DVD ταινιες σωστα? Ρωταω διοτι σκεφτομαι να παρω κι ενα DVD player εγγραφης, που να υποστηριζει HDMI ταινιες (λογικο ειναι εεε?)καποια στιγμη,οποτε τοτες το dvd player θα μπορει να συνδεθει σε καποια αλλη θυρα με την ιδια ποιοτητα της HDMI ή παρεμφερης?Τι κανω για αυτο το θεμα που θεωρω παρα πολυ βασικο τελικα αν και κατα πολλους μπορει να θεωρηθει λεπτομερεια?
Ευχαριστω...

Last edited:
Η Samsung συνδέεται με το PC μέσω VGA σύνδεσης, από τον κατασκευαστή. Νομίζω ότι δεν μπορείς να συνδέσεις απλό υπολογιστή στην HDMI, εκτός κι αν έχεις HTPC, που μπαίνει μέσω HDMI. Διαφορετικά πρέπει να το συνδεσεις με την VGA, όπου πάλι η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή και κάνει και pixel mapping στα 1360x768.

Πανο σε ευχαριστω για ολα οσα ειπες εντος κι εκτος και να σαι παντα ετσι με τους νεους χρηστες,να τους καθοδηγεις με τα ηλεκτρονικα (κυκλωματα). U know...χιχι... μαλλον με επεισες....

Φίλε bilias78, ελπίζω να μην σε έπεισα για τίποτα και η τελική επιλογή να είναι δική μόνο. Εδώ απλά λέμε ο καθένας τις εμπειρίες του, καθώς και κάποιες γνώσεις που μπορεί να έχουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε πάντα και σωστοί.
-bye-

Re: Απάντηση: Αγορά οθόνης LCD 32" προτάσεις

panosxgr said:
Θα σου πω αυτό και θα κλείσω, γιατί όπως λες και έχεις δίκιο δεν είναι σωστό να επαναλαβανόμαστε. Αν θέλεις ως επί το πλείστον σύνδεση με PC σου προτείνω ανεπιφύλακτα την Samsung LE32Rxx, της οποίας η παραγωγή έγινε μάλιστα σε συνεργασία από όσο διαβάζω με την Microsoft (μπορεί το "συνεργασία" να μην είναι η σωστή λέξη) για να υποστηρίζει όσο γίνεται καλύτερα το XBOX360. Αν δεις και από ξένα forums, όσοι ενδιαφέρονται για σύνδεση με PC ή XBOX360, κοιτάνε όλοι προς τα εκεί. Για αυτό και στις προρυθμίσεις έχει την επιλογή "GAME MODE" που είναι ακριβώς για αυτό το λόγο. Επίσης κάνει εξαιρετικό pixel mapping για σύνδεση με υπολογιστή. Προσωπικά είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης κι επειδή με ενδιέφερε κι εμένα η σύνδεση με PC μέσω VGA, διάβασα ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από αντίστοιχες των ίδιως διαστάσεων. Βέβαια την αγόρασα στα 1300 (πρέπει να ψάξεις να την βρεις σε αυτή τη τιμή, γιατί οι περισσότεροι την έχουν στα 1400-1450 ), που σημαίνει ότι είναι 300 παραπάνω, αν θέλεις να πας για την LG που σου έχει μπει στο μάτι.
Και κάτι τελευταίο που θα πρότεινα κάνεις. Πάρε ένα laptop αν έχεις (ή αν έχεις κανένας γνωστός σου), πήγαινε το μαζί σου στα καταστήματα και δοκίμασε εκεί την σύνδεση να δεις πως παίζει η κάθε τηλεόραση. Εμείς δηλαδή τι νομίζεις ότι κάνουμε? Καλές οι γνώμες, αλλά θα πάμε και θα τεστάρουμε και μόνοι, για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας. Δεν νομίζω να είναι άσχημη η ιδέα που σου πρότεινα και θα σε βγάλει και από το άγχος μήπως δεν έκανες καλή επιλογή στο τέλος!
:grinning-smiley-043 -bye- -bye- -bye-
Αν θέλεις να πάρεις την SAMSUNG LE-32R71 στα 1.280 δες εδώ
http://www.net-electric.gr/catalog/product_info.php?products_id=40

panosxgr said:
Αν θέλεις ως επί το πλείστον σύνδεση με PC σου προτείνω ανεπιφύλακτα την Samsung LE32Rxx, της οποίας η παραγωγή έγινε μάλιστα σε συνεργασία από όσο διαβάζω με την Microsoft (μπορεί το "συνεργασία" να μην είναι η σωστή λέξη) για να υποστηρίζει όσο γίνεται καλύτερα το XBOX360. Αν δεις και από ξένα forums, όσοι ενδιαφέρονται για σύνδεση με PC ή XBOX360, κοιτάνε όλοι προς τα εκεί. Για αυτό και στις προρυθμίσεις έχει την επιλογή "GAME MODE" που είναι ακριβώς για αυτό το λόγο.

Ενταξει ολα αυτα που λες ειναι σωστα Πανο αλλα ειναι πιο πολυ θεματα marketing. Επειδη η Sony βγαζει το PS3 η Microsoft συμμαχησε με την Samsung για να κανει διαφημιση στο XBOX 360 η μεν και στις νεες LCD η δε. Στο παιχνιδι Project Dark Zero για παραδειγμα εμφανιζεται συνεχεια το λογοτυπο της Samsung.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά οθόνης LCD 32" προτάσεις

Rivers said:
Ενταξει ολα αυτα που λες ειναι σωστα Πανο αλλα ειναι πιο πολυ θεματα marketing. Επειδη η Sony βγαζει το PS3 η Microsoft συμμαχησε με την Samsung για να κανει διαφημιση στο XBOX 360 η μεν και στις νεες LCD η δε. Στο παιχνιδι Project Dark Zero για παραδειγμα εμφανιζεται συνεχεια το λογοτυπο της Samsung.

Ετσι είναι όπως τα λες φίλε Rivers. Εξάλλου δεν είμαι των παιχνιδιών για να έχω άποψη. Απλά το σημείωσα επειδή ο φίλος ζητάει περισσότερο σύνδεση με υπολογιστή, καθώς και από ξένα φόρα την προτιμούν πάρα πολλοι για παιχνίδια και σύνδεση με υπολογιστή. Φυσικά και όλα είναι θέμα marketing. Οι εταιρίες να μας πάρουν τα λεφτά θέλουν!!! :twoguns:

stavros kamoulakos said:
Παντως εγω πιστευω οτι και η JVC 32X70 τωρα που επεσε στα 1300 περιπου ειναι οτι πρεπει για τον φιλο.

Στα 1,300 πραγματι αποτελει ευκαιρια.

Θα συμφωνήσω κι εγώ (JVC 32X70). Εκτός απο καταπληκτική εικόνα έχει και πολύ ωραία αισθητική εμφάνιση. :firstprize:

Eυχαριστω φιλαρακια που συμφωνειτε,μια φορα συμφωνησαν ολοι και δεν μπορω να πεταξω απο την χαρα μου,καθοτι μου την χωσανε πρωι-πρωι με την μηχανη και πηρα τον μηνισκο μου στο χερι...οποτε διακοπες γιοκ:twoguns: και το Σαββατο θα την εκανα για καμμια 10 μερες...

Last edited:
stavros kamoulakos said:
Eυχαριστω φιλαρακια που συμφωνειτε,μια φορα συμφωνησαν ολοι και δεν μπορω να πεταξω απο την χαρα μου,καθοτι μου την χωσανε πρωι-πρωι με την μηχανη και πηρα τον μηνισκο μου στο χερι...οποτε διακοπες γιοκ:twoguns: και το Σαββατο θα την εκανα για καμμια 10 μερες...

Περαστικά φιλαράκι και μην στεναχωριέσαι. Ολα θα γίνουν, την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα.:grandpa:

Γεια σε ολους.Thanks για το ενδιαφερον,τελικα κατεληξα και αγορασα χθες την Samsung στα 1250€ και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη απο αυτα που καταλαβα και ακουγα αυτες τις μερες απο εσας,απο πωλητες κ.α. Βιαστηκα λιγο ομολογω και δεν προλαβα να ακουσω την τελευταια σας προταση, ελπιζω ομως να μην ειναι και τοση η διαφορα τελικα αναμεσα στις 2 οθονες εεε?
Σταυρο περαστικααααααααααααααααααα man, εμεις ειμαστε εδω για παρεουλα βρεεεεεεεεεεεεεε

Last edited:

stavros kamoulakos said:
Eυχαριστω φιλαρακια που συμφωνειτε,μια φορα συμφωνησαν ολοι και δεν μπορω να πεταξω απο την χαρα μου,καθοτι μου την χωσανε πρωι-πρωι με την μηχανη και πηρα τον μηνισκο μου στο χερι...

Περαστικα Σταυρο.:ernaehrung004:

Καλωρίζικη φίλε bilias78. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και καμιά φώτο αν μπορείς να κάνεις ποστ. Την βρήκες και σε πολύ καλή τιμή πιστεύω. Καλές θεάσεις!

ευχαριστω Πανο.Μολις καταφερα και ρυθμισα λιγο τα καναλια της TV.Παντως βαζοντας το Mafia (παιχνιδι για pc) επαθα πλακα.δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα σε οθονη.Οσον αφορα DVD που εχω βαλει απο το το playstation kai to pc (power dvd) ειναι επιηκος απαραδεκτο.Ελπιζω να φταινε οι ταινιες (transporter 1 kai to underworld 2 και τα 2 ενοικιασμενα απο video club), ή μαλλον χρειαζομαι και ενα dvd player επιτρεπεζιο.