Φίλε μου δεν καταλαβενόμαστε. Η οθόνη είναι μία ιδιαίτερη αγορά, το ίδιο και η τηλεόραση. Είναι ογκώδη πράγματα, σπάει το πάνελ τους πανεύκολα και οι πιαθνότητες να πρέπει να το επιστρέψεις γιατί σου ξίνισε το παραμικτό τεράστιες. Εχω αγοράσει 3 τηλεοράσεις και τις 3 τις επέστρεψα, την μία δυο φορές, μέχρι να βρω ένα σωστό πάνελ. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις όταν λέω ότι σε αυτά τα προιόντα θα πρέπει να έχει άμεση συνεννόηση, κοντινή απόσταση μαγαζιού και ευρωπαική νομοθεσία περι υπαναχώρησης?Πως αλλιώς να στο πω?Αντε, να κάνω μια τελευταία προσπάθεια.
Αυτό είναι το 30 day money back του banggod
30 Days No Reason Return
If you are not satisfied with your purchase and the product is still in brand new condition, we can arrange a partial refund, which will cover the price of the item minus the shipping fees. You will be responsible for paying the return shipping fees.
Please contact us for Return Material Authorization within 30 days of the order being received.
Note:Items such as underwear / swimsuits are not covered by this guarantee due to hygiene considerations. If you need help, you can check the Apparel Return Process below, or contact us
https://m.banggood.com/return_policy.html?akmClientCountry=America&
Δηλαδή αν η οθόνη που θα παραλάβεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ κάπου και δεν σου αρέσει από κοντά ή έχει κάποιο ψιλό κουσουράκι που δεν συμπεριλαμβάνεται στην εγγύηση (π.χ ένα κολλημένο sub pixel) τότε θα πρέπει, να ανταλλάξεις κάμποσα email με το banggood, να κανονίσεις την επιστροφή, να κουβαλήσεις την οθόνη σε courier, να πληρώσεις ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ χρήματα για την επιστροφή (άνω των 80 ευρώ για ένα τέτοιο προιόν στην καλύτερη των περιπτώσεων με ελτα) και θα πάρεις πίσω ένα μέρος των χρημάτων σου και φυσικά οχι τα αρχικά μεταφορικά.
Εδώ κάνεις παραγγελία πλαίσιο, την οθόνη ή την τηλεόραση σου, σου έρχεται δωρέαν σπίτι, την ξεσκίζεις στα πατερνάκια και στις δοκιμές για 10 μέρες, βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει, ακόμα και ασήμαντο, πες οτι είσαι περίεργος βρε παιδί μου ή απλά δεν σου αρέσει η οθόνη ή το μετάνιωσες!Την πακετάρεις προσεκτικά ξανά, πετάγεσαι στο πλαίσιο και τους λες. Θέλω τα λεφτά μου πίσω, έτσι, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Τσεκάρουν ότι τους γύρισες την οθόνη σε κατάσταση καινούργιας όπως την πήρες (ανοιγμένη φυσικά γιατί την δοκίμασες, το επιτρέπει η ευρωπαική νομοθεσία) και σου δίνουν τα χρήματα σου πίσω στο ακέραιο ή παίρνεις άλλη, ότι θέλεις, μέσα σε 5 λεπτά.
Τι σχέση έχει η ταλαιπωρία και το χάσιμο χρημάτων με τους κινέζους με την διαδικασία στην Ελλάδα που σου περιέγραψα?
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ούτε τώρα, δεν έχω να πω κάτι άλλο, ειλικρινά.