Αγορά Πικαπ - Γνώμη

Συγγνώμη που παρεμβαίνω , αλλά επειδή είμαι στη διαδικασία αγοράς ενός εκ των Pro-ject debut 3 και dual cs 440 σαν δώρο για τον αδερφό μου, ποιο θα μου συνιστουσατε; φαντάζομαι ότι στα 250 ευρώ που δίνω είναι οι 2 επικεατεστερες επιλογές. ευχαριστώ.

Καλησπέρα.
Είμαι και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση για αγορά πικάπ περίπου στα 300 ευρώ.
Έχω δει αυτά που έχει δει και ο φίλος dimitris1 συν ένα ακόμα.

Pro-ject debut 3

Dual cs 440

Thorens TD 158.

Επίσης θα ήθελα και μία γνώμη για το PROJECT ESSENTIAL II.
Όσοι έχουν γνώμη, άποψη ή εμπειρία από κάποιο θα βοηθούσαν πολύ αν τη μοιραζόντουσαν μαζί μας.

Υπάρχει ένα Thorens 320 στην χρυσή ευκαιρία. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά φίλος που ρώτησε (δεν το έχει ακούσει ακόμη) είναι σε άριστη κατάσταση. Με λίγο παζάρι πιστεύω ότι θα ρίξει την τιμή. Η πρώτη επιλογή για μένα απ´όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις πολύ καλά κομμάτια στα μεταχειρισμένα. Το walker που παίζω τώρα ,το αγόρασα φθηνότερα απ´όσο κάνει μόνο ο βραχίονας του. Ψάξιμο και υπομονή.

Έχεις δίκιο για τα μεταχειρισμένα και σίγουρα θα υπάρχουν καλές ευκαιρίες.
Το κακό είναι οτι επειδή δεν έχω εμπειρία στα πικάπ το φοβάμαι λίγο.

Έχεις δίκιο για τα μεταχειρισμένα και σίγουρα θα υπάρχουν καλές ευκαιρίες.
Το κακό είναι οτι επειδή δεν έχω εμπειρία στα πικάπ το φοβάμαι λίγο.

Το 320 το είχα, σε πληροφορώ ότι πατάει κάτω οποιοδήποτε καινούριο μέχρι τα 500-600 ευρώ (και όχι μόνο).

Θα το κοιτάξω.Ίσως πάρω και ένα τηλέφωνο να δω κατά πόσο μπορεί να πλησιάσει στα χρήματα που θέλω να δώσω.
Βρήκα το project debut carbon με om 10 σε ένα μαγαζί με διαφορά 65 ευρώ από τη 2m red.
Αξίζει τη διαφορά για έναν αρχάριο ή να το πάρω με om 10 και να σκεφτώ στο μέλλον την αλλαγή?